Sony Xperia XZ Premium sedia beraksi di New Zealand ! - BEN ASHAARI

Sony Xperia XZ Premium sedia beraksi di New Zealand !

Huhuh.. entah semacam punya eksaited lak kali ni. Bukan tak pernah pon gi luar negara tapi rasanya trip ni lain macam skit sebab aku dan team yang uruskan sendiri ! Selalunya ditaja atas bawah ! Hahahaha.. Yer , yang ni pon ditaja tapi tetap kena uruskan sendiri. Tu yang menariknya !! 
Dan lagi menarik , aku tak sabar nak gunakan Sony Xperia XZ Premium aku. Pastinya aku akan manfaatkan sepenuhnya ! Tidak lagi ada sangkut sangkut dah ! Sebelum ni boleh stress aku wehhh ! Baru nak rekod , dah kejang ! Hahahaha.. 
Ok.. aku gi test power kat Taman Rama-Rama Kuala Lumpur. Hasilnya ? 




Amacam ? Hehehehee... Ready !!! Baterinya , boleh leh 24 jam jika aku tak main whatsapp atau layan internet sangat ! Tapi aku tetap sediakan powerbank Sony sendiri.. Hehehe.. Tak nak telepas detik detik menarik... 
Oh , apa yang menariknya Sony Xperia XZ Premium selain dari kamera ? Fuhhh.. banyakkkkk... banyakkk tapi yang penting kamera dan designnya.. hehehehe.. 


4 ulasan:

Dikuasakan oleh Blogger.