Dapur Tanpa Sempadan...

Rabu, 12 Oktober 2011

Aku cuma seorang blogger ~ #1

 

Segmen yang simple tapi ada sesuatu yang menarik... Apakah yang menarik ? Hehe.. Majoriti yang join kali ni adalah blogger baru .. Ramai dok tunggu kata mereka.. Tak pe la , sesekali bersegmen dengan rakan rakan blogger..

OK .. Yang ni kumpulan sehingga jam 6 petang .. Baki sehingga 10 malam tu , akan di update jam 11 lebih malam nanti. Jap lagi nak g Cheras lak.. tengok anak buah.. sian.. demam gitu.. Sepupu aku kat Penang tu pon dah masuk wad.. Teruk dengarnya demam dia.. Semoga cepat sembuh.. Nak g lawat pon jauh.. Tunggu aku balik Penang nanti..

Haa.. sementara tu , jom layan yang ni dulu.. G tengok kot kot blog korang menjadi idola mereka.. Sapa tau kan ? Hehehe..

Baki .. jap nanti pulak yer .. hehe ...

12 komen :

SyafiQ aHaDin berkata... [Reply to comment]

I'll join later!

orangBIASA berkata... [Reply to comment]

nak join jugak..mcm mano agak eh ?

I am...izuan berkata... [Reply to comment]

http://izuan-izuan.blogspot.com/2011/10/aku-cuma-seorang-blogger.html

aRa ❤ aFiq™ berkata... [Reply to comment]

yg ke 22 :)

Niena Pengembara Ilahi berkata... [Reply to comment]

tgh perati nie...tiap kali abg beben wat segmen mesti kena time niena keja 24jam...

Scarlett O'Hara berkata... [Reply to comment]

Kali pertama join segmen ben dengan air mata bercucuran...

http://scarlettj1.blogspot.com/2011/10/aku-cuma-seorang-blogger.html

missina berkata... [Reply to comment]

alamak tk sempatla nak masuk dahh,,huhu

Wan85 berkata... [Reply to comment]

http://wanwidget.com
saya juga seorang blogger, hehe, jap lagi saya singgah

alhafiz.ahmad berkata... [Reply to comment]

http://apisz999.blogspot.com/2011/10/aku-cuma-seorang-blogger.html

C` Ayob-Ilmu Asas Hidup berkata... [Reply to comment]

macam tu lah bro....buat segmen...ala pedulikan orang nak kata apa. ini blog bukan dorang y punya, bro yang punya.

Kasianlah blog baru tu...tak ada jambatan....Now u make that..cewaaa cakp olang putih...hehe. Teruskan bro!!!

http://www.cayob.com/

^^eKaTiKaH^^ berkata... [Reply to comment]

tikah no 10..tq abg ben sebab sudi follow blog tikah ^^

Aziela berkata... [Reply to comment]

Yeayy...blog kita no. 1. jemput..jemput semua. Hari nie kita nak pulun BW nie......

Related Posts with Thumbnails

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI