Ten atau Al Quran ?


Tiap tiap hari aku dengar .. mak ngan anak 'bertekak'.. Si anak nak susu ibunya tetapi si ibu tak nak bagi dah ! Maklumlah , dah nak cecah 4 tahun.. Dah puas nak putuskan susu tapi tak jalan ! Tiap kali si adik nak , si abang terpa dulu.. terpaksa si adik tunggu dulu.. huhu ..Sian adik.. 

Dan wife dah nekad! Tiap kali dia nak susu , bagi 10 saat jer ! Masa menyusu , wife dan Qhaliff sama sama kira.. Nak dijadikan cerita , ada sekali tu , si Qhaliff nak.. Wife cam biasa bagi syarat.. Tapi kali ni Qhaliff demand lak ! 

" 10 je tauuuu .. "
" Nak Al- Qurannn.. " 

Nak Al Quran ??? Hahahaha... Maksudnya , dia suruh wife baca Al Fatihah dan dia ikut sama.. Bermakna , masa menyusu dia lebih panjang dari 10 saat ! Hahahaha .. Adehh... makin banyak akal laaa dia skang ni.. 

3 ulasan:

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.