Selasa, 31 Januari 2012

Jalan-Jalan Blog : 5 blog baru lagi 2012/1

 

Ok , aku buat siri gini pon ok kan ? Senang nak tau .. hehe .. Blog yang aku pilih hari ini adalah berdasarkan follower .. Esok lusa , tak tau lak camana .. Hehe ..

 

1)

aku ni simple je..org senang dgn aku..aku senang la dgn org tu..take easy smua problem..yg pasti aku ni seorg yg ceria..ada mslah ke xde mslah ke..aku sntiasa senyum..inilah aku..

..HANANIA EEDAYA...

2)

image

 

3)

seorang anak kepada ibubapanya,seorang isteri kepada suaminya,seorang ibu kepada anak-anaknya,seorang individu kepada masyarakatnya dan seorang hamba kepada penciptanya.....syukur nikmatmu Ya!Allah....

TINTA UMMI

 

4)

simple but not prejudice, quite good looking women...♥♥ ;D not a sweet talker... but someone u can find after all ur friend not available to be arround u...♥♥ trust me..

~cRaZy mOmMy~

 

5)

image

 

Selamat Berkenalan dan Terima kasih ..

16 komen :

Selendang Merah berkata... [Reply to comment]

pilihan abg ben sememangnya tepat, semuanya mempunyai corak penulisan yang baek..

AmirahSM berkata... [Reply to comment]

=)

Eyqa Hasnan berkata... [Reply to comment]

abang ben ! nak jugaakkkkkkk ;D

themoonshadowz berkata... [Reply to comment]

bilalah nak merase terpilih camni...apapun..terbaek.....(^_^)

Shaznina Sofia berkata... [Reply to comment]

akan saya terjah blog2 mereka.. :)

Azza Azman berkata... [Reply to comment]

saya dah terjah kelima lima harap mereka sudi kawan dengan saya...

yangbaik berkata... [Reply to comment]

bertambah tinggi semangat nak cantikkan header yang berapa nak head nih...

pinky berkata... [Reply to comment]

bila nak jalan2 blog kiter ni...

Nuramalina Aziz berkata... [Reply to comment]

waahh.abam ben, nana nak jugak:)

YaYaNsMuM berkata... [Reply to comment]

Semoga mereka lebih bersemangat menulis...:)

KechikumA berkata... [Reply to comment]

The best.
:)

Shaky Shake berkata... [Reply to comment]

Assalamualaikum.

Saya terharu. timer kasih abg ben sebab singgah kat blog saya dan senaraikan di 5 blog baru. timer kasih abg ben. ^^

tasha :) berkata... [Reply to comment]

ouh . jelous . na jugak ^^ btw . terbaik :)

Hanania Eedaya berkata... [Reply to comment]

terima kasih abg Ben...sy msh bru lg dlm berblogging ni...xsangka pulak abg blh pilih blog sy yg xseberapa tu..

andai ada perancangan nk ke langkawi blh la abg terus berhubung dgn saya,saya ada jual pakej di Langkawi..btw trima kasih sekali lg..

the story of ayrien ayana berkata... [Reply to comment]

ouh jeles . mau juge

KhalinaBerry berkata... [Reply to comment]

bertuahnya blog2 yg terpilih, saya baru je follow blog ben ashaari, harap ben ashaari sudilah follow saya juga.. sesiapa pun kalau nak follow saya, saya pasti follow anda balik!

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI