Cenderahati berharga dari rakan blogger !

 

 

Panjang nak cerita ni .. Ok , aku ringkaskan .. Malam semalam , gi tengok G.I. JOE .. hok baru tu haaa.. Best kalau layan 3D .. Silalah abiskan duit anda dgn menontonnya .. Pasti terhibur .. heee ..

Haa.. aku gi dengan dua rakan blogger iaitu MK SYAHIR dan MAWARDI YUNUS .. Nak tau blog diorang , korang google ! Blogger yang sedang mencipta nama keduanya ni .. Rugi tak berkenalan dengan diorang ..

Pastu , gi lepak kat Ulam Eida .. pekena mee celup .. Boleh tahan gak rasanya ..  Dan lepas makan tu , ada la episod penyampaian cenderahati dengan disaksikan pengunjung restoran tu .. hehehe .. Cantik woooo ! Aku mmg suka cenderahati dari ukiran kayu ni .. Sangat menarik walaupun simple ! Bertuah dapat satu .. huhu .. Terima kasih bro Mawardi !

Selesai dalam jam 11 lebih malam .. Hehehe .. Baalikkkk !! Banyak lagi keje mau buat wooooo ! Sampai rumah , pekena kek aiskim tengahari tadi .. Aku kembali gemuk !!

8 ulasan:

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.