Dapat jugak pakai cermin mata gelap 'berpower' !


Dulu aku ada Ray Ban. Tapi bila pakai, aku tak nampak 'dunia' ! Pastu rosak cam tu jer. Huhuh.. Nak kasi nampak dunia , aku kena letak power pada cermin tu ! Maknanya , cermin mata tu akan jadi bertambah mahal ! 

Dan sekali lagi aku beli Ray Ban. Ingatkan mahal sangat ! Boleh dapat diskaun kalau pandai cakap ! Jangan sombong sombong. Mintak jer.. Hahahaa... Ingat tak ari tu aku buat cermin mata biasa kat Sungei Wang ? Boleh baca di entri Cermin Mata Murah Kanta Alpha ni .

Selepas aku post di Facebook dan blog , ramai rakan rakan pembaca turun gi tempah. Dan ini beberapa screen shot yang aku rajin nak kutip.. Heee.. Banyak lagi tapi malas nak post kat sini takut korang pikir aku 'menjual' lak.. Heee.. 

Kelmarin , adik aku dan jiran ajak pergi buat spek. Diorang kata memang murah la. Anak diorang baru RM125. Lens Anti Silau + Alpha 420 lens. Maksudnya mampu halang cahaya dari komputer dan handphone ( cahaya biru ).


Cawangan Eye Smart Vision di Sungei Wang.




Kalau nak datang , aku nasihatkan datang hari Isnin- Jumaat sebab orang tak ramai dan mudah nak pilih. Nak mintak diskaun pon senang. Hahahaha.. Sabtu Ahad atau cuti umum pun ok je tapi jangan lewat sangat datang.

Sebarang pertanyaan.. boleh contact tokey besar ! Mr. Jun.


Gi segera sementara ada diskaun dan boleh kaw tim !

9 ulasan:

  1. Alhamdulillah..benda baik..kongsi..sama-sama dapat manfaat.

    BalasPadam
  2. ni memang betul3 berbaloi ni..mmg bagus untuk siapa yg kerap tukar speck tu..barang bagus harga murah..mmg betul2 Awesome...aben kacak bertambah2 dgn speck gelap... pergh awesome wei

    BalasPadam
  3. Baru tau cermin mata gelap boleh buat ade power jugak... Selama ni xtau pun....

    BalasPadam
  4. Terbaik lah , nasib baik tak pakai spek , kalau tak nak buat gak :p

    BalasPadam
  5. Wah murah betul ni, menarik ni 😎👍

    BalasPadam
  6. Murah tuu. Rasa cam nak gi sana juga nak buat spec silau

    BalasPadam
  7. rayban tu laki gue pakai smart ni..ehhee..boleh la bawk dia nnati ke sini

    BalasPadam
  8. Memang murah, dah buat dan puashati sangat!

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.