Sangap di Kota Perth, Australia - BEN ASHAARI

Sangap di Kota Perth, Australia



Alhamdulillah..sampai dah Perth , Australia. Memang best tempat ni.Cantik dan happening.. Tapi aku takde geng lak nak merayau. Geng laki aku mana hilang pon tak tau.. Aku 'kehilangan' mereka ! Dah plan nak merayau bersama.. huhu.. Agaknya aku turun lambat kot ? 
Nampaknya Allah suruh aku berehat jer dalam bilik hari ni memandangkan aku agak stress kebelakangan ni..hehh.. Aku naik atas kembali. Tak merasa aku angin malam Perth.. huhuh...Agak kecewa jugak laa..
Ok..jom tdo.. Esok balik KL dah..sekejap je datang sini..huhu..

7 ulasan:

  1. Aerada di Perth Australia ya..Subahanallah..alhamdulillah sebagaimana yang dirancangkan oleh Ben. Tak apa seorang2 tu ambil lah kamera klik2 ..agar puas hati bawa banyak bahan blog...

    BalasPadam
  2. Aerada di Perth Australia ya..Subahanallah..alhamdulillah sebagaimana yang dirancangkan oleh Ben. Tak apa seorang2 tu ambil lah kamera klik2 ..agar puas hati bawa banyak bahan blog...

    BalasPadam
  3. beli lah apa2 untuk permata Ben..kan dari Perth..bertuah ya dapat ke sana murah rezeki

    BalasPadam
  4. take care BA... take a gd rest... tenangkan hati dan fikiran... hehe

    BalasPadam
  5. La..sehari je,tak pe next time bawak family pulak..

    BalasPadam
  6. Abg ben...ni mukhaddimah...hihi...alhamdulillah..

    BalasPadam

Dikuasakan oleh Blogger.