Dapur Tanpa Sempadan...

Khamis, 26 November 2015

Hadiah harijadi aku ?

 

Lagi beberapa hari , aku akan genap usia 27 tahun ! Fuh.. macam tak percaya je kan ? Dengan rupa aku seperti baru akil baligh , rupa rupanya aku dah 27 tahun ! Terima je la kan ! Apa nak buat.. kita sekarang ni , lebih cepat tua dari usia sebenar gara gara memikirkan masalah dunia yang tak kunjung selesai.. kan kan ?

Menariknya.. belum lagi harijadi aku tiba , aku dah dapat hadiah ! Sapa bagi ? Biarlah rahsia.. Jangan risau , bukan skandal yer..

image

Wow ! Jam tangan ! Jam tangan apa ??? Jeng jeng jeng… Pastinya ianya berjenama Caterpillar , jenama dari US ! Fuh… Ingat cikai ke Caterpillar ni ?? Hehehe..

Kenapa jenama ni ? Yess…. Sesuai dengan aku yang nak bertukar usia laaa ! Lebih lasak , sado dan tetap macho ! Haaa.. Maka jam Caterpillar ni amat sesuai dengan aku . Harga pon takde la tahap mencekik leher apatah lagi dengan GST yang tah hapa hapa tu ! Huhhh..

Rasa-rasa korang , yang mana jadi pilihan aku ? Semua nampak cun kan ? Haa.. aku tau punyaa.. memang cun ! Lama dah aku idamkan jenama ni ! Sejak pertama kali aku tengok abang aku pakai , aku jatuh cinta wooo.. Masa tu , aku masih sekolah menengah.. Tengok je dia pakai ! Hehehe.. Tak mampu nak beli masa tu..

image

Ok.. rasa rasa korang , mana yang sesuai dengan tangan aku ? Haaa…

Aku dah buat pilihan dah.. Nak tau ? Tungguuuuuu harijadi aku nanti ! Hahahaha.. Sabar ehhh .. sabarrr ! 30 haribulan nanti !

Bertambah koleksi jam tangan aku. Alhamdulillah..

11 komen :

Hanim Hashim berkata... [Reply to comment]

Birthday saya dua hari sebelum Ben, kalau dapat satu pun best jugak ni hehehehe :D

Nurzakiah Hanum berkata... [Reply to comment]

wow cantiknya

Farah Waheda Wahid berkata... [Reply to comment]

27 ker? ingatkan 25... he he he...

Julia Johari berkata... [Reply to comment]

Happy birthday Ben!
Ohhh dah mengidam zaman sekolah menengah rupanya hehehhe...

YB Shehan berkata... [Reply to comment]

Happy birthday in advance aben.. smart k jam tu

Cikk Mimin berkata... [Reply to comment]

fuuyooohhhhhh !!!!!!!!

PeRdU cINta berkata... [Reply to comment]

Walau pun tumpang tengok..tapi zasss ada yang berkenan..haha..fuhhh selamat menghitung detik ke usia 27 ye abg ben..hehehe..adus..

Shark Kay berkata... [Reply to comment]

phew...
siap kotak bagai ni.
menangis nak bayor.
besday 27 atau 37.

Mama Kembar 3 berkata... [Reply to comment]

Biaq betoi..27??? Apa apa pun, brand Caterpillar..best tu!

Siti Badariah Baharin berkata... [Reply to comment]

jam tangan jenama ni memang terbaik..tahan lasak...design pun cun.

Sue Izza berkata... [Reply to comment]

fuhhhh...terkelip-kelip mata nengoknyaaa huhuuu

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI