Menangi hadiah hamper dari TollyJoy sempena Hari Ayah nanti !


Senang sangat contest ni. Post je gambar bersama anak anak tercinta dengan keadaan yang mengamit rasa. Haaa.. Jangan yang menangis lak.. Yang melucukan gitu ! Kiranya bila rakan rakan tengok , dia akan senyum jer.. Haa..

Syarat tak susah . Korang post di mana mana platform media sosial yang korang punya ! Heee.. Ok , ikut je arahan ni..  :

1. 'Like' page Facebook TollyJoy Malaysia

2. Postkan gambar anda bersama anak kecil anda ( baby) dengan ayat"Saat melucukan saya bersama si kecil " di mana mana platform media sosial seperti Facebook, Instagram atau blog.

4. Pastikan post diset ke 'public'.

5. 10 pemenang yg terpilih akan menerima hamper TollyJoy bernilai RM100

3. Sila letak hastag #TollyjoyFathersDay2019, #TollyJoyMalaysia

Tarikh tutup , 17 Jun 2019..


Tiba tiba rasa cam nak beranak lagi.. Eh , nak punya anak kecil ! Heheheh.. Tapi cukup lah 3.. hahaha.. 

7 ulasan:

  1. Klau ada baby leh la join. Kita anak2 dah besar dah hehehe . Good luck pada yang join.

    BalasPadam
  2. Ala..anak2 dah umur 5 tahun ke atas, tak cukup syarat nak join contest ni

    BalasPadam
  3. Senang sangat tu.. Ok nak join

    BalasPadam
  4. Jom2 join rezki raya tmbah duit raya

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.