Apabil Qhaliff ketawa sendirian di tengah malam !

by - Oktober 29, 2012

 

Waduh.. seharian hari ni Qhaliff berjalan . Berak pun atas jalan ! Hahaha .. Tak kisah laaa , janji kuar dari peram kan  ? Hehehe .. Lama gak tunggu Qhaliff nak keluarkannya .. Lawak gak muka dia masa meneran tu .. Haha.. Nasib baik baby.. Bayangkan kalau aku yang meneran .. Adus.. Pasti macam abe RAIN tu kan ?

Dari pagi berjalan hingga ke malam . Malam g abang ipar kat Jerteh .Kemudian ke Tok Bali untuk menikmati ikan bakar. Sayangnya banyak restoran tutup .. Jadi , dapat makan biasa biasa je la. Syukur , alhamdulillah .. sedap gak laa..

Dalam perjalanan tu , Qhaliff wat perangai pelik ! Wife dah kecut perut. Maklum laaa , malam .. Pastu tempat baru lak tu .. hehehe .. Aku wat biasa je sbb aku tau , ni mmg time Qhaliff mood ceria sbb dia nak nyenyak ! Hehe ..

Balik .. Qhaliff tidur dalam kereta setelah puas menjerit , menyanyi dan bermain seorang diri termasuk mengetuk kepala aku .. Dan wife lega gak laa sbb dah lewat malam dan masih atas kereta .. huhu .. Laluan lak ,gelap gelita gitu .. hehe ..

Alhamdulillah .. sampai rumah Qhaliff kembali ceria dan aku bernasib baik sbb aku ‘off duty ‘ ! Hahahaha .. Lariii naik atasss ..

You May Also Like

5 comments

  1. Huhu seram juga ya. takpela yg penting qhaliff sentiasa sihat n ceria. Abg Ben, saya ada tag dlm satu segmen. huhu sorry la. ngee...^^ http://www.aimisyahirah.com/2012/10/segmen-2-terjah-follow-menaik.html

    BalasPadam
  2. Bahaya ni tapi ta mungkin kan

    BalasPadam
  3. agak menyeramkan jugak situasi tu sebenarnya..hehehe

    BalasPadam
  4. ambik positif jer.. takyah fikir yang bukan2.. banyakkan selawat la kalau jadi kes macam ni..mengelakkan benda2 yang tak diingini berlaku...kitorang ni kalau nak g rumah mak saya memang kena lalu kubur memang takut la kan jalan lewat2 malam.. tu jer yang kitorang amalkan..

    BalasPadam
  5. kalau dua2 panic.. habislah..

    BalasPadam