Sungai Lembing menakjubkan ! Terima kasih Xcape Resort Sg. Lembing.

 

image

Dalam tahun ni , sibuk sangat aku. Terlupa nak dapatkan percutian berkualiti. Ada cuti tapi telefon pintar senantiasa di tangan. Akhirnya, Xcape Resort Sg.Lembing membantu masalah aku..

Dan aku kembali ke rumah dengan kepala otak yang cukup segar !

image

Bila nampak air terjun ni serta merasai kesejukan serta kesegaran air sungai yang mengalir dibawahnya , fuhhhhhh.. rasa tak nak balik rumah dah ! Nak terus dirikan pondok dan menetap kat sini jer ! Hahahhaa..

Nanti aku cerita lagi pasal Sg. Lembing ni. Kalau tak sabar , boleh ke Facebook Xcape Resort at Sungai Lembing atau Instagram xcaperesort.sg.lembing.

Jujur aku katakan.. ini antara percutian terbaik , selesa yang pernah aku rasakan.. Walaunpun singkat , tapi cukup bermakna dan sangat bererti buat aku… dan rakan rakan blogger Kelab Blogger Ben Ashaari.

image

6 ulasan:

PeringatanIni adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.