Dapur Tanpa Sempadan...

Selasa, 1 Disember 2015

Menginap di Best View Resort Suites di Sunway

 

Tercapai cita cita aku ! Nak pergi Sunway Lagoon dan merayau di Sunway Piramid  pastu terus masuk bilik dan tidur ! Tak payah nak memandu pulang ke rumah setelah penat berjalan jalan dan bermain di taman tema Sunway Lagoon. Hehehhe..

image

Lokasi yang cukup strategik. Bangunan yang tertinggi di Sunway , maka dapatlah cuci mata untuk melihat panaroma yang cantik cantik di sekitarnya.. Kemudian berhubung dengan Sunway Piramid ! Haa.. Tak payah jalan jauh jauh dah ! Sunway Piramid ni bagi aku , shopping mall yang dah cukup sempurna ! Semua ada dalam ni dan menariknya ,banyak pilihan serta berpatutan harganya.

Tempat meletak kereta pun takde masalah. Bertingkat tingkat ada ! Senang sangat dan banyak pilihan. Nak lagi mudah , parking je kat B1 pastu ada Concierge dan akan bawak korang ke Lobby di tingkat 12.

Permandangan dari Best View ? Waaaaa…

Subuh hari..

image

Pagi..

image

image

Malam hari ..

image

image

Dan paling best , WiFinya yang superb ! Hahahaha.. Bagi yang nak buat kerja , memang tak perlu risau !

image

image

Ok.. bilik lak camana ? Bagi aku , dah ok dah bilik kat sini. Memadai dengan harganya. Nak masak pun boleh ! Haaa.. Memang dah bagi dapur untuk masak !

image

image

image

image

Tandas ? Bersih.. Puashati laaa ..

image image

Yang penting , anak anak enjoy !

image

Dengan kod promosi ( RSBS9694 ) ni , mereka yang berminat nak luangkan masa untuk bercuti sambil bershopping mahupun bermain di taman tema , bolehlah menginap di sini. Sementara ada promosi !

Bagi yang nak mengetahui dengan lebih lanjut , sila ke www.resortsuites.com.my

17 komen :

Tengku Syukri berkata... [Reply to comment]

ok.. boleh g cuti2 ngn bakal wife pasni kat sini.. hahaaha

razzwey razz berkata... [Reply to comment]

Bestnya... Teringin nak ajak Family duduk sini...

sohoque Ismail berkata... [Reply to comment]

Perghh cantik view dr atas

illazwritter.com berkata... [Reply to comment]

taman tema ker tuu? mcm best jer tgk..cantik tempatnya..huhuhu

Lyssa Faizureen berkata... [Reply to comment]

wahh . bestnyee .. nnti nak pergi jugak !

Julia Johari berkata... [Reply to comment]

Best best ada kod promo nak cubalah...best yerrrrrr ben...cm tau tau je juju suka port2 cm ni hehehhe yg penting tak yah pi jauh2...depan mata berlambak port best

Kak Sue berkata... [Reply to comment]

Bestnya..harap satu hari dapat gak lepak sini dengan family,menarik betul..

Izzati Suhaide berkata... [Reply to comment]

Boleh dah booking untuk honeymoon nanti...hihihi

Sue Izza berkata... [Reply to comment]

urmm urmmmm nak bodek encik husben la hehhehe

yanie yusuf berkata... [Reply to comment]

wahh cantik view dari hotel.. hotel pun nampak selesa..

Lisa Nurulain berkata... [Reply to comment]

Cantik... ritu pnah duduk kt shawn hotel pastu sesat time blik dr sunway mall. Hahaha

Nazlee Ismail PCL berkata... [Reply to comment]

wow best ni.. menarik!

yoorin melacolea berkata... [Reply to comment]

Best nya dapat view sunway lagoon.. cantikkkk betul..

YB Shehan berkata... [Reply to comment]

Bestnyaaaa.. nak pegi

luqman zakaria berkata... [Reply to comment]

canteknya bilik..view waktu subuh tuh memang mengujakan..

anazarin dotcom berkata... [Reply to comment]

Kat sunway lagoon ke?

firdaus radzi berkata... [Reply to comment]

view cantik, bilik cantik..itu dah menarik...ada dapur tuu...itu lagi menarik...tak pernah jumpa hotel yang ada dapur...

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI