Dapur Tanpa Sempadan...

Sabtu, 31 Disember 2011

Segmen 2011 ke 2012 : Sebelum dan selepas !

 

Wargh… Heheh.. satu segmen antara dua tahun ! Hahaha… 2011 dan 2012 .. saja nak cipta satu sejarah peribadi .. Yelah , aku kan kaki segmen dulu … kini dan selamanya ! Muhahaha … Ada aku kisah ?

OK.. segmen ni mudah jer .. Aku akan lanjutkan sehingga jam 2 pagi 1/1/2012 .. Haa.. menarik kan ? Heheh.. Segmen  pasal apa lak ? Ala , senang punya .. Jom join sebelum garu kepala nanti.. hehe..

Nak join .. Buat satu entri baru ..

  1. Letak header BENASHAARI.COM
  2. Tajuk : 2011 KE 2012 – SEBELUM DAN SELEPAS ! dan linkkan ke entri ini …
  3. Apa yang korang kena buat ialah , ceritakan apa yang korang lakukan pada detik detik terakhir  tahun 2011 dan kemudian masukkanya tahun 2012 …  Contohnya , ada yang g dengar ceramah agama dan bila masukknya tahun baru , perkara pertama yang korang buat ialah salam kawan korang atau cium pp ibu korang .. haaa… Cam tu la.. ok ?  Paham ? Kalau ada gambar , letak sekali eh ?
  4. Siap ? Tinggalkan link entri korang di ruangan entri ni .. Terima kasih ..

p/s : Selamat Menyambut Tahun Baru .. Dan buat mereka yang menyambut ulangtahun kelahiran , selamat harijadi … Ehem.. terutama buat isteri tercinta … Kata-kata ? Nanti je aku bisik kat dia .. hehehe ..

62 komen :

^^eKaTiKaH^^ berkata... [Reply to comment]

tikah join :)

http://sweetsour93.blogspot.com/2012/01/2011-ke-2011-sebelum-dan-selepas.html

Happy New Year :)

Athirah Amanda berkata... [Reply to comment]

Selamat Tahun BAru Abg Ben , Saya dah joinn ini segment

http://lifeedisaster.blogspot.com/2012/01/2011-ke-2011-sebelum-dan-selepas.html

maaflah saya main taip jek . .

Cik Lyeen berkata... [Reply to comment]

http://dewisyifaindehouse.blogspot.com/2012/01/segmen-2011-ke-2012-sebelum-dan-selepas.html

join abg ben! happy new year..:)

Nabila Medan berkata... [Reply to comment]

http://nabilamedan-taipmenaip.blogspot.com/2012/01/segmen-2011-ke-2011-sebelum-dan-selepas.html

selamat tahun baru abg ben ^^

Aiisyah Gazali berkata... [Reply to comment]

join ;)

http://roseskalerful.blogspot.com/2012/01/2011-ke-2011-sebelum-dan-selepas.html

QasehnyaRania berkata... [Reply to comment]

en ben..tajuk 2011 ke 2011 atau 2011 ke 2012 ??? saya keliru nih..

Arra Ahmad berkata... [Reply to comment]

http://arazua.blogspot.com/2011/12/2011-ke-2011-sebelum-dan-selepas.html

HasrulHassan [HH] berkata... [Reply to comment]

tajuk ben ... silap tu ... :P 2011 ke 2012 ..

Muhammad Aliff Bin Bohari berkata... [Reply to comment]

http://thomasedisonzzz.blogspot.com/2012/01/2011-ke-2011-sebelum-dan-selepas.html

Abg Ben!!...saya dah join!!...^_^
Selamat Tahun Baru 2012...^_^

Arra Ahmad berkata... [Reply to comment]

abg ben..tajuk salah tu..
2011 ke 2011?? tak nak tukar tahun ke?hehe

~cekyah~ berkata... [Reply to comment]

selamat tahun baru!

http://ainsyahirah123.blogspot.com/2011/12/segmen-2011-ke-2012-sebelum-dan-selepas.html

Aina Nadhirah berkata... [Reply to comment]

join :)

http://ainanadhirahhisham.blogspot.com/2011/12/segmen-2011-2012-sebelum-dan-selepas.html

Oh Hani Rrisffa berkata... [Reply to comment]

join :)

http://atieffa.blogspot.com/2012/01/segmen-2011-ke-2012-sebelum-dan-selepas.html

HasrulHassan [HH] berkata... [Reply to comment]

As-Salam ..
Ben aku join ..

http://www.hasrulhassan.com/2012/01/2011-ke-2012-sebelum-dan-selepas.html

Mekasih ben.

MiSs MieRa ♥ berkata... [Reply to comment]

miera join..

http://mieraluve.blogspot.com/2012/01/2011-ke-2011-sebelum-dan-selepas.html

siti hidayah berkata... [Reply to comment]

Join. Happy New Year Abg.Ben :)

http://dayahpunyerbelog.blogspot.com/2011/12/2011-ke-2012-sebelum-dan-selepas.html

yqnq ellyana berkata... [Reply to comment]

http://alyaeyanaqaisara.blogspot.com/2012/01/2011-ke-2011-sebelum-dan-selepas.html

AlyaniOshyn berkata... [Reply to comment]

First time join segmen abg ben!
jemput2 lah singgah! :)

http://oshynalyani.blogspot.com/2012/01/2011-ke-2012.html

ridzuan sujari berkata... [Reply to comment]

Alhamdulillah.. saya join.. =)

ridzuan sujari berkata... [Reply to comment]

Alhamdulillah.. saya join.. =)

http://ridzuangjanz.blogspot.com/2011/12/segmen-2011-ke-2012-sebelum-dan-selepas.html

JR berkata... [Reply to comment]

Selamat tahun baru 2012
malam penuh noda dan dosa
malam syaitan dan iblis bersuka ria
malam teruna dan dara berpesta
malam teruna memperkosa dara
malam dara hanyut ditindih teruna
malam gadis hilang dara
malam kondom dijumpai merata-rata
malam jahanam yang kita berkongsi dosanya

QasehnyaRania berkata... [Reply to comment]

join juga abg ben

http://lobaksusue.blogspot.com/2012/01/2011-ke-2012-sebelum-dan-selepas.html

deen azmee berkata... [Reply to comment]

selamat tahun baru 2012 bro! datang sini nak join + support segmen ni.. hehehe.. :)

http://deenazmee.blogspot.com/2012/01/2011-ke-2012-sebelum-dan-selepas.html

nanieybarnieylurviey berkata... [Reply to comment]

join jugak...

http://nanieybarnieylurviey.blogspot.com/2012/01/segmen-2011-ke-2012-sebelum-dan-selepas.html

happy new year abg ben :)

ciksusu berkata... [Reply to comment]

http://fadhilahsyuhada.blogspot.com/2012/01/2011-ke-2012-sebelum-dan-selepas.html

cik susu join.
peace(>,<)\/

Hisham Mohamad berkata... [Reply to comment]

selamat ulang tahun..
http://saljuhumairah.blogspot.com/2012/01/2011-ke-2012-sebelum-dan-selepas.html

Dear Yayien berkata... [Reply to comment]

http://dearyayien.blogspot.com/2011/12/2011-ke-2012-sebelum-dan-selepas.html

AmirahSM berkata... [Reply to comment]

SELAMAT TAHUN 2012..

http://miramiraie.blogspot.com/2012/01/2011-ke-2012-sebelum-dan-selepas.html

::Miss Hearty:: berkata... [Reply to comment]

join ^^

http://heartylolipop.blogspot.com/2011/12/2011-ke-2012-sebelum-dan-selepas.html

Snazzy Naz berkata... [Reply to comment]

Joined!

http://yslgalz213.blogspot.com/2012/01/2011-ke-2012-sebelum-dan-selepas.html

9n0L4 berkata... [Reply to comment]

selamat tahun baru! ;)

http://farizafairuz.blogspot.com/2012/01/2011-ke-2012-sebelum-dan-selepas.html

faizulosman berkata... [Reply to comment]

first time join ni... tak boleh nk lepaskn peluang...

http://www.mohdfaizulosman.blogspot.com/2012/01/2011-ke-2012-sebelum-dan-selepas.html

shanas ishak berkata... [Reply to comment]

shanas join !!


http://shanasituaku.blogspot.com/2012/01/2011-ke-2012-sebelum-dan-selepas.html


jom bw !

maina berkata... [Reply to comment]

selamat tahun baru. may Allah bless you :)

http://itsmyturn-always.blogspot.com/2012/01/2011-ke-2012-sebelum-dan-selepas.html

farhana berkata... [Reply to comment]

happy new year.
http://fana66.blogspot.com/2011/12/segmen-2011-ke-2012-sebelum-dan-selepas.html

Ca Cik Duyung berkata... [Reply to comment]

http://cikduyung.blogspot.com/2012/01/2011-ke-2012-sebelum-dan-selepas.html

Adib Asyraff . berkata... [Reply to comment]

Happy New Year uncle ben ! Hehe . Dah tuaa dah uncle ni .. :P

Abng Ben, adib join segmen ni http://adibsblogsite.blogspot.com/2011/12/segmen-2011-ke-2012-sebelum-dan-selepas.html

SiKecilMirmO berkata... [Reply to comment]

Jauh datang kemari, mahu join segmen ini. hekhekhek... ;)

http://drkudandrmu.blogspot.com/2012/01/2011-ke-2012-sebelum-dan-selepas.html

NY berkata... [Reply to comment]

http://nusrahyahya.blogspot.com/2012/01/2011-ke-2012-sebelum-dan-selepas.html

sudi2lah singgah ke sini =)

Areliff berkata... [Reply to comment]

http://www.areliff.com/2012/01/2011-ke-2011-sebelum-dan-selepas.html

auni shahira berkata... [Reply to comment]

http://nas-shahree3.blogspot.com/2012/01/2011-ke-2012-sebelum-dan-selepas.html

raje carl berkata... [Reply to comment]

saya join !

http://chipsmoresaje.blogspot.com/2011/12/2011-ke-2012-sebelum-dan-selepas.html

allisya berkata... [Reply to comment]

Sy Join.. :D

http://de5sdiarys.blogspot.com/2012/01/2011-2012-sebelum-dan-selepas.html

maina berkata... [Reply to comment]

selamat tahun baru. may Allah bless you :D saya join sini :D

http://itsmyturn-always.blogspot.com/2012/01/2011-ke-2012-sebelum-dan-selepas.html

Aina Yasmin :) berkata... [Reply to comment]

Selamat Tahun Baru Abg Ben! Aina join jgak :D

http://ainayasminseven11.blogspot.com/2011/12/2011-ke-2012-sebelum-dan-selepas.html

Lady Milo berkata... [Reply to comment]

Pertama kali saya join, sempat juga..

LINK:
http://lady-milo.blogspot.com/2012/01/segmen-2011-ke-2012-sebelum-selepas.html

-LADY MILO-

PeRmAtA bIrU berkata... [Reply to comment]

http://nilamsuhana87.blogspot.com/2012/01/2011-ke-2012-sebelum-dan-selepas.html

entri first 2012

aizamia3 berkata... [Reply to comment]

selamat menyambut tahun baru 2012.. ;)

Gadis Pantai Timur berkata... [Reply to comment]

http://sweetgurlz11.blogspot.com/2011/12/segmen-2011-ke-2012-sebelum-dan-selepas.html

HEPI NEW YEAR

arifah berkata... [Reply to comment]

SELAMAT TAHUN BARU
sy join..
http://lovepinkylife.blogspot.com/2012/01/2011-ke-2012-sebelum-dan-selepas.html

Aqilah Kamarudin berkata... [Reply to comment]

join :)

http://aqilahkamarudin.blogspot.com/2012/01/2011-ke-2012-sebelum-dan-selepas.html

Ahlam Miera Amirul Shafie berkata... [Reply to comment]

harap sempat..huhuhu
http://ahlammiera.blogspot.com/2012/01/segmen-2011-ke-2012-sebelum-dan-selepas.html

adieque alizah berkata... [Reply to comment]

join..!!

http://adiequealizah.blogspot.com/2012/01/2011-ke-2012-sebelum-dan-selepas.html

ana amalina berkata... [Reply to comment]

maaf tlmbt anta link..dah join sblm pkul 2 tp tggl link lambat =(

http://anasweetblueberry.blogspot.com/2012/01/2011-ke-2012-sebelum-dan-selepas.html

blognizamlah berkata... [Reply to comment]

im joining this segmen too..btw, hope bro ben can answer my question on my entry...^^..just askin random question..tq

http://blognizamlaa.blogspot.com/2012/01/segmen-2011-ke-2012-by-ben-ashaari.html

... Wafa Awla ... berkata... [Reply to comment]

wafa join !

http://wafaawla.blogspot.com/2011/12/benashaaricom.html

ibn suhaimi™ berkata... [Reply to comment]

Kesempatan menulis saya nukilkan ini, join segmen yang penuh cabaran onak duri ini^_^...salam tahun baru 2012 teman2...(dari obersea ni)..

http://www.sirrulasraru.blogspot.com/2012/01/2011-ke-2012-sebelum-dan-selepas.html

wanG berkata... [Reply to comment]

ben, happy new year 2012!!!

Cik Niza berkata... [Reply to comment]

sy dah join..:)
hepy new year 2012..semoge tahun ni lebih baik dr tahun2 sblm ni..:)

http://nizamk.blogspot.com/2012/01/2011-ke-2012-sebelum-dan-selepas.html

iMieMiey ~ berkata... [Reply to comment]

http://you2mevrything.blogspot.com/2012/01/segmen-2011-ke-2012-sebelum-dan-selepas.html

joined :D Semoge blog Ben Ash thun nie semakin maju.

Cik Akmal berkata... [Reply to comment]

Nurul join..;)

http://sicantiksiezuka.blogspot.com/2012/01/segmen-2011-ke-2012-sebelum-dan-selepas.html

Hilmi Razali berkata... [Reply to comment]

assalam abg ben (nak panggil abang ke pakcik nih? hahaha....anyway sudah join segmen ini....pengalaman sye ntuk menyambut thun baru sangat2 lah mnarik ! =D)

http://storygempak.blogspot.com/2012/01/2011-ke-2012-sebelum-dan-selepas.html

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI