Dapur Tanpa Sempadan...

Isnin, 28 Disember 2015

Heroes Mens Wash : Produk khas untuk lelaki !


Hurmm.. muka dah jaga.. Badan pon dah jaga. Tapi , camana pulak part part lain ? Hehehe.. Kalau orang perempuan ada produk mereka sendiri , tapi lelaki setahu aku tak lagi ! Produk yang aku maksudkan ni ialah pembersih khas tang tuuuuuuu.. Hehehhe... Paham tak ni ? Olohhh.. tu pun tak paham ! Iskhhhh.. Ok , ok .. baca dulu.. kang mesti paham punya ! 

Produk ni , adalah pertama di Malaysia. Takde lagi sapa sapa keluarkan. Baru lagi ni. Baru je beberapa bulan dilancarkan. Belum meluas lagi dan inshaAllah akan meletup di pasaran tidak lama lagi. Er , nama dia ? HEROES MENS WASH dari Nanafa Juta Beauty. Yup , aku dah try pon ! Hehehehe.. Sebab tu aku promote kat korang lak ! Barang baekkkk... Hahahaha.. 


Produk ni untuk apa ? Korang nak aku terus terang ke atau bagi hint hint jer ? Hahahaha ..Kang kata aku jual produk lucah lak walhal tak pon ! Haaaa ! HEROES MENS WASH ni takde la tumpu untuk part SEKS jer ! Iskhhh.. jangan la pikir gitu yer... Ni produk untuk kebersihan. Apa ingat perempuan je reti nak jaga kebersihan ? Lelaki kalau jaga , perempuan pon kalah tauuuuu ! Haaa .. 

Ok ok.. malas nak bebel..  Meh aku bagitau kelebihan HEROES MENS WASH ni.. Antara kelebihannya ialah bahan yang digunakan seperti : 


  • Beatin iaitu anti kerangsangan pada kulit yang mana berfungsi sebagai antiseptik yang membunuh bakteria yang tidak diingini. 
  • Glycerine iaitu mencerahkan warna kulit.Mengantikan sel sel kulit yang rosak dengan sel baru. Membantu menghilangkan kotoran di permukaan sel. 
  • Extra Sireh iaitu mengurangkan radang kulit dan melegakan gatal gatal. Ia juga mencegah ejakulasi permatur. 
  • Sea Salt pula berfungsi untuk melegakan gatal gatal kulit. Bersifat alkali dan menguatkan sistem imunasi badan. 
  • Catuaba Extract iaitu membantu mengatasi masalah mati pucuk. Meningkatkan tumbesaran saiz penis serta meningkatkan  syahwat serta mengurangkan risiko kansert prostat. 
  • Menthol Crystal iaitu meningkatkan pengaliran darah dengan meningkatkan pengangkutan oksigen. 


Camana nak pakai ? Hahahaa.. mudah sangat dong ! Pakai masa mandi. Tak perlu pakai satu badan pon.. Tumpukan pada part yang utama iaitu .. ahakssss ! Lagi mau tanya ka ?? Kat situu laaa.. tuuuu.. tuuuu.. bawah tuuuuuuu ! Haaa...  Picit sikit .. pastikan dah basah dengan air yer.. 


Sikit jer ! Tak yah banyak banyakkk... Pastu sapu hingga banyak buih ! Kemudian biarkan beberapa minit. Settle ! Bilas dengan air bersih.. Tadaaa ! Kan dah segar .. Tak susah pon kan ? Haaa.. Cam tu je pon ! Er , lain lain part tu... korang boleh rasa la sendiri ! Takkan aku nak cerita kot ! Hahahaha.. 

Aku tumpu part kebersihan je la yer.. Kalau part lain , sila cuba sendiri ! Dan kalau nak baca testimoni mereka yang dah cuba , sila ke fan page mereka. Kat sana ada banyak lagi bukti. Kalau ada sebarang pertanyaan pon , leh je tanya kat sana .. Aku cuma sampaikan jer.. hehehehe..

Facebook : https://www.facebook.com/nanafabeautyhq/
Instagram : www.instagram.com/nanafabeautyhq
No Tel : 016 412 6546 / 016 980 6500
Alamat : NANAFA JUTA BEAUTY , Lot 674 , Jalan Setapak , Pengkalan Chepa , 16100 , Kota Bharu , Kelantan. 
Harga : RM40 semenanjung dan RM45 di Sabah dan Sarawak. 

Kena pakai hari hari , baru tau kelebihannya ! Jangan pakai sekejap dah harapkan keputusan drastik ! Hehehehhe... 


19 komen :

dya mohamad berkata... [Reply to comment]

mcm first time je nampak produk cmni tuk lelaki kt malaysia.bagus nih.akan ku beli utk suamiku.

Azlinda Azman berkata... [Reply to comment]

Tak kira lelaki ke perempuan...kebersihan al at sulit kene jaga rapi. Bagus ada produk khas u tuk pembersih alat sulit lelaki

Farah Waheda Wahid berkata... [Reply to comment]

wahhh macam-macam sekarang ni, lelaki pun dah ada pembersih khas...bolehlah disyorkan kepada sesiapa yang memerlukan nih...

YB Shehan berkata... [Reply to comment]

pergh.. menarik jugak.. huhuh

Mama Kembar 3 berkata... [Reply to comment]

Uish utk lelaki pun dah ada produk camni. Bagus bagus, kebersihan perlu dijaga

Mama Kembar 3 berkata... [Reply to comment]

Uish utk lelaki pun dah ada produk camni. Bagus bagus, kebersihan perlu dijaga

Kak Sue berkata... [Reply to comment]

first time jugak tgk produk kebersihan utk lelaki..bagus jugak nie..boleh bagi suami atau anak2 lelaki cuba..

razzwey razz berkata... [Reply to comment]

Awwwww.... Nak kena Cuba ni... :D

Nadia Johari berkata... [Reply to comment]

Wah lelaki pun sekarang dah ade pembersih khas dia..lehla bagi laki pakai ni untuk jaga kebersihan tutt22

Nazlee Ismail PCL berkata... [Reply to comment]

fokus kat ibujari tangan Ben pon dah lain macam gambarannya uhhh dasat!! huhu hooo

anazarin dotcom berkata... [Reply to comment]

Baguslah dah ada produk macam nie...kalau tak sebelum nie just guna sabun je untuk bersihkan

Abam Korie berkata... [Reply to comment]

terbaiklah...dah lama cari produk camni untuk lelaki...mesti cuba

Raihanah Ahmad berkata... [Reply to comment]

menarik juga ni untuk cik abam

gulew kapas berkata... [Reply to comment]

Selalu produk berfokuskan pada wanita, tapi kali ini pada lelaki pulak. :) mesti ramai lelaki yang tercari2 produk macam ni. Kan.

Shark Kay berkata... [Reply to comment]

akhirnya ada gak untuk lelaki..
boleh ler guna pakai nnti.
asyik muka je nak jaga.

Julia Johari berkata... [Reply to comment]

Nak hadiah kat suamilah hahahhahahahahhahah ingat pompuan je ada feminine wash...lelaki pun ada tauuu baru lah meletop!

zainal zuhry berkata... [Reply to comment]

@Julia JohariHehe beli jgn x beli.. Bley order sblm abis offer

zainal zuhry berkata... [Reply to comment]

@dya mohamad Utk pembelian boleh trrus wasap agen 0193775195 😊

zainal zuhry berkata... [Reply to comment]

@Shark KayBoleh cuba x rugi berbelanja utk dri sndri

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI