Segmen 2011 ke 2012 : Sebelum dan selepas !

 

Wargh… Heheh.. satu segmen antara dua tahun ! Hahaha… 2011 dan 2012 .. saja nak cipta satu sejarah peribadi .. Yelah , aku kan kaki segmen dulu … kini dan selamanya ! Muhahaha … Ada aku kisah ?

OK.. segmen ni mudah jer .. Aku akan lanjutkan sehingga jam 2 pagi 1/1/2012 .. Haa.. menarik kan ? Heheh.. Segmen  pasal apa lak ? Ala , senang punya .. Jom join sebelum garu kepala nanti.. hehe..

Nak join .. Buat satu entri baru ..

  1. Letak header BENASHAARI.COM
  2. Tajuk : 2011 KE 2012 – SEBELUM DAN SELEPAS ! dan linkkan ke entri ini …
  3. Apa yang korang kena buat ialah , ceritakan apa yang korang lakukan pada detik detik terakhir  tahun 2011 dan kemudian masukkanya tahun 2012 …  Contohnya , ada yang g dengar ceramah agama dan bila masukknya tahun baru , perkara pertama yang korang buat ialah salam kawan korang atau cium pp ibu korang .. haaa… Cam tu la.. ok ?  Paham ? Kalau ada gambar , letak sekali eh ?
  4. Siap ? Tinggalkan link entri korang di ruangan entri ni .. Terima kasih ..

p/s : Selamat Menyambut Tahun Baru .. Dan buat mereka yang menyambut ulangtahun kelahiran , selamat harijadi … Ehem.. terutama buat isteri tercinta … Kata-kata ? Nanti je aku bisik kat dia .. hehehe ..

62 ulasan:

  1. tikah join :)

    http://sweetsour93.blogspot.com/2012/01/2011-ke-2011-sebelum-dan-selepas.html

    Happy New Year :)

    BalasPadam
  2. Selamat Tahun BAru Abg Ben , Saya dah joinn ini segment

    http://lifeedisaster.blogspot.com/2012/01/2011-ke-2011-sebelum-dan-selepas.html

    maaflah saya main taip jek . .

    BalasPadam
  3. http://dewisyifaindehouse.blogspot.com/2012/01/segmen-2011-ke-2012-sebelum-dan-selepas.html

    join abg ben! happy new year..:)

    BalasPadam
  4. http://nabilamedan-taipmenaip.blogspot.com/2012/01/segmen-2011-ke-2011-sebelum-dan-selepas.html

    selamat tahun baru abg ben ^^

    BalasPadam
  5. join ;)

    http://roseskalerful.blogspot.com/2012/01/2011-ke-2011-sebelum-dan-selepas.html

    BalasPadam
  6. en ben..tajuk 2011 ke 2011 atau 2011 ke 2012 ??? saya keliru nih..

    BalasPadam
  7. http://arazua.blogspot.com/2011/12/2011-ke-2011-sebelum-dan-selepas.html

    BalasPadam
  8. tajuk ben ... silap tu ... :P 2011 ke 2012 ..

    BalasPadam
  9. http://thomasedisonzzz.blogspot.com/2012/01/2011-ke-2011-sebelum-dan-selepas.html

    Abg Ben!!...saya dah join!!...^_^
    Selamat Tahun Baru 2012...^_^

    BalasPadam
  10. abg ben..tajuk salah tu..
    2011 ke 2011?? tak nak tukar tahun ke?hehe

    BalasPadam
  11. selamat tahun baru!

    http://ainsyahirah123.blogspot.com/2011/12/segmen-2011-ke-2012-sebelum-dan-selepas.html

    BalasPadam
  12. join :)

    http://ainanadhirahhisham.blogspot.com/2011/12/segmen-2011-2012-sebelum-dan-selepas.html

    BalasPadam
  13. join :)

    http://atieffa.blogspot.com/2012/01/segmen-2011-ke-2012-sebelum-dan-selepas.html

    BalasPadam
  14. As-Salam ..
    Ben aku join ..

    http://www.hasrulhassan.com/2012/01/2011-ke-2012-sebelum-dan-selepas.html

    Mekasih ben.

    BalasPadam
  15. miera join..

    http://mieraluve.blogspot.com/2012/01/2011-ke-2011-sebelum-dan-selepas.html

    BalasPadam
  16. Join. Happy New Year Abg.Ben :)

    http://dayahpunyerbelog.blogspot.com/2011/12/2011-ke-2012-sebelum-dan-selepas.html

    BalasPadam
  17. http://alyaeyanaqaisara.blogspot.com/2012/01/2011-ke-2011-sebelum-dan-selepas.html

    BalasPadam
  18. First time join segmen abg ben!
    jemput2 lah singgah! :)

    http://oshynalyani.blogspot.com/2012/01/2011-ke-2012.html

    BalasPadam
  19. Alhamdulillah.. saya join.. =)

    http://ridzuangjanz.blogspot.com/2011/12/segmen-2011-ke-2012-sebelum-dan-selepas.html

    BalasPadam
  20. Selamat tahun baru 2012
    malam penuh noda dan dosa
    malam syaitan dan iblis bersuka ria
    malam teruna dan dara berpesta
    malam teruna memperkosa dara
    malam dara hanyut ditindih teruna
    malam gadis hilang dara
    malam kondom dijumpai merata-rata
    malam jahanam yang kita berkongsi dosanya

    BalasPadam
  21. join juga abg ben

    http://lobaksusue.blogspot.com/2012/01/2011-ke-2012-sebelum-dan-selepas.html

    BalasPadam
  22. selamat tahun baru 2012 bro! datang sini nak join + support segmen ni.. hehehe.. :)

    http://deenazmee.blogspot.com/2012/01/2011-ke-2012-sebelum-dan-selepas.html

    BalasPadam
  23. join jugak...

    http://nanieybarnieylurviey.blogspot.com/2012/01/segmen-2011-ke-2012-sebelum-dan-selepas.html

    happy new year abg ben :)

    BalasPadam
  24. http://fadhilahsyuhada.blogspot.com/2012/01/2011-ke-2012-sebelum-dan-selepas.html

    cik susu join.
    peace(>,<)\/

    BalasPadam
  25. selamat ulang tahun..
    http://saljuhumairah.blogspot.com/2012/01/2011-ke-2012-sebelum-dan-selepas.html

    BalasPadam
  26. http://dearyayien.blogspot.com/2011/12/2011-ke-2012-sebelum-dan-selepas.html

    BalasPadam
  27. SELAMAT TAHUN 2012..

    http://miramiraie.blogspot.com/2012/01/2011-ke-2012-sebelum-dan-selepas.html

    BalasPadam
  28. join ^^

    http://heartylolipop.blogspot.com/2011/12/2011-ke-2012-sebelum-dan-selepas.html

    BalasPadam
  29. Joined!

    http://yslgalz213.blogspot.com/2012/01/2011-ke-2012-sebelum-dan-selepas.html

    BalasPadam
  30. selamat tahun baru! ;)

    http://farizafairuz.blogspot.com/2012/01/2011-ke-2012-sebelum-dan-selepas.html

    BalasPadam
  31. first time join ni... tak boleh nk lepaskn peluang...

    http://www.mohdfaizulosman.blogspot.com/2012/01/2011-ke-2012-sebelum-dan-selepas.html

    BalasPadam
  32. shanas join !!


    http://shanasituaku.blogspot.com/2012/01/2011-ke-2012-sebelum-dan-selepas.html


    jom bw !

    BalasPadam
  33. selamat tahun baru. may Allah bless you :)

    http://itsmyturn-always.blogspot.com/2012/01/2011-ke-2012-sebelum-dan-selepas.html

    BalasPadam
  34. happy new year.
    http://fana66.blogspot.com/2011/12/segmen-2011-ke-2012-sebelum-dan-selepas.html

    BalasPadam
  35. http://cikduyung.blogspot.com/2012/01/2011-ke-2012-sebelum-dan-selepas.html

    BalasPadam
  36. Happy New Year uncle ben ! Hehe . Dah tuaa dah uncle ni .. :P

    Abng Ben, adib join segmen ni http://adibsblogsite.blogspot.com/2011/12/segmen-2011-ke-2012-sebelum-dan-selepas.html

    BalasPadam
  37. Jauh datang kemari, mahu join segmen ini. hekhekhek... ;)

    http://drkudandrmu.blogspot.com/2012/01/2011-ke-2012-sebelum-dan-selepas.html

    BalasPadam
  38. http://nusrahyahya.blogspot.com/2012/01/2011-ke-2012-sebelum-dan-selepas.html

    sudi2lah singgah ke sini =)

    BalasPadam
  39. http://www.areliff.com/2012/01/2011-ke-2011-sebelum-dan-selepas.html

    BalasPadam
  40. http://nas-shahree3.blogspot.com/2012/01/2011-ke-2012-sebelum-dan-selepas.html

    BalasPadam
  41. saya join !

    http://chipsmoresaje.blogspot.com/2011/12/2011-ke-2012-sebelum-dan-selepas.html

    BalasPadam
  42. Sy Join.. :D

    http://de5sdiarys.blogspot.com/2012/01/2011-2012-sebelum-dan-selepas.html

    BalasPadam
  43. selamat tahun baru. may Allah bless you :D saya join sini :D

    http://itsmyturn-always.blogspot.com/2012/01/2011-ke-2012-sebelum-dan-selepas.html

    BalasPadam
  44. Selamat Tahun Baru Abg Ben! Aina join jgak :D

    http://ainayasminseven11.blogspot.com/2011/12/2011-ke-2012-sebelum-dan-selepas.html

    BalasPadam
  45. Pertama kali saya join, sempat juga..

    LINK:
    http://lady-milo.blogspot.com/2012/01/segmen-2011-ke-2012-sebelum-selepas.html

    -LADY MILO-

    BalasPadam
  46. http://nilamsuhana87.blogspot.com/2012/01/2011-ke-2012-sebelum-dan-selepas.html

    entri first 2012

    BalasPadam
  47. selamat menyambut tahun baru 2012.. ;)

    BalasPadam
  48. http://sweetgurlz11.blogspot.com/2011/12/segmen-2011-ke-2012-sebelum-dan-selepas.html

    HEPI NEW YEAR

    BalasPadam
  49. SELAMAT TAHUN BARU
    sy join..
    http://lovepinkylife.blogspot.com/2012/01/2011-ke-2012-sebelum-dan-selepas.html

    BalasPadam
  50. join :)

    http://aqilahkamarudin.blogspot.com/2012/01/2011-ke-2012-sebelum-dan-selepas.html

    BalasPadam
  51. harap sempat..huhuhu
    http://ahlammiera.blogspot.com/2012/01/segmen-2011-ke-2012-sebelum-dan-selepas.html

    BalasPadam
  52. join..!!

    http://adiequealizah.blogspot.com/2012/01/2011-ke-2012-sebelum-dan-selepas.html

    BalasPadam
  53. maaf tlmbt anta link..dah join sblm pkul 2 tp tggl link lambat =(

    http://anasweetblueberry.blogspot.com/2012/01/2011-ke-2012-sebelum-dan-selepas.html

    BalasPadam
  54. im joining this segmen too..btw, hope bro ben can answer my question on my entry...^^..just askin random question..tq

    http://blognizamlaa.blogspot.com/2012/01/segmen-2011-ke-2012-by-ben-ashaari.html

    BalasPadam
  55. wafa join !

    http://wafaawla.blogspot.com/2011/12/benashaaricom.html

    BalasPadam
  56. Kesempatan menulis saya nukilkan ini, join segmen yang penuh cabaran onak duri ini^_^...salam tahun baru 2012 teman2...(dari obersea ni)..

    http://www.sirrulasraru.blogspot.com/2012/01/2011-ke-2012-sebelum-dan-selepas.html

    BalasPadam
  57. ben, happy new year 2012!!!

    BalasPadam
  58. sy dah join..:)
    hepy new year 2012..semoge tahun ni lebih baik dr tahun2 sblm ni..:)

    http://nizamk.blogspot.com/2012/01/2011-ke-2012-sebelum-dan-selepas.html

    BalasPadam
  59. http://you2mevrything.blogspot.com/2012/01/segmen-2011-ke-2012-sebelum-dan-selepas.html

    joined :D Semoge blog Ben Ash thun nie semakin maju.

    BalasPadam
  60. Nurul join..;)

    http://sicantiksiezuka.blogspot.com/2012/01/segmen-2011-ke-2012-sebelum-dan-selepas.html

    BalasPadam
  61. assalam abg ben (nak panggil abang ke pakcik nih? hahaha....anyway sudah join segmen ini....pengalaman sye ntuk menyambut thun baru sangat2 lah mnarik ! =D)

    http://storygempak.blogspot.com/2012/01/2011-ke-2012-sebelum-dan-selepas.html

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009