Segmen : Relevankah lagi blog sebagai platform perniagaan online ?

 

Ahaaaa .. Segmen datang lagi .. Kali ni dengan isu yang lebih menarik buat rakan rakan pembaca di dunia maya ini .. hehehe ..

Tajuknya pasti membuatkan blogger yang punya bisnis online berminat nak mengetahui pendapat rakan rakan blogger yang lain terutama yang baru baru ni .. Maklumlah , segar dari ladang ..

Bukan apa .. ada orang kata blog dah tak leh cari makan untuk buat bisnis. Skang ni ramai guna FB , Instagram utk mempromosikan bisnis online mereka. Sbb tu aku buat segmen ni ..

Citer banyak tamo .. Mudah je … Kenapa aku buat dalam bentuk segmen ? Yang pertama , boleh berkongsi rakan pembaca . Keduanya , dapat memperkenalkan blog blog yang punya penulis yang bijak serta kreatif. Dan pastinya adalah untuk bertukar tukar pembaca ..

Segmen ni dah ditutup yer .

Pendapat rakan rakan kita yang lain : 

Terima kasih kerana sudi membaca …

25 ulasan:

  1. http://umikasum.blogspot.com/2013/05/ben-ashaari-relevankah-lagi-blog.html

    BalasPadam
  2. http://www.erazfadli.com/2013/05/ben-ashaari-relevankah-lagi-blog.html

    BalasPadam
  3. Nak join :)

    ini entry saya

    http://vitaminibu.com/ben-ashaari-relevankah-lagi-blog/

    BalasPadam
  4. http://bankami.blogspot.com/2013/05/ban-segmen-ben-ashaari-relevankah-lagi.html

    BalasPadam
  5. join!

    http://www.hanasays.com/2013/05/segmen-relevankah-lagi-blog.html

    BalasPadam
  6. http://qaseh-moon87.blogspot.com/2013/05/ben-ashaari-relevankah-lagi-blog.html

    xpandai sgt pun menaip... saje mengisi mase yang lapang ni... hehehe

    BalasPadam
  7. jawapan saya
    http://kisahsidairy.blogspot.com/2013/05/segmen-relevankah-lagi-blog-sebagai.html

    BalasPadam
  8. Joined !

    http://applehijaulife.blogspot.com/2013/05/ben-ashaari-relevankah-lagi-blog.html

    BalasPadam
  9. Saya join sekali.. http://blogzakirasli.blogspot.com/2013/05/ben-ashaari-relevankah-lagi-blog.html

    BalasPadam
  10. Wawa join ;)
    http://wawaluvaddien.blogspot.com/2013/05/ben-ashaari-relevenkah-lagi-blog-html

    BalasPadam
  11. segmen yang menarik membuatkan saya pun nak join...

    http://mohdfaizulosman.blogspot.com/2013/05/relevenkah-lagi-blog-sebagai-platform.html

    BalasPadam
  12. http://vaneelea.blogspot.com/2013/05/ben-ashaari-relevankah-lagi-blog.html

    BalasPadam
  13. segmen yang best n nak cari member blog :) (baru blaja berblog) http://dayahrahman1910.blogspot.com/2013/05/ben-ashaari-relevankah-lagi-blog.html

    BalasPadam
  14. Zam joinkan diri ;)

    http://zamani84.blogspot.com/2013/05/ben-ashaari-relevankah-lagi-blog_18.html

    BalasPadam
  15. Join...
    http://engkumuzahadin.blogspot.com/2013/05/ben-ashaari-relevankah-lagi-blog.html

    BalasPadam
  16. terima kasih atas peluang ini

    link blog saya

    http://superibu.com/2013/05/ben-ashaari-relevankah-lagi-blog/

    BalasPadam
  17. join...http://www.nabilabiela.com/2013/05/ben-ashaari-relevankah-lagi-blog.html

    BalasPadam
  18. http://bahrain-info.blogspot.com/2013/05/ben-ashaari-relevankah-lagi-blog.html

    BalasPadam
  19. Line internet tak clear plak kt kg

    BalasPadam
  20. Line internet kt kg lembab plak,terlepas pula segmen nie

    BalasPadam
  21. pandangan peribadi saya di sini...

    http://rusukiri.blogspot.com/2013/05/ben-ashaari-relevankah-lagi-blog.html

    BalasPadam
  22. http://iehahfarihah.blogspot.com/2013/05/ben-ashaari-relevankah-lagi-blog.html

    BalasPadam
  23. Saya dah join :

    http://tapakkaki.com/jawapan-kepada-soalan-ben-ashaari-relevankah-blog-sebagai-platform-perniagaan/

    BalasPadam
  24. alamak,xsempat nk join,huwaa.
    takper lah,baca pendapat kawan2 pun okey jgk bagi yang ada bisness kecik2 macam cikji nih :)

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI