Selasa, 25 Oktober 2011

Blog-blog Pilihan Ben Ashaari ..

 

Cerita Miss Obsesi

Teruja melihat lelaki gelap yang macho :) Delapan belas tahun dan belajar di UiTM dalam bidang Microbiology.

 

Diyana ALi, the ReaL Me

Assalamualaikum. it's all about Diyana Ali. i just talk about me and you will know who am i. ok bla bla bye bye, enjoy reading my blog.

 

najahaKIMah

simple girl,sensitive,great,like to smile, dont forget to leave a comment!!~ ~thanx~

 

AZIZUL HAKIM

aku adalah cahaya mata, aku dilahirkan untuk menjadi khalifah. aku orang biasa

 

MD

Saya menulis berdasarkan pada : apa yang difikir, apa yang telah,sedang dan yang mungkin akan berlaku... Mungkin ada persamaan tajuk.

 

Coret-Coret Si Gadis

Call me Nad but im not nut! simple healthy young teenager who love jalan-jalan cari makan ! ^_^

 

Aku Yang Suka Sangat Bercakap...

I'm 20 and I'm human. Isn't that great? Dulu aku ada shoutbox tp oleh sebab selalu sangat kena 'tegur' oleh org2 yg xreti bahasa, jadi aku dah gulung shoutbox aku & korang kalau nak tinggalkan jejak, letak je kat mana2 komen ye. thanks a lot for coming.

 

~Dunia Marlyn~

saya budak tak comel dan tak cun tapi baek hati :)

 

PensiL & Buku Nota ❤

Baru lagi ! :) Aku tak suke cari follower . Follower kalau setakat follow je baik tak payah . Aku nak jumpe reader n listener . Aku harap wujud lagi mereka² tue :)

 

Bila Penyiasat Menghadap Laptop

Tiada ….

40 komen :

Oshin berkata... [Reply to comment]

bila oshin nak masuk list ni haha

Mrs.A(Atiqah Wadihah) berkata... [Reply to comment]

wah untungnya.. :)

shiema sufian berkata... [Reply to comment]

Shiema kerap kali masuk belog diana ali.

**bilalahhh bro ben nak promote blog shiema pulak kan -.-'

zetty berkata... [Reply to comment]

blog y mnarik utk dikunjungi..hehehe

TopiJerami90 berkata... [Reply to comment]

adeh,

banyaknya,xsempat nak baca

SEMUA DIJEMPUT HADIR BACA BLOG SAYA
1.3 PELAJAR CINA BUNUH DIRI ANGKARA TIDAK KERJA SEKOLAH
2.TREND GIGI VAMPIRE DI JEPUN
3.VIDEO YANG AKAN MENGINSAFAKAN ANDA,ALLAH MAHA BESAR

c genk bah ne berkata... [Reply to comment]

bestnye jadi blog pilihan ^^

NuR si CiKGu RiBeNa berkata... [Reply to comment]

bagus promote blog..
=)

BeloG MTT berkata... [Reply to comment]

Nak pi jalan jalan sana laaaa ^^

budak penjara berkata... [Reply to comment]

yeahh..suka baca yg pensil & nota..x mencari follower..

btw..ni kali pertama komen entry abg ben kot..haha

Ujang9897 berkata... [Reply to comment]

=)

Khumaera Ismail aka Habibi Hamid berkata... [Reply to comment]

jom2 skodeng =)

^^eKaTiKaH^^ berkata... [Reply to comment]

suke blog yg no 2 tu..hehe

**nak jugak masuk dlm list blog pilihan.. :P

mursyid diey berkata... [Reply to comment]

wahhh....untung la...haha...skodeng tengok... :-))

http://dzuandiey.blogspot.com

shah berkata... [Reply to comment]

congrats
jenuh nak katam

Miss Eiza berkata... [Reply to comment]

hehehe..terima kasih abg ben ,,terharunyaaaa

Sinichi Edogawa berkata... [Reply to comment]

akhirnya ade jugak... Allah mahaa berkuasa.. kikiki.. sukanya.... setiap orang ade harinya.. Allah maha adil...

naim berkata... [Reply to comment]

Jom baca entry ini
http://pemudattbc.blogspot.com/2011/10/masuk-islam-dengan-kata-kata-indah.html

perihal sahabat Nabi Muhammad SAW

^^

Sinichi Edogawa berkata... [Reply to comment]

alhamdulillah.. baru 3 minggu buat blog.... dipilih gak oleh abg ben..

:.—¤÷('[¤*F.a.n.a*¤]')÷¤—- berkata... [Reply to comment]

oke mau skodeng blog pilihan abg ben :p

CekbOlat-bOlat berkata... [Reply to comment]

sdeynyaaa bolat tadee

hairy berkata... [Reply to comment]

bila lgi lah nk jd blog pilihan abg ben ni..hahaha

smilenajah93 berkata... [Reply to comment]

wahhhaaaa ! abg ben ! terharu nie :') heee . thanks amat yea !

❥❤❥❤❥♥ NiaAriffin ❥❤❥❤❥♥ berkata... [Reply to comment]

bile nk jd blog pilihan ben ashaari nih??

♥♥Cikngah♥♥ berkata... [Reply to comment]

jelesnya.nk msk list jg

Aleen Sepet :) berkata... [Reply to comment]

agak agak leen boley masuk dlm list tak ? hehhe

Syahirah berkata... [Reply to comment]

bila nak basuk list ni . i'm waiting. haha

wani berkata... [Reply to comment]

wahhhh.. congratez! i'm newbie.. rsenye lambat lagi la tersenarai dalam ni.. anyhow, may God blessed all of u ^^

EYFAalias berkata... [Reply to comment]

wahh :D

MissNadh berkata... [Reply to comment]

lahh...ade?i love u lah abg benggg :)

patut ramai dok terjah tgh hari nih..
tenkiuu tenkiuuu :p

aRa ❤ aFiq™ berkata... [Reply to comment]

untung la dowg.. tiap kli abg ben plih msty ada blog kwn ara.. blog ara bla la plak? hee :)

Fir Marlyn berkata... [Reply to comment]

tq abang ben. tak sangka jadi blog pilihn. happy nye..:)

sit'Z berkata... [Reply to comment]

ble sy nk msuk list... =(

Maizatul berkata... [Reply to comment]

singgah smbil follow blog pilihan abg ben :)

Murni berkata... [Reply to comment]

Wah, masuk list jugak. =O
btw, tenkiu en ben. jasa anda dihargai sangat2.. hihi~
jap, entri sy yg latest ni xbguih . haha.yg nk visit tlg skrol cari entri under label karya, ok? tlg review cerita2 sy ... kot2 la tertiup sket smngt nk hntar g PTS. huhuh

♥ shaheizny ma ♥ berkata... [Reply to comment]

wa3.. sioknyaa jadi blo plihan ni,.. blog aku xda org pown nak pilih.. sedyh2 T,T .. nvm .. aku menulis sekadar yang tertulis kat ati aku.. ekeke .. :)

♥ shaheizny ma ♥ berkata... [Reply to comment]

wa3.. sioknyaa jadi blo plihan ni,.. blog aku xda org pown nak pilih.. sedyh2 T,T .. nvm .. aku menulis sekadar yang tertulis kat ati aku.. ekeke .. :)

Yasmin ♥ berkata... [Reply to comment]

Hehehe . Thanks ye abg Ben ! :D

! AzzaAzman @ Chempaka Sari ! berkata... [Reply to comment]

takut nak terjah... takut jadi macam sebelum ni, dari 5 blog satu pun saya tak dapat baca dan follow. Hehe. nantilah g lap kat kuliyah yang free tenet tu baru terjah. tak mau menggadaikan quota broadband yang ada.

MD berkata... [Reply to comment]

Terima Kasih sekali lagi buat Ben Ashaari kerana Blog saya yang tak seberapa ini sudah masuk dalam senarai.....

Saya sebetulnya baru beberapa bula sahaja memiliki blog.

Tiada kata secantik bahasa untuk Ku puji Kekanda/Adinda...

Terima Kasih Ben Ashaari dan terima kasih semua rakan blog dan pembaca.....

MD

teyhasahaje a.k.a NURUL berkata... [Reply to comment]

abg ben bile nak dtg blog sy...?? huhu.nak sgt kenal2 nan bloger hebakk ni..:)

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI