Khas untuk penggila My Little Pony ! - BEN ASHAARI

Khas untuk penggila My Little Pony !

Aku nampak YB Shehan post di instagramnya.. @MyaPilot. Amboiiii , main kasar nampak ! Saja nak menggoda aku laa tuuuu ! Dan ternyata , aku tergoda !! Huhuhuh..  Biasa la kan , anak dara sorang.. automatik kita terbabit sama punya. Wife kurang skit nak membeli tapi aku lak yang lebih ! Hahaha.. 
Terus aku nyatakan minat aku. Beli satu untuk Zahra. Dan selang beberapa hari , sampai !
Aku bagi Zahra. Suka dia. Melekat ke mana mana dengan Pony baru ni. Harga baru RM39. Beli kat kedai 'orang kaya' , berpeluh la ketiak jap.. Hahahahah.. Ok je bagi aku. Yang penting Zahra suka dan main sampai dimadukan nanti ! Hahahaha.. 
Pastu si Shehan ni buat jahat lagi ! 
Dia kata leh lekat dalam kereta. Harga , RM15.90 jer ! Menarik tapi aku tau.. wife tak suka ada gantung gantung dalam kereta.. kalau ada gantung , aku nanti akan digantungnya ! Huhuhuh..  Apa apa pun , terima kasih la pada YB Shehan sebab sudi offer kat aku ! Tahan nafsu je ni ! Kalau tak , aku borong semua color. Bila lapar , makan je pony tu ! Bak kata mak aku ,bila duit takda ! Hahahaha. Pantang duit banyak skit... mula la nak membeli bukan bukan ! Hahaha..
Oh ya.. YB Shehan ni , bukan YANG BERHORMAT tau.. YANG apa pon aku tak tau.. yang aku tau , dia nanti ikut aku gi New Zealand.. jadi chef untuk aku. Hahahahaha.. Jangan banyak bunyik ! 

8 ulasan:

  1. Alamak. Chef kopi badang je tau. Kihkih. Tp dgr cte.. aben buat kopi badang sedap kan? Nak laaaa. Kahkah.sape chef skrg.. hahaha. Tq aben..

    BalasPadam
  2. Wahhhh... suke la Zahra dapat pony dia tu
    ..soam YN kene kd tukang masak...

    BalasPadam
  3. Comellll beg tu. Nasib takdak anak girl, kalau tak terjebak beli gak haha. Nanti suh shehan buat pony masak lemak utk aben kat NZ hehehe.

    BalasPadam
  4. comel sangat little pony tu,

    kak she jadi chef, fuyoooo..hehe

    BalasPadam
  5. nak beli jugak tp xdek IG..FB ada x?

    BalasPadam
  6. nak beli jugak..tp xdek IG ..FB ada x?

    BalasPadam
  7. Dulu fiza ingat YB tu Yang Berhormat jugak.hahaha. Pony tu comeyy

    BalasPadam

Dikuasakan oleh Blogger.