Isnin, 23 Januari 2012

5 blog pilihan hari ini ..

 

5 buah blog lagi yang aku pilih berdasarkan FOLLOWER terkini .. Terima kasih kerana sudi singgah dan menjadi rakan di blog benashaari.com.

 

**************

Jom singgah blog mereka ..

 

amira osman] [pink addicted] [first daughter to mumy n dady] [engineering world] [very loyal supporter to hijau kuning] [bachelor of photonic engineering] [sangat suka gelak]

!♥ boneka merahjambu ♥!

 

Akim. I'm a 17 year old boy living in Malaysia who loves to eat, sleep and blogger presents are definitely welcome on the 27 of January! Feel free to talk to me or anything, my ask box is open 24/7! I remembered how the roses flourished around her collar bones, they dressed her just like how my lips did when the moon touched the skies. And once the moon forgot how the sky felt, I forgot how the scent of roses tasted on her skin. p/s: Since school has started, I will be less active on tumblr. I hope I've queued enough posts for you though! I'll still be online on the weekends, so leave me some sweet messages? <3

road to infinity ∞

 

~..nAme aKu sUe..aKu nIe sImplE jEw oWgnyE..kAlo OwG xKnAl aKu MybE inGat aKu nIe sOmbOng OwGnye..tP kaLo dA kNal BaRu kOrAng TaWu cMnE pErAmaHnYe aKu..hUHuhu...~

chiyoko comei

 

Who Am I ??? There is a story behind every person... There is a reason why I am the way I am... I am not just like this because I want to... Something in the past created me like this... And sometimes it is impossible to fix me...SORRY IN ADVANCE

-- Aznurul Journal --

 

aq adalah aq,dunia dan masa aq hanya rumah dan keluarga,tapi aq bangga menjadi diri aq sendiri,dan x pperlu menjadi org lain.Kenapa ARDIFAUM???itu adalah nama gabungan anak2 aq yang menjadi lambang kasih aq dan suami aq.

ceriteraseorgaq

 

Terima kasih kerana sudi menjejaki mereka ..

18 komen :

Daddylicious berkata... [Reply to comment]

boleh terjah melihat...

Alieza Dayasari berkata... [Reply to comment]

jom terjah......

AmirahSM berkata... [Reply to comment]

cmne nak jd blog pilihan nie..sila wat contest ag abg ben 10.. =p

Mr. Sepet berkata... [Reply to comment]

terjah2 . .

Clara berkata... [Reply to comment]

terjah mereka ^^

p/s : Bila nak buat segmen?

Yasmin Aris ♥ berkata... [Reply to comment]

Bile laa nak tercalon dalam blog pilihan ben nii yee ..
Untung laa sape yg tercalon tuuu !
saya bile lagi ?



Ayat yg pasti akan ade d ruangan kumen . hihihii :P


Jom terjah blog pilihan ! wee .

Amirah Hafizah berkata... [Reply to comment]

Terjah mereka!nak sngt jadi blog pilihan...hehehe.....
p/s:bila nak buat segmen?

miss juejue berkata... [Reply to comment]

jum terjah . blog yg ohsem ! :)

mamasuri berkata... [Reply to comment]

boleh terjah ni...

Feenas Sya berkata... [Reply to comment]

UNTUNG SANGAT MEREKA :)

cikghah berkata... [Reply to comment]

teringin jugak jadi blog pilihan :(

cikkedis berkata... [Reply to comment]

http://blogcikedissss.blogspot.com/2012/01/double-meaning.html


mehh baca"double meaning"

Miss Amateur Cook berkata... [Reply to comment]

ni yg rasa nak unfollow pastu follow balik ni. hehe :D

naf. berkata... [Reply to comment]

bilala blog sy nk jadi pilihn ni?hikhik :pp

myrapinky michiko berkata... [Reply to comment]

tudiaaa belog myra ada dlm list pilihan abg ben smlm - HAHAH - mcm tak caya ja noh .. tenkiu abg ben sudi melawat belog myra yg tak seberapa tuh - ngeee [^_^]

AzNuRuL AzMaN berkata... [Reply to comment]

TQ..serius tak sangka..ingatkan blog pilihan tu kalau join contest je..dah baca entry ni tapi tak perasan pulak ada nama sendiri..tetiba rasa malu pulak..TQ sekali lagi...=)

Gadis mutiara_Solehah berkata... [Reply to comment]

Erk,nak jugak..Hehe^^

min-ceriteraseorgaq berkata... [Reply to comment]

terima kasih ben ashari kerana menyenaraikan blog saya sebagai blog pilihan apa2 pun tqtqtqtq;)))))

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI