Isnin, 26 September 2016

Sungai Lembing menakjubkan ! Terima kasih Xcape Resort Sg. Lembing.

 

image

Dalam tahun ni , sibuk sangat aku. Terlupa nak dapatkan percutian berkualiti. Ada cuti tapi telefon pintar senantiasa di tangan. Akhirnya, Xcape Resort Sg.Lembing membantu masalah aku..

Dan aku kembali ke rumah dengan kepala otak yang cukup segar !

image

Bila nampak air terjun ni serta merasai kesejukan serta kesegaran air sungai yang mengalir dibawahnya , fuhhhhhh.. rasa tak nak balik rumah dah ! Nak terus dirikan pondok dan menetap kat sini jer ! Hahahhaa..

Nanti aku cerita lagi pasal Sg. Lembing ni. Kalau tak sabar , boleh ke Facebook Xcape Resort at Sungai Lembing atau Instagram xcaperesort.sg.lembing.

Jujur aku katakan.. ini antara percutian terbaik , selesa yang pernah aku rasakan.. Walaunpun singkat , tapi cukup bermakna dan sangat bererti buat aku… dan rakan rakan blogger Kelab Blogger Ben Ashaari.

image

PeringatanIni adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI