Dapur Tanpa Sempadan...

Selasa, 13 Julai 2010

Keyword popular | Alexa

Hari ini


Sepanjang minggu lepas


Sepanjang bulan Jun


ALEXA (13/7/2010 )

BA : otw ... doakan selamat pergi dan selamat pulang ... ;)

aiseyy.. tak keluar lagi..

Citer best best lak malam ni .. Skang leverage .. pasni NCIS lak .. haih... esok je la tolak .. lalalalala

Viva Espania

Perghh..sambutan yang giler babas ... Negara yang mempunyai liga paling popular di dunia tu pon boleh berbangga giler giler , bayangkan kalau MALAYSIA JUARA FIFA PIALA DUNIA ??

Kalau dulu ketika Malaysia juara Piala Thomas dan setiap pemain dapat macam macam , kalau PIALA DUNIA ?? Perghh.. silap silap leh buat tugu woooo .. Walaupun tak mungkin tapi cuba tutup mata... bayangkan pemain malaysia pegang PIALA DUNIA tu.. Allaa.. bayangkan jeee.. hehe... Tak bleh gak bayangkan ke ?? Yelah yelah..

Haa... si sotong pon bersara gak .. hehehe... cukup penat dh jadi tumpuan .. selain Spain jadi sejarah , sotong tu pon jadi sebahagian darinya .. Tak pasal pasal ... eh .. selain tu , semua blogger yang buat entri Piala Dunia pon mencipta sejarah tersendiri bila trafik ke blog mereka mencurah curah ... hehehe .. tersengih seketika ... kan kan ..

Aku ? Neh... kalau update pon sekadar nak simpan sejarah tu dalam blog aku ... tak caya ? Tengok nanti entri kul 12.. hehehe.. keyword popular sepanjang bulan lepas dan minggu ni ..

BA: Tunggu leverage ... lalalala

Saman je pakcik !!

Bapa saman anak .. bagus bagus... hehe.. ada ke patut tinggalkan kedua anak anak dia kat bapak dia je ? Dah la bapak dia sendiri pon cukup cukup makan .. Dia lak KETUA CARI GALI MINYAK .. haa.. amik koo..gaji berapa tu?? 10 tahun aku blogging pon lom tentu sama gaji dia wooo ...

Macam tu la kebanyakkan orang sekarang .. amik kesempatan diatas kebaikkan orang tua.. mentang mentang la orang tua tu suka bermain ngan cucu cucu dia ... terus amik kesempatan ... haih.. diorng pon nak rehat kan... sesekali tu ok la... jgn lepas tangan terus..

Kalau rasa nak lepas tangan , bagi la duit belanja budak budak tu .. ni wat dekkkk jer.. mana boleh kan ? Tak acik la gitu ... Kalau org tua tu gaji ala ala PM , ok la gak ... ni gaji atau duit pencen pon ala ala pegawal keselamatan rumah kosong je , mana boleh.. kena la ingat ingat .. haih..

Mcm mcm tul perangai orang skang ni .. Curik pasir la.. buang anak la... rogol sana sini.. bogel sana sini .. Cepat cepat bertaubat... dah akhir zaman ni ...

BA : ler..tak keluar keluar lagi mamat neh ...

Laaa..awat tak habaq awai awai ..

Sedang aku dok pikir idea untuk diupdate ketika di Erl BTS tadi , tiba tiba aku ditegur oleh seorang perempuan ..

" Nak ke mana ?" .. dia tanya...

" Er .. Putrajaya " .. aku jawab dengan muka berkerut.. Tertanya tanya aku siapakah dia ?

" Tak kenal ke ? " dia tanya aku bila lihat aku seolah terpinga pinga...

" Er...tak ingat .. " aku jawab sambil cuba ingat sapa dia .. tapi ternyata aku tak ingat..hehe... ke tak kenal ?

" En. Ben kan ? Akak kat bahagian *** la "

" Oooo... " aku masih tak pasti sapa dia ... walaupun aku dah 5 tahun kat kementerian tu ..

Aku mmg tak bercampur sangat perempuan kat kementerian tu ... Segan skit.. hehe.. Selepas dia perkenalkan diri dan borak borak kat situ , barulah aku tau .... tapi masih tak tau nama dia .. hahaha..bangang tul aku nehhh ...

Dia bagitau aku dia nak ke Hospital Putrajaya .. Adik dia kemalangan motosikal tengahari tadi .. Kemudian dia cerita panjang lebar selepasa di soal siasat aku .. hehe...

Erl sampai ... Dalam erl pun bercerita dengan lebih lanjut ... Dia membahasakan diri dia akak... hehe.. ok la tu...

Bila sampai di Putrajaya , aku ajak dia tumpang kereta yang mana wife aku dok menunggu kat depan stsn ... Dia risau gak kot wife aku tak kasi ke apa .. Tapi setelah bagi penjelasan yang wife aku ni spesis tak kisah punya ... dia pon ok je la..

Bila dalam kereta , wife aku pon bersuai kenal sendiri tanpa aku memperkenalkan.. hehe .. Siap wife aku tanya dia nama dia .. Bila dia sebut nama dia barulah aku tauuu sapa dia.. hahahha.. Aku hanya kenal nama dia je tapi orangnya tak pernah kenal.. hahaha ...jahat tul aku ..

Setelah turunkan dia di hospital , aku cakap kat wife aku yang aku baru tau tu %@$g!%^& . . Teruk aku kan .. hehehe...

BA : Aku susah nak cam orang ..

Ruang iklan untuk disewa

Rekod untuk sepanjang 1 bulan
( dari 25hb MAY ke 24 JUN 2010 )





Ruang iklan khas buat mereka yang berniaga online di internet ni .. Pakej yang istimewa ..

Contoh boleh di lihat di sini ...

Jika berminat , sila email ke benashaari@yahoo.com , YM atau FB ( BEN ASHAARI II , KELAB BLOGGER )

Terima kasih ...

Nak mampus ke apa budak ni ???

Eh ..ada lagi.. hehe..masih berkesempatan lagi neh...

Tadi aku turun ke lrt cheras ... haih... ada laa dua orang budak perempuan bermain kejaran kat situ .. bertolak tolak nak masuk ke dalam lrt tu.. last last pintu tutup... yang sorang tak sempat masuk dan sorang lagi tersepit kat pintu ! Nasib baik beg dia yg tersepit ! kalau dia ??? Maunyer tak menjerit orang kat situ ? Sah sah aku keluarkan kamera digital aku ... hehe.. hot entri tu (adeh..giler tul ) ..

Budak budak ni pon satu ... nak main tak kira tempat .. kalau tergolek kat landasan tu ? Sapa susah ? Pak guard tu gak susah wooo ... tak cukup kat sekolah ke nak bermain ? ermmm ...

Erkk ..terbebel sudah .. hehehe...

Huk huk..selamat tinggal semuaaa...

Selamat tinggal sayaangggg..akukan pergi mengembaraaa... mencariiii .. kedamaiaannnn...

Blog akan offline selama 2 hari... disebabkan tiada internet connection di dasar laut ... Aku .. aku terpaksa pergi menambahkan lagi pengalaman hidup aku .. biarlah ..biarlah... biarlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhh ...

Tak sanggup lagi aku duk mengadap monitor ni.. huhu... Apa pun , ampun maaf dari aku sekiranya ada terkasar bahasa terguris hati yer...

;) rindu nak update blog nanti.. huwaaaaaaaa....

Jomm Shopping - Chekgu Pinces's

Jom jom ... CHEKGU PINCES'S

Jelajah Blog KHAS ! : SALMIA PUNYA PASAL

SALMIA PUNYA PASAL ...

Pink color blognya.. Tak pasal pasal pink gak tulisan aku ..huhu ... Hahahaha... saja kasi cerah mata korang ... Opsssss...


SELAMAT HARIJADI SALMIA

Wah..kebetulan pulak ekkk... ni kira hadiah harijadi aku buat dia.. hehehe .... aku tak perasan lak.. aku masuk dan baca , tau tau harijadi dia .. maka dari JELAJAH BLOG 5 dalam 1 terus jadi JELAJAH BLOG KHAS ...

Simple tapi entrinya best ... erkk... tapi ada entri sadis dia..huwaa.... GANGGUAN SEKSUAL SEMASA MEMANDU..g la baca sendiri.. huhu .. mmg sadis... giler punya olaanng...

Apa pun Salmia , berhati hati semasa memandu dan semoga berjaya dalam dunia maya ini... ;)

Nak cuti panjang ..

Salam ...

Minggu ni aku akan pergi bercuti panjang .. dan bermakna buat kali pertama blog akan berehat juga.. BERKEMUNGKINAN tiada update terkini sehinggalah aku pulang .. ermm..dalam 4 hari la gitu ... merehatkan minda dan menyegarkan kembali idea idea .. Manala tahu kot kot balik nanti penuh dengan idea baru kan ?

Sementara takde buff ni , boleh la rileks skit ... kalau ada , sayang nak lepaskan ... hehehe... trafik pon dimaintainkan pada tahap melepasi hak kelayakkan ALEXA ..ehehe...

Lagi pun pasni nak puasa pastu raya... bz bz bz...dan jugak aku akan dapat bos baru.. tak tau ragam bos baru camana , kot kot nak cuti pon nanti susah... baik aku sapu dulu cuti..hehehe..

Percutian ni pon antara percutian yang aku idamkan kerana mmg lama dah nak tengok laut biru dan ikan ikan berenang ditepian pantai..huk huk ... Harap harap segalanya berjalan dengan lancar...

BA: settlekan keje dulu ...
Related Posts with Thumbnails

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI