Sony Xperia XZ Premium sedia beraksi di New Zealand !

by - Ogos 01, 2017

Huhuh.. entah semacam punya eksaited lak kali ni. Bukan tak pernah pon gi luar negara tapi rasanya trip ni lain macam skit sebab aku dan team yang uruskan sendiri ! Selalunya ditaja atas bawah ! Hahahaha.. Yer , yang ni pon ditaja tapi tetap kena uruskan sendiri. Tu yang menariknya !! 
Dan lagi menarik , aku tak sabar nak gunakan Sony Xperia XZ Premium aku. Pastinya aku akan manfaatkan sepenuhnya ! Tidak lagi ada sangkut sangkut dah ! Sebelum ni boleh stress aku wehhh ! Baru nak rekod , dah kejang ! Hahahaha.. 
Ok.. aku gi test power kat Taman Rama-Rama Kuala Lumpur. Hasilnya ? 




Amacam ? Hehehehee... Ready !!! Baterinya , boleh leh 24 jam jika aku tak main whatsapp atau layan internet sangat ! Tapi aku tetap sediakan powerbank Sony sendiri.. Hehehe.. Tak nak telepas detik detik menarik... 
Oh , apa yang menariknya Sony Xperia XZ Premium selain dari kamera ? Fuhhh.. banyakkkkk... banyakkk tapi yang penting kamera dan designnya.. hehehehe.. 


You May Also Like

4 comments