Jalan-Jalan Blog : 5 blog baru lagi 2012/1

 

Ok , aku buat siri gini pon ok kan ? Senang nak tau .. hehe .. Blog yang aku pilih hari ini adalah berdasarkan follower .. Esok lusa , tak tau lak camana .. Hehe ..

 

1)

aku ni simple je..org senang dgn aku..aku senang la dgn org tu..take easy smua problem..yg pasti aku ni seorg yg ceria..ada mslah ke xde mslah ke..aku sntiasa senyum..inilah aku..

..HANANIA EEDAYA...

2)

image

 

3)

seorang anak kepada ibubapanya,seorang isteri kepada suaminya,seorang ibu kepada anak-anaknya,seorang individu kepada masyarakatnya dan seorang hamba kepada penciptanya.....syukur nikmatmu Ya!Allah....

TINTA UMMI

 

4)

simple but not prejudice, quite good looking women...♥♥ ;D not a sweet talker... but someone u can find after all ur friend not available to be arround u...♥♥ trust me..

~cRaZy mOmMy~

 

5)

image

 

Selamat Berkenalan dan Terima kasih ..

16 ulasan:

  1. pilihan abg ben sememangnya tepat, semuanya mempunyai corak penulisan yang baek..

    BalasPadam
  2. abang ben ! nak jugaakkkkkkk ;D

    BalasPadam
  3. bilalah nak merase terpilih camni...apapun..terbaek.....(^_^)

    BalasPadam
  4. akan saya terjah blog2 mereka.. :)

    BalasPadam
  5. saya dah terjah kelima lima harap mereka sudi kawan dengan saya...

    BalasPadam
  6. bertambah tinggi semangat nak cantikkan header yang berapa nak head nih...

    BalasPadam
  7. bila nak jalan2 blog kiter ni...

    BalasPadam
  8. Semoga mereka lebih bersemangat menulis...:)

    BalasPadam
  9. Assalamualaikum.

    Saya terharu. timer kasih abg ben sebab singgah kat blog saya dan senaraikan di 5 blog baru. timer kasih abg ben. ^^

    BalasPadam
  10. ouh . jelous . na jugak ^^ btw . terbaik :)

    BalasPadam
  11. terima kasih abg Ben...sy msh bru lg dlm berblogging ni...xsangka pulak abg blh pilih blog sy yg xseberapa tu..

    andai ada perancangan nk ke langkawi blh la abg terus berhubung dgn saya,saya ada jual pakej di Langkawi..btw trima kasih sekali lg..

    BalasPadam
  12. bertuahnya blog2 yg terpilih, saya baru je follow blog ben ashaari, harap ben ashaari sudilah follow saya juga.. sesiapa pun kalau nak follow saya, saya pasti follow anda balik!

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009