Dapur Tanpa Sempadan...

Jumaat, 11 Disember 2015

Jom serbu MITC , Melaka !

Tak tau nak ke mana esok ? Jom kita turun gegar MITC di Melaka esok ! Tapi bukan betul betul kat MITC tau.. kat sebelah dia ! Kota Fesyen tuuuuu.. !! Ada apa kat sana ? Esok akan ada satu peristiwa yang bakal diingati sampai bila bila ! Haa.. Apakah itu ? Hehehehhe .. Meh aku bagitau..



Yesss ! Perhimpunan Kembar Paling Ramai di Malaysia di Karnival Kembar Havoc D' Melaka


Lokasi: SDSI Melaka, Kota Fesyen (Sebelah Mydin Ayer Keroh)
Tarikh: 11 & 12 Dec 2015
Masa: 10 pagi - 12 malam

Hehehehe.. Apa lagi yang menarik ? Tentulahhhh ada ! 




Nampak ? Baca betul betul banner tu. Bila g nanti , serbu booth Cosmoderm dengan pantasnya  dan kemudian borong apa saja yang dijual kat sana sementara ada depan mata .. Maklumlah, ada yang bagitau susah nak jumpa produk Cosmoderm walhal boleh je beli online di www.cosmoderm.com.my

Aku gi tak ? Qhaliff gi tak  ? Zahra gi tak ?  InshaAllah akan pergi gak ! Tak nak lepaskan peluang ni wooo.. Bukan senang nak join event gempak cam ni.. hehee.. 


0 komen :

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI