Nak tiru header camni laaaa !!

 

image

Simple kan ? Simple tapi menarik bagi aku ! Bukan la nak puji tapi itulah realitinya .. Haaa ..

Kadang-kadang header yang simple punya maksud yang tersendiri. Mungkin mereka yang buat tak merasainya tapi bagi yg melihat , mungkin dalam mengenali apa yg tersirat walaupun itu bukanlah maksud sebenar. Header itu satu seni. Sebab itu kita dapat lihat header blog lain lain .. Untuk buat , bukan mudah. Perlu ada idea dan skills .. Kreatif satu hal lagi maka sbb itulah aku pilih header ni untuk kali ini .. 

http://hazanis.blogspot.com/

26 ulasan:

  1. nice one. the combination of red and white colors are suited to that blog's tagline :)

    BalasPadam
  2. Aahkan abg Ben... dulu suke sgt pakai header cmni sebb xsusah2 nk edit.. tpi nice je.. tpi sekarg blog Anim lagi simple header dia.. just 1 icon comel.. huhu.. dengan tajuk ... sbelah dia tmpat exchange link.. :)

    BalasPadam
  3. oh.jiwang gitu.love is cinta :D

    BalasPadam
  4. Amacam header Lyssa pulakk ? Err . huhu .

    By the way header ni cute sangat ! LOVE is CINTA :) Doodle comel gituu !:)

    BalasPadam
  5. betol tu.

    dari header terus ke blog. eh,
    dari blog terus follo. eheeee

    BalasPadam
  6. kite da bpe kali tukar header abg ben...da buat nmpk comel tp lame2 rase mcm tak comey plak...huhuhu

    BalasPadam
  7. header sy simple x agaknya abg ben hehe

    BalasPadam
  8. Sometimes, less is more. N sometimes more makes complicated. :D Cute header :)

    BalasPadam
  9. Sukela header nih..jeles2..

    Header sy okey x? hahahah (ayat bg yg xpenah b'tuah) alahaaiii cik ana..

    BalasPadam
  10. ehh belog kawan kite...^^ ...baru je dia tukar header taw..beruntung betul..hehehe

    BalasPadam
  11. beruntung betul abg Ben promote blog dia.
    jeles sangat

    BalasPadam
  12. betul tu abg ben,,nak buat header bkn senang,,kene ada idea yg byk,,baru boleh buat header,,ika punye header pon tak secantik header 2 .... :)

    BalasPadam
  13. header comel, tuan blog die pooon comel ^___^

    BalasPadam
  14. alahai..ptt ler..penangan BEN ASHAARI lagi rupanya....toche2..=)

    BalasPadam
  15. hihi. memg comel. simple but nice :)

    BalasPadam
  16. hihi. memg comel. simple but nice :)

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.