Bila Samsung Galaxy Tab S2 bergabung..

 

Awal pagi tadi.. Di kala anak anak enak sedang lena diulit mimpi.. Aku layan game ! Dah lama tak main game tapi sejak ada Samsung Tab ni , layan sungguh  ! Memang best woooo main kat Tab S2 ni.. laju jer.. Skrin pon besar..

image

Tiba-tiba terfikir.. Apa kata…

Bergabung dengan smart tv LG 60” !! Perghhh .. hasilnya ? Aku baru nak main game , Qhaliff dah mintak ! Tak kasi kalu , satu rumah dia golek !!

image

Nak tak nak , aku terpaksa mengalah ! Kasi..

image

Mula mula dia main game tapi tak sampai seminit.. dia tukar ! Layan kartun 3D ! Huhhhh….

Dan daddy , nganga sekali lagi..

7 ulasan:

  1. terbaik..gabungan yang pasti meletup!!!

    BalasPadam
  2. mcm x percaya aben main game..
    hahahah..
    dah dapt connect kat tv mmg gempak tue.
    skrin besor grafik cantik.
    tapi susah plak nk monitor nanti.
    apa-apa pun mmg gempak kalau dh dpt connect kt tv.

    BalasPadam
  3. Ha ha ha... Syok ni...Tumpang sekaki...

    BalasPadam
  4. amboi dia....sakan main game ye..

    BalasPadam
  5. terasa juga seumpama begitu dahulu..hehehe..tak apa sayang anak kan..

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.