Menginap di Best View Resort Suites di Sunway

 

Tercapai cita cita aku ! Nak pergi Sunway Lagoon dan merayau di Sunway Piramid  pastu terus masuk bilik dan tidur ! Tak payah nak memandu pulang ke rumah setelah penat berjalan jalan dan bermain di taman tema Sunway Lagoon. Hehehhe..

image

Lokasi yang cukup strategik. Bangunan yang tertinggi di Sunway , maka dapatlah cuci mata untuk melihat panaroma yang cantik cantik di sekitarnya.. Kemudian berhubung dengan Sunway Piramid ! Haa.. Tak payah jalan jauh jauh dah ! Sunway Piramid ni bagi aku , shopping mall yang dah cukup sempurna ! Semua ada dalam ni dan menariknya ,banyak pilihan serta berpatutan harganya.

Tempat meletak kereta pun takde masalah. Bertingkat tingkat ada ! Senang sangat dan banyak pilihan. Nak lagi mudah , parking je kat B1 pastu ada Concierge dan akan bawak korang ke Lobby di tingkat 12.

Permandangan dari Best View ? Waaaaa…

Subuh hari..

image

Pagi..

image

image

Malam hari ..

image

image

Dan paling best , WiFinya yang superb ! Hahahaha.. Bagi yang nak buat kerja , memang tak perlu risau !

image

image

Ok.. bilik lak camana ? Bagi aku , dah ok dah bilik kat sini. Memadai dengan harganya. Nak masak pun boleh ! Haaa.. Memang dah bagi dapur untuk masak !

image

image

image

image

Tandas ? Bersih.. Puashati laaa ..

image image

Yang penting , anak anak enjoy !

image

Dengan kod promosi ( RSBS9694 ) ni , mereka yang berminat nak luangkan masa untuk bercuti sambil bershopping mahupun bermain di taman tema , bolehlah menginap di sini. Sementara ada promosi !

Bagi yang nak mengetahui dengan lebih lanjut , sila ke www.resortsuites.com.my

17 ulasan:

  1. ok.. boleh g cuti2 ngn bakal wife pasni kat sini.. hahaaha

    BalasPadam
  2. Bestnya... Teringin nak ajak Family duduk sini...

    BalasPadam
  3. taman tema ker tuu? mcm best jer tgk..cantik tempatnya..huhuhu

    BalasPadam
  4. wahh . bestnyee .. nnti nak pergi jugak !

    BalasPadam
  5. Best best ada kod promo nak cubalah...best yerrrrrr ben...cm tau tau je juju suka port2 cm ni hehehhe yg penting tak yah pi jauh2...depan mata berlambak port best

    BalasPadam
  6. Bestnya..harap satu hari dapat gak lepak sini dengan family,menarik betul..

    BalasPadam
  7. Boleh dah booking untuk honeymoon nanti...hihihi

    BalasPadam
  8. urmm urmmmm nak bodek encik husben la hehhehe

    BalasPadam
  9. wahh cantik view dari hotel.. hotel pun nampak selesa..

    BalasPadam
  10. Cantik... ritu pnah duduk kt shawn hotel pastu sesat time blik dr sunway mall. Hahaha

    BalasPadam
  11. Best nya dapat view sunway lagoon.. cantikkkk betul..

    BalasPadam
  12. canteknya bilik..view waktu subuh tuh memang mengujakan..

    BalasPadam
  13. view cantik, bilik cantik..itu dah menarik...ada dapur tuu...itu lagi menarik...tak pernah jumpa hotel yang ada dapur...

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009