Blog-blog Pilihan Ben Ashaari ..

 

Cerita Miss Obsesi

Teruja melihat lelaki gelap yang macho :) Delapan belas tahun dan belajar di UiTM dalam bidang Microbiology.

 

Diyana ALi, the ReaL Me

Assalamualaikum. it's all about Diyana Ali. i just talk about me and you will know who am i. ok bla bla bye bye, enjoy reading my blog.

 

najahaKIMah

simple girl,sensitive,great,like to smile, dont forget to leave a comment!!~ ~thanx~

 

AZIZUL HAKIM

aku adalah cahaya mata, aku dilahirkan untuk menjadi khalifah. aku orang biasa

 

MD

Saya menulis berdasarkan pada : apa yang difikir, apa yang telah,sedang dan yang mungkin akan berlaku... Mungkin ada persamaan tajuk.

 

Coret-Coret Si Gadis

Call me Nad but im not nut! simple healthy young teenager who love jalan-jalan cari makan ! ^_^

 

Aku Yang Suka Sangat Bercakap...

I'm 20 and I'm human. Isn't that great? Dulu aku ada shoutbox tp oleh sebab selalu sangat kena 'tegur' oleh org2 yg xreti bahasa, jadi aku dah gulung shoutbox aku & korang kalau nak tinggalkan jejak, letak je kat mana2 komen ye. thanks a lot for coming.

 

~Dunia Marlyn~

saya budak tak comel dan tak cun tapi baek hati :)

 

PensiL & Buku Nota ❤

Baru lagi ! :) Aku tak suke cari follower . Follower kalau setakat follow je baik tak payah . Aku nak jumpe reader n listener . Aku harap wujud lagi mereka² tue :)

 

Bila Penyiasat Menghadap Laptop

Tiada ….

40 ulasan:

  1. bila oshin nak masuk list ni haha

    BalasPadam
  2. Shiema kerap kali masuk belog diana ali.

    **bilalahhh bro ben nak promote blog shiema pulak kan -.-'

    BalasPadam
  3. blog y mnarik utk dikunjungi..hehehe

    BalasPadam
  4. Nak pi jalan jalan sana laaaa ^^

    BalasPadam
  5. yeahh..suka baca yg pensil & nota..x mencari follower..

    btw..ni kali pertama komen entry abg ben kot..haha

    BalasPadam
  6. suke blog yg no 2 tu..hehe

    **nak jugak masuk dlm list blog pilihan.. :P

    BalasPadam
  7. wahhh....untung la...haha...skodeng tengok... :-))

    http://dzuandiey.blogspot.com

    BalasPadam
  8. hehehe..terima kasih abg ben ,,terharunyaaaa

    BalasPadam
  9. akhirnya ade jugak... Allah mahaa berkuasa.. kikiki.. sukanya.... setiap orang ade harinya.. Allah maha adil...

    BalasPadam
  10. Jom baca entry ini
    http://pemudattbc.blogspot.com/2011/10/masuk-islam-dengan-kata-kata-indah.html

    perihal sahabat Nabi Muhammad SAW

    ^^

    BalasPadam
  11. alhamdulillah.. baru 3 minggu buat blog.... dipilih gak oleh abg ben..

    BalasPadam
  12. bila lgi lah nk jd blog pilihan abg ben ni..hahaha

    BalasPadam
  13. wahhhaaaa ! abg ben ! terharu nie :') heee . thanks amat yea !

    BalasPadam
  14. agak agak leen boley masuk dlm list tak ? hehhe

    BalasPadam
  15. bila nak basuk list ni . i'm waiting. haha

    BalasPadam
  16. wahhhh.. congratez! i'm newbie.. rsenye lambat lagi la tersenarai dalam ni.. anyhow, may God blessed all of u ^^

    BalasPadam
  17. lahh...ade?i love u lah abg benggg :)

    patut ramai dok terjah tgh hari nih..
    tenkiuu tenkiuuu :p

    BalasPadam
  18. untung la dowg.. tiap kli abg ben plih msty ada blog kwn ara.. blog ara bla la plak? hee :)

    BalasPadam
  19. tq abang ben. tak sangka jadi blog pilihn. happy nye..:)

    BalasPadam
  20. singgah smbil follow blog pilihan abg ben :)

    BalasPadam
  21. Wah, masuk list jugak. =O
    btw, tenkiu en ben. jasa anda dihargai sangat2.. hihi~
    jap, entri sy yg latest ni xbguih . haha.yg nk visit tlg skrol cari entri under label karya, ok? tlg review cerita2 sy ... kot2 la tertiup sket smngt nk hntar g PTS. huhuh

    BalasPadam
  22. wa3.. sioknyaa jadi blo plihan ni,.. blog aku xda org pown nak pilih.. sedyh2 T,T .. nvm .. aku menulis sekadar yang tertulis kat ati aku.. ekeke .. :)

    BalasPadam
  23. wa3.. sioknyaa jadi blo plihan ni,.. blog aku xda org pown nak pilih.. sedyh2 T,T .. nvm .. aku menulis sekadar yang tertulis kat ati aku.. ekeke .. :)

    BalasPadam
  24. Hehehe . Thanks ye abg Ben ! :D

    BalasPadam
  25. takut nak terjah... takut jadi macam sebelum ni, dari 5 blog satu pun saya tak dapat baca dan follow. Hehe. nantilah g lap kat kuliyah yang free tenet tu baru terjah. tak mau menggadaikan quota broadband yang ada.

    BalasPadam
  26. Terima Kasih sekali lagi buat Ben Ashaari kerana Blog saya yang tak seberapa ini sudah masuk dalam senarai.....

    Saya sebetulnya baru beberapa bula sahaja memiliki blog.

    Tiada kata secantik bahasa untuk Ku puji Kekanda/Adinda...

    Terima Kasih Ben Ashaari dan terima kasih semua rakan blog dan pembaca.....

    MD

    BalasPadam
  27. abg ben bile nak dtg blog sy...?? huhu.nak sgt kenal2 nan bloger hebakk ni..:)

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009