Dapur Tanpa Sempadan...

Ahad, 30 November 2014

Selamat Hari Lahir ke 28 , BEN ASHAARI !

 

Rileks laaa.. feeling muda jap ! Hahahahhaa … 38 ke 39 eh ? Aku lahir 1985 .. Berapa eh ? Cer kirakan .. Kira kan laaaa.. Alaaaa.. Kedekut ilmu tull ..

Hadiah ? Alhamdulillah… Antara hadiah terbaik pernah aku terima selain dari dua ‘hadiah’ dari isteri tercinta iaitu , Qhaliff dan Zahra ! Tak mention ni , mau kena tidur luar rumah aku malam ni .. Hahaha.. Ikhlas laaa !

Selain tu.. hadiah paling best dari rakan rakan dunia maya ini ialah .. Dalam tempoh 2 minggu aku berada di media masa .. elektronik dan cetak ! Tv AlHijrah , Sinar Harian , Majalah Maskulin , Harian Metro dan Utusan Malaysia !

 

Selain tu aku pernah muncul di beberapa buah majalah lain dan juga media elektronik .. Contoh ? Leh tengok la kat SINI ! Er , Malas eh ? Di Nona , Wanita Hari Ini , Generasi Y ( TV1 ) , Majalah RAPI , Kosmo , Majalah Harmoni, Majalah Ibu dan Anak , Majalah In Trend , Majalah Pa & Ma , Salam Muslim ( Astro Oasis ) , Saffiya ( TV9 ) dan CNN ! Ok , CNN ??? CNN aku tipu jer .. hehehehe … Menariknya , satu pon aku lom framekan lagi ! Hehehehe..

SELAMAT HARI LAHIR , SALBANI ASHAARI ! Alhamdulillah.. Syukur kepada ALLAH diatas kenikmatan dan kesejahteraan selama ini . Semoga Allah berkati , rahmati serta ampuni dosa dosa kita yang lalu dan yang akan datang ..

12 komen :

Mar Mansor berkata... [Reply to comment]

Lahir tahun 1985, bukan 29 tahun eh..
Selamat hari ulang tahun..

aizamia3 berkata... [Reply to comment]

Selamat Hari Lahir..
Moga dianugerahkan kesihatan yang baik dalam menjalani kehidupan seharian serta moga sentiasa di bawah lindunganNYA.. amin..

KyLe RiL berkata... [Reply to comment]

Happy birthday my bro muahhhhhciked

Fiza Rahman berkata... [Reply to comment]

Alhamdulillah...Bertambah lagi usia. Happy born day abg Ben Ashaari. Smoga dimurahkan lagi rezeki dan kesihatan yg baik.

Ada apa dgn angka. Janji muka masih nampak muda belia..tak menggambarkan usia sebenar :-)

Papaglamz berkata... [Reply to comment]

29...??? Mcm x cye.. Mcam lbeh matured jerkk hahaha..
#joking

Anisah rahim berkata... [Reply to comment]

Hb!!!

Putera Zach berkata... [Reply to comment]

Happy Birthday Ben.... Semoga sentiasa sukses dan di rahmati

amir zahari berkata... [Reply to comment]

Selamat Hari Ulang Tahun Kelahiran Bro.. Semoga apa yang dirancang dipermudahkan oleh Allah..^___^

EjamOthman berkata... [Reply to comment]

Sebaya rupanya.
Selamat ulangtahun kelahiran.
Semoga terus sihat dan bahagia serta dilimpahi lebih lagi rezeki.

salmiah awang berkata... [Reply to comment]

happy birthday Ben,satu komen ni kira hadiah jugak ke?haha

PUTERI NATASSIA berkata... [Reply to comment]

happy birthday :)
May Allah bless you always :)

izzeyda berkata... [Reply to comment]

Happy birthday Ben.. 29 tahun laa Ben tahun 1985.. apapun semoga panjang umur, murah rezeki, diberi kesihatan yang baik, dimakbulkan apa yang dihajati dan berbahagia selalu..

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI