Dapur Tanpa Sempadan...

Selasa, 13 September 2016

My Story Cafe–ShellOut Citarasa Tempatan..

 

Dua kali dah aku layan shell out. Dua dua menarik ! Punya rasa yang berlainan dan resepi tersendiri.. Dan baru baru ni , aku ada ke MY STORY CAFE di Kota Kemuning , Shah Alam. Nak cuba shell out di sana yang viral di Facebook ,baru baru ni..

image

Dari luar , konsep cafe ni agak unik. Nampak santai dan cukup tenang. Memang leh rileks sambil layan shellout macam ni ! Hahahah.. Tau tau , abis dah  segala udang ketam !

image

Nasi Lemak RM1 jer???  Fuh.. mana nak dapat harga gini terutama di bandar besar..

Ruangan dalam..

image

image

image

image

image

Kelihatan santai dan takda sapa nak sibuk hal kita kalau makan shellout dengan banyaknya ! Hahahaha…

Dan makanan dah siap dihidangkan..

image

image

Ada nasi sekali. Maka , memang akan keluar dari cafe ni.. kekenyangan sangat ! Hehehe.. Tapi memang berbaloi laa sangat ! Aku sendiri sampai malam tak nak makan dah ! Yang penting , kita makan berjemaah dan happy !

Kalau ada geng kita tak nak makan shellout , ada je makanan lain.. Banyak pilihan kat sini.. Makan dan bayar jer ! Heeehe… dan datang lagi..

Harga? Camana nak order ? Baca kat bawah ni..

image

image

image

image

Alamat : My Story Cafe ( waze jer , confirm dapat ! ) , No 8 , Jalan Anggerik Vanilla Y31/Y , Kota Kemuning , 40460 , Shah Alam , Selangor Darul Ehsan.

Masa Operasi : Isnin – Ahad ( 5pm – 5am )

Facebook : My Story Cafe Shah Alam

No Tel : 603 5151 0452 / 018 777 1468  /  018 779 1468

Jangan tengok jer.. Gi try ! Dan nasihat aku , tanya diorang apa yang menjadi pilihan di sana sebabnya.. semua sedap !!

4 komen :

Julia Johari berkata... [Reply to comment]

Menarik sgt restoren dia...deko yg sgt cantik...tertarik utk pergi ni nanti...TQ ben share!

firdaus radzi berkata... [Reply to comment]

sotong tu paling menarik...

YB Shehan berkata... [Reply to comment]

ada tmpt budak main. best ni

Kak Sue berkata... [Reply to comment]

Menarik nie boleh cuba nanti,InsyAllah..

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI