Dapur Tanpa Sempadan...

Selasa, 17 November 2015

Bila Samsung Galaxy Tab S2 bergabung..

 

Awal pagi tadi.. Di kala anak anak enak sedang lena diulit mimpi.. Aku layan game ! Dah lama tak main game tapi sejak ada Samsung Tab ni , layan sungguh  ! Memang best woooo main kat Tab S2 ni.. laju jer.. Skrin pon besar..

image

Tiba-tiba terfikir.. Apa kata…

Bergabung dengan smart tv LG 60” !! Perghhh .. hasilnya ? Aku baru nak main game , Qhaliff dah mintak ! Tak kasi kalu , satu rumah dia golek !!

image

Nak tak nak , aku terpaksa mengalah ! Kasi..

image

Mula mula dia main game tapi tak sampai seminit.. dia tukar ! Layan kartun 3D ! Huhhhh….

Dan daddy , nganga sekali lagi..

7 komen :

Mrs Yatie berkata... [Reply to comment]

wa nice. :)

Nor Afidah Bte Che Azmi berkata... [Reply to comment]

terbaik..gabungan yang pasti meletup!!!

Shark Kay berkata... [Reply to comment]

mcm x percaya aben main game..
hahahah..
dah dapt connect kat tv mmg gempak tue.
skrin besor grafik cantik.
tapi susah plak nk monitor nanti.
apa-apa pun mmg gempak kalau dh dpt connect kt tv.

Farah Waheda Wahid berkata... [Reply to comment]

Ha ha ha... Syok ni...Tumpang sekaki...

Sya Nadia berkata... [Reply to comment]

amboi dia....sakan main game ye..

PeRdU cINta berkata... [Reply to comment]

Hamboi....kemain..hihi..

Etuza Etuza berkata... [Reply to comment]

terasa juga seumpama begitu dahulu..hehehe..tak apa sayang anak kan..

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI