Dapur Tanpa Sempadan...

Isnin, 17 November 2014

Hasil penangan Sony Xperia Z2 !

 

Wuuuu.. tu diaaa ! Amik kauuu ! Hehehehe.. Itu kelebihan telefon pintar yang boleh diusung ke dalam bilik air ! Apa guna beli mahal mahal tapi tak leh kena air kan ? Adehhh .. cam handphone Ai.. ai apa tu ?? Lupa lak ! Hahahaha…

Ciri ciri telefon pintar yang sememangnya perlu ada sekarang ni ialah boleh masuk air ! Manaa la tau kot kot anak kita yang pintar itu nak mandikan phone tu dikala kita sedang tidur .. kan kan ? Haaa..

Aku plan nak amik DSLR pasni .. tapi macam tak jadi jer ! HEhehe…. Kenapa ?? Haaa… Sebabnya … jeng jeng jeng … Sebabnya takde duit la !!! Hahahaha … Duit nak guna masuk tabung anak anak … SSPN , Tabung Haji dan aku sendiri pun nak kena simpan.. huhuu..

InshaAllah.. ada rezeki lebih , baru leh beli kan ? Ke Sony nak sponsor ? Hehehehe…

8 komen :

mOoN IzzaN berkata... [Reply to comment]

haaaa.. part sponsor tu yg best tu..

Mila Hilas berkata... [Reply to comment]

apesal pic qhaliff tu mengancam sgt? mcm model je..comel2

Allene berkata... [Reply to comment]

btul tu.. sony gmbr mmg cntik. tp payah dslr. cntik la mata zara tu... huhuhu

Norma NML berkata... [Reply to comment]

mcm nk grab z2 jer..:-)

Joanna Yunus berkata... [Reply to comment]

Betul tu.ben. Akak dah tukar ke z3 kamera dia walla terbaik

Lynn Munir berkata... [Reply to comment]

Comel,fotogenik,cute dan semualah.

Farah Waheda Wahid berkata... [Reply to comment]

amboiiiii....nantilah ai beli z3 pulak...ekekekeke....

Cik Iman berkata... [Reply to comment]

Memang boleh air ae? Nak sambar satu la. Time mandikan anak best nie (bajet lak tak de wekeke)

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI