Selasa, 1 Ogos 2017

Sony Xperia XZ Premium sedia beraksi di New Zealand !

Huhuh.. entah semacam punya eksaited lak kali ni. Bukan tak pernah pon gi luar negara tapi rasanya trip ni lain macam skit sebab aku dan team yang uruskan sendiri ! Selalunya ditaja atas bawah ! Hahahaha.. Yer , yang ni pon ditaja tapi tetap kena uruskan sendiri. Tu yang menariknya !! 
Dan lagi menarik , aku tak sabar nak gunakan Sony Xperia XZ Premium aku. Pastinya aku akan manfaatkan sepenuhnya ! Tidak lagi ada sangkut sangkut dah ! Sebelum ni boleh stress aku wehhh ! Baru nak rekod , dah kejang ! Hahahaha.. 
Ok.. aku gi test power kat Taman Rama-Rama Kuala Lumpur. Hasilnya ? 




Amacam ? Hehehehee... Ready !!! Baterinya , boleh leh 24 jam jika aku tak main whatsapp atau layan internet sangat ! Tapi aku tetap sediakan powerbank Sony sendiri.. Hehehe.. Tak nak telepas detik detik menarik... 
Oh , apa yang menariknya Sony Xperia XZ Premium selain dari kamera ? Fuhhh.. banyakkkkk... banyakkk tapi yang penting kamera dan designnya.. hehehehe.. 


4 komen :

mas saari berkata... [Reply to comment]

Fuhhh tak sabar nak tunggu gambar² di NZ nanti, pasti terbaik!

Lisa Nurulain berkata... [Reply to comment]

lawa.. tapi tak de det nak beli hahaha

Akif Imtiyaz berkata... [Reply to comment]

Fuhhh cantik giler gambor..

Norliza Nordin berkata... [Reply to comment]

woww cantik2 gambar guna hp ni

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI