Kesian wanita ..

by - Oktober 30, 2012

Kalau gi mana mana tandas perempuan , pasti beratur panjang .. hehe.. Tandas lelaki ? Hehe .. sat je ?

Kenapa begitu eh ? Jawapannya , hanya perempuan saja tau atau aku kena nyamar utk mengetahui apakah yg sebenarnya berlaku di dlm tandas wanita .. Er, nk mampus ??? Hahaha ..

Published with Blogger-droid v2.0.9

You May Also Like

13 comments

  1. abg ben nk menyamar jadi pompuan??ohhh tidak..silap2 nt kene bantai dek pompuan..dituduhnye abg ben nk skodeng depa..hahaha..gurau je abg ben..jgn marah..:)

    BalasPadam
  2. pernah tersermpak dengan lelaki yang "tuttt" di tepi jalan highway pantai timur.. mungkin itu la sebabnya tandas lelaki selalu tak penuh..hihihi..

    BalasPadam
  3. boleh di bongkarkan .....he...he...

    BalasPadam
  4. NAK HABAQ MAII.PEREMPUAN SEKALI DIA MASUK,BETULKAN TUDUNG LAGI,MAKE UP TEMPEK 3 INCI DULU BARU KELUAR.MAU TAK BERATUR PANJANG T_T

    BalasPadam
  5. SATU LAGI,LELAKI MANA2 PON BOLEH.KEHKEH XD

    BalasPadam
  6. kalau ikut pengalaman saya...
    1)wanita yg dah berkahwin biasanya akan lbh kerap ke tandas, mmg la tandas sesak terutama kat R&R kan?
    2)proses nak buang air pun lambat kot, perempuan kan berkain..hihi.eh klu tak berkain pun mmg cam lambat je, nama ek lelaki jap je buang air.tak kaji lak.haha

    BalasPadam
  7. entri utk uncle Ben *segan pula nak panggil abg Ben sebab rasa macam lain*

    http://ftndiana.blogspot.com/2012/10/agak-agak-ben-ashaari-nak-buat-macam-tu.html

    *maaf sbb letak gambar header uncle Ben dlm entri tu

    BalasPadam
  8. hahahaha.. byk benda kena buat kalau masuk tandas, lelaki apa tau!

    BalasPadam
  9. bnyk beza ha...
    pompuan masuk toilet nk buka tu la ni la... macam2... tapi laki zass... dah... lagi satu pompuan bnyk yg basuh tangn berbnding lelaki yg x suka basuh tangan... then pompuan wajib tengok cermin dulu sebelum kuar klu laki lepas tutt terus kuar kn...

    BalasPadam
  10. assalam, lagi cepat guna tandas terbuka kat dlm tandas lelaki...yg malu2 kena jugak masuk tandas tertutup...tapi masih cepat berbanding pempuan.

    BalasPadam
  11. Hoho.. tersangatlah keisan kat kaum wanita termasuklah dahku.. Sobs! T_T

    BalasPadam
  12. ".. to love is to care, to care we must share..."
    get some and feel awesome at BBC MARDI Station CH39000

    BalasPadam