Dapur Tanpa Sempadan...

Sabtu, 20 Oktober 2012

Gambar bogel Rozita Che Wan ..

 

Tadaaaa .. Kecoh kat akhbar lak pasal Acik Ta ni.. Dulu pasal kawin ngan Atok K .. Pasni apa lagi eh ? Sian artis artis kita ni.. Bakat tak seberapa tapi publisiti serta kontroversi dasat dasat mengalahkan artis Bollywood , Hollywood mahupun retis retis dunia maya seperti TwitFemes dan FemesAmos .. Iskhh..

Apakah benar ini gambar Rozita Che Wan ? Dia kata bukan .. Takde kene mengena aih .. Sapa tgk dia dapat dosa ! Heheheh .. Artis bogel tu biasa la.. Setengah bogel , macam bogel .. selalu leh je tengok apa ? Tapi antara percaya atau tidak je la kan ? Tapi tu omputeh punya la.. Artis Malaysia majoriti tutup aurat wooo ..

Mungkin itu pelanduk dua serupa sebab ramai yang cakap ada wanita dan pondan memiliki rupa seperti saya,” katanya dalam akhbar Kosmo hari ini.

Gambar ni pon aku amik kat Kosmo hari ni .. Pinjam eh .. Aku tak google pon .. Malas .. Korang pun , tak yah buang masa aih .. Rasa nak tengok hok bogel bogel ni , g zoo negara jer .. Banyak yg bogel kat sana ..

Apa pun .. jangan buang masa dok wat menda ngarut la yer .. Lantak pi la depa nak buat apa aih… Ok Acik Ta ? Dong cry cry la yer .. Buruk rupee tu haa .. Laen kali pakai senonoh skit la eh.. Toksah ketat sana sini .. Macam penguin pon ada ..

3 komen :

Nasir Bravo berkata... [Reply to comment]

ok la tue "bogel" sebelum nie puun berpakaian tapi hakikatnya "bogel" thniah kak ta.

"Wang bukan segala-galanya , tetapi segala-galanya memerlukan wang".

NATDRAH berkata... [Reply to comment]

aa, dun cry2 lah cik Ita, nanti luruh bulu mata pelesu Cik Ita tu, susah pulak kang! Opssss!~~

norhayati wahab berkata... [Reply to comment]

btul tu ben...sendri sndri..sndri mau hingat! tua buat cra tua..jgn lupa azab kubur itu BENAR...di dunia leh le bgi alasan mcm gunung brapi...kt DALAM sane...? lu sndri jwb..pg bakar 1 jari je. atao potong 1 jari je..klo x sakit, aku tabik.

Related Posts with Thumbnails

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI