MBH MediaSpa : Mencuba Carbon Snow White


Hehehee... saja nak cuba. Lagi pun nak tau gak camana rasa bila buat facial gini kan. Dan kebetulan lak MBH MediaSpa ada bagi harga promosi skang ni, boleh la cuba buat pertama kali. Bukan apa.. ada pembaca perempuan bertanya kat aku bab ni. Aku serahkan pada yang pakar jer..

Ok.. berkenaan  Carbon Snow White ni lak ianya adalah rawatan terbaru yang tidak bersifat invasif dan merupakan sejeis laser yang tidak menyakitkan bertujuan untuk merawat beberapa masalah kulit seperti :


  • Mengurangkan garis halus dan kedutan 
  • Mengecilkan liang pori 
  • Mengurangkan kesan jerawat dan parut 
  • Membaiki tekstur kulit 
  • Memutihkan keserian dan integriti kulit 


Ada 10 langkah lengkap bagi rawatan Carbon Snow White :

  1.  Mencuci wajah 
  2. Scrub wajah 
  3. Mengurut wajah
  4. Proses steaming 
  5. Vacumn kulit 
  6. Memakai carbon mask 
  7. Memulakan proses laser 
  8. Lampu LED 
  9. Pemakaian soothing lotion
  10. Pemakaian sun block. 
Manakala kebaikan carbon snow white ialah tiada downtime , rawatan segera , kurang rasa tidak selesa , untuk semua jenis kulit , melahirkan kulit baru , mengembalikan keremajaan kulit , samaratakan warna kulit , merangsang kolagen , mengurangkan kedutan , menghaluskan pori-pori dan mengembalikan keyakinan anda ! Waaaa... gituuu.. 

Oh yaa... pada 24hb Mac nanti , MBH Medispa Cheras menyambut ulangtahun ke 3. Ada promosi bermula 90% , 70%,50% dan 30% . Sila jangan lepaskan peluang  Hubungi +60 12-894 5580 untuk tempahan. 

Jika berminat , sila layari laman web atau media sosial mereka  :


4 ulasan:

  1. menarik la rawatan carbon ni.Macam teringin je nak buat.Masuk lam wishlist la dulu.. pape memang wajib buat.Thanks for sharing

    BalasPadam
  2. Utk MBH Ipoh ada diskaun tak?

    BalasPadam
  3. Wahhh bestnya sekali sekala manjakan muka camni.

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.