Dapur Tanpa Sempadan...

Jumaat, 12 Februari 2016

Kelebihan Jus Annona untuk wanita !

Secara jujurnya , aku dah jatuh cinta dengan Jus Annona ! Setiap hari , satu atau dua sachet aku amik. Kenapa ? Selain dari siku aku yang 'bermasalah' aku dapati Jus Annona mengembalikan kesegaran pada wajah aku yang kelihatan kusam sebelum ini. Maklumlah , berjaga malam adalah aktiviti yang tidak sihat tapi nak buat camana .. aku bekerja di kala orang lain tidur terutamanya , anak anak aku.. Huhuhuh...

Bayangkan.. jika Jus Annona mampu memberi impak positif pada aku , bagaimana pula dengan orang perempuan ! Haaaa.. mesti banyak kelebihan punya kan ?



Ok.. Jus Annona mempunyai 5 kelebihan yang sangat bermanfaat pada wanita terutamanya mereka yang dah semakin meningkat usia.. Dan kelebihan itu ialah :


  1. Kandungan antioksidan yang sangat tinggi yang bertujuan membantu badan untuk mencapai kestabilan hormon dengan lebih berkesan. 
  2. Cara pengambilan yang mudah di mana Jus Annona didatangkan dalam bentul sachet. Tak perlu bancuh pon. Koyakkan dan hirup ! 
  3. Bukan ekstrak tapi pati ! Juga mengandungi bahan berkasiat yang lain seperti delima , kurma , vitamin C dan kolagen. 
  4. Walaupun dalam bentuk jus , khasiatnya tetap terpelihara 
  5. Tiada kesan sampingan ! 100%  di formulasikan buah Durian Belanda. Tiada bahan kima sama sekali ! 

Antara kesan positif bagi pengamal Jus Annona ni ialah : 
  • Tiada lagi masalah sengugut 
  • Sakit sakit sendi berkurangan 
  • Mudah untuk membuang air besar 
  • Kurang migrain 
  • kulit nampak lebih cantik  dan muda 
  • rahim sihat dan tiada ketumbuhan 
Antara testimoni positif dari pelanggan yang dah mencuba Jus Annona..




Terus terang aku katakan , yang aku sendiri dah mula yakin sangat dengan Jus Annona ni. Bukanlah nak kata bagus sangat tapi yang aku suka sangat ialah kandungan dia.. asli 100%  ! Takda bahan bahan tiruan atau pengawet ! Kalau korang rasa satu sachet Jus Annona ni , confirm korang percaya kata kata aku ni.. Huhuhuh.. 

Ok... kalau nak baca lagi kelebihan Jus Annona ni , boleh ke Jus Annona KesihatanDan  jika berminat untuk membeli atau membuat pertanyaan , sila ke  ANNONA OFFICIAL web.. atau boleh call ANNONA CARELINE : 
016 449 7181
016 446 7181
016 446 4181 

Selain kecantikan , seperti yang aku pernah cerita sebelum ni , Jus Annona bagus untuk mencegah kanser dan mengurangkan masalah sendiri bagi mereka yang ada masalah dengan keradangan sendiri.. Boleh baca di Mencegah Kanser bersama Jus Annona dan Jus Annona , Penawar Radang Sendi !




16 komen :

razzwey razz berkata... [Reply to comment]

Bestnya, nanti nak try jugak lah...

Yatie Owner berkata... [Reply to comment]

botol pun nice kan :)

syima yusuf berkata... [Reply to comment]

syima suka jus annona ni. rasanya sdap n mudah d bawa kemana-mana

Azlinda Azman berkata... [Reply to comment]

Banyak manfaatnya ni

Abam Korie berkata... [Reply to comment]

boleh bagi wife cuba nanti ni..

Dkna Abza berkata... [Reply to comment]

terliur pulak tengok.. ni kalau letak dalam handbag pun senang

Hafiz Rahim berkata... [Reply to comment]

Kalau dapat hilangkan senggugut tu bagus sangat dah tu. Mungkin boleh cuba bagi kat isteri aku nanti. hoho

Salina Johari berkata... [Reply to comment]

Macam best je ni...

Yan Ty berkata... [Reply to comment]

Menarik. Durian belanda ni byk khasiat..Perrrghhh tang migraine , stress cm best pastu sejak nk nk nek usia ni tapi aktif sesuai kot try out jus ni.

Allene typicalmommy berkata... [Reply to comment]

Mesti rasa dia sedap ni

Miss Moon berkata... [Reply to comment]

aci tak nak botol kosong dia nanti hahahah. Tetiba berkenan kat botol muehehhe

Raihanah Ahmad berkata... [Reply to comment]

bolehlah cuba mak2 sekalian

Julia Johari berkata... [Reply to comment]

Wowww testimonial mengkagumkan ni

PeRdU cINta berkata... [Reply to comment]

Menarik...

Ecah Shafiee berkata... [Reply to comment]

suka durian belanda..thanks for the info!

Kad Jimat Elektrik dan Petrol - La Genius Saver

Kak Sue berkata... [Reply to comment]

Menarik..boleh cuba nanti..

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI