Dapur Tanpa Sempadan...

Khamis, 16 Mei 2013

Segmen : Relevankah lagi blog sebagai platform perniagaan online ?

 

Ahaaaa .. Segmen datang lagi .. Kali ni dengan isu yang lebih menarik buat rakan rakan pembaca di dunia maya ini .. hehehe ..

Tajuknya pasti membuatkan blogger yang punya bisnis online berminat nak mengetahui pendapat rakan rakan blogger yang lain terutama yang baru baru ni .. Maklumlah , segar dari ladang ..

Bukan apa .. ada orang kata blog dah tak leh cari makan untuk buat bisnis. Skang ni ramai guna FB , Instagram utk mempromosikan bisnis online mereka. Sbb tu aku buat segmen ni ..

Citer banyak tamo .. Mudah je … Kenapa aku buat dalam bentuk segmen ? Yang pertama , boleh berkongsi rakan pembaca . Keduanya , dapat memperkenalkan blog blog yang punya penulis yang bijak serta kreatif. Dan pastinya adalah untuk bertukar tukar pembaca ..

Segmen ni dah ditutup yer .

Pendapat rakan rakan kita yang lain : 

Terima kasih kerana sudi membaca …

25 komen :

Yumida Huda berkata... [Reply to comment]

http://umikasum.blogspot.com/2013/05/ben-ashaari-relevankah-lagi-blog.html

Eraz Fadli berkata... [Reply to comment]

http://www.erazfadli.com/2013/05/ben-ashaari-relevankah-lagi-blog.html

Pakar Kesihatan Wanita dan Kanak-Kanak berkata... [Reply to comment]

Nak join :)

ini entry saya

http://vitaminibu.com/ben-ashaari-relevankah-lagi-blog/

Carlos Santiago berkata... [Reply to comment]

http://bankami.blogspot.com/2013/05/ban-segmen-ben-ashaari-relevankah-lagi.html

Haruno Hana 하나 berkata... [Reply to comment]

join!

http://www.hanasays.com/2013/05/segmen-relevankah-lagi-blog.html

ADILLA berkata... [Reply to comment]

http://qaseh-moon87.blogspot.com/2013/05/ben-ashaari-relevankah-lagi-blog.html

xpandai sgt pun menaip... saje mengisi mase yang lapang ni... hehehe

Siti Rohaida Yusof berkata... [Reply to comment]

jawapan saya
http://kisahsidairy.blogspot.com/2013/05/segmen-relevankah-lagi-blog-sebagai.html

amal berkata... [Reply to comment]

Joined !

http://applehijaulife.blogspot.com/2013/05/ben-ashaari-relevankah-lagi-blog.html

zakirasli .. berkata... [Reply to comment]

Saya join sekali.. http://blogzakirasli.blogspot.com/2013/05/ben-ashaari-relevankah-lagi-blog.html

wawa_addien berkata... [Reply to comment]

Wawa join ;)
http://wawaluvaddien.blogspot.com/2013/05/ben-ashaari-relevenkah-lagi-blog-html

Faizul Osman berkata... [Reply to comment]

segmen yang menarik membuatkan saya pun nak join...

http://mohdfaizulosman.blogspot.com/2013/05/relevenkah-lagi-blog-sebagai-platform.html

Vee Lea berkata... [Reply to comment]

http://vaneelea.blogspot.com/2013/05/ben-ashaari-relevankah-lagi-blog.html

Dayah Rahman berkata... [Reply to comment]

segmen yang best n nak cari member blog :) (baru blaja berblog) http://dayahrahman1910.blogspot.com/2013/05/ben-ashaari-relevankah-lagi-blog.html

Zamani Abe berkata... [Reply to comment]

Zam joinkan diri ;)

http://zamani84.blogspot.com/2013/05/ben-ashaari-relevankah-lagi-blog_18.html

Engku Muzahadin berkata... [Reply to comment]

Join...
http://engkumuzahadin.blogspot.com/2013/05/ben-ashaari-relevankah-lagi-blog.html

Ibu Kauthar berkata... [Reply to comment]

terima kasih atas peluang ini

link blog saya

http://superibu.com/2013/05/ben-ashaari-relevankah-lagi-blog/

nabila biela berkata... [Reply to comment]

join...http://www.nabilabiela.com/2013/05/ben-ashaari-relevankah-lagi-blog.html

Bahrain Ramlan berkata... [Reply to comment]

http://bahrain-info.blogspot.com/2013/05/ben-ashaari-relevankah-lagi-blog.html

Faizal Pejay berkata... [Reply to comment]

Line internet tak clear plak kt kg

Faizal Pejay berkata... [Reply to comment]

Line internet kt kg lembab plak,terlepas pula segmen nie

Kenit Cinonet berkata... [Reply to comment]

pandangan peribadi saya di sini...

http://rusukiri.blogspot.com/2013/05/ben-ashaari-relevankah-lagi-blog.html

Iehah Farihah berkata... [Reply to comment]

http://iehahfarihah.blogspot.com/2013/05/ben-ashaari-relevankah-lagi-blog.html

Pengumpul Lirik Lagu berkata... [Reply to comment]

Saya dah join :

http://tapakkaki.com/jawapan-kepada-soalan-ben-ashaari-relevankah-blog-sebagai-platform-perniagaan/

Rosmiza Ali berkata... [Reply to comment]

Tak sempat join.. Huhu~~

cikji berkata... [Reply to comment]

alamak,xsempat nk join,huwaa.
takper lah,baca pendapat kawan2 pun okey jgk bagi yang ada bisness kecik2 macam cikji nih :)

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI