Jom Blog - Petua Update Blog

by - November 03, 2011

Jangan update kalau takde idea. Duk diam diam atau g main angry birds ! Paling afdal , tidur dari menyusahkan org lain !
Published with Blogger-droid v1.7.4

You May Also Like

28 comments

  1. hehehe kejamnye abg ben...dh la tgh lapar nie :P..bak la idea seketul nk update

    BalasPadam
  2. ada orang dah menyusahkan orang lain ke?

    dah kenyang, tak baik marah2 :)

    BalasPadam
  3. Haloo bro.. ini berita baru.. hope sebagai antara tunggak Blogger dapat lah disebar-sebar kn.. xelok benda xbtol tros dispekulasikan..

    http://mohamadisamuddin.blogspot.com/2011/11/surat-wakil-kerajaan-malaysia-terhadap.html

    xpaksa pun.. up to you.. :)

    BalasPadam
  4. tulah.xde idea,nak hapdet juga..
    dah lebih 5 patah perkataan dan mengandungi maksud tersirat..ok la..>_<

    BalasPadam
  5. huh , sabar abg bens . jgn marah2 . heee ~

    BalasPadam
  6. hihihi, tulah. tapi bila nak update tu idea datang mencurah-curah. kalau boleh time tu semuanya nak di postkan..hihih

    BalasPadam
  7. eee... takut tengok tulang tu, macam tak cukup makan jer..

    BalasPadam
  8. ok saya tertarik pada gmbar pinggan licin tu=)

    BalasPadam
  9. tinggal tulang je?


    ye ben..dr merapu tak tentu psl...baik diam

    BalasPadam
  10. abg ben,mcm ade chance jek nk dpt 20 000 follower end of this year kn.. hee ^^

    BalasPadam
  11. kasi perah sampai keluar idea... hahaha... kena la latih otak bro... ^^

    BalasPadam
  12. betul ke?

    jom singgah:
    http://pemudattbc.blogspot.com/2011/11/nikmat.html

    BalasPadam
  13. Amboih...garang Abg Ben ni...

    p/s : take note...hehehee

    Follow sudah, komen sudah, tekan iklan pun sudah...

    Jom Singgah sini pulop... =D

    http://takbest.blogspot.com/

    BalasPadam
  14. Hahaha makan adalah cara terbaik mencari inspirasi ;)

    BalasPadam
  15. Hehe betul3, kslsu tskde idea tak payah update blog, diam ajeee.

    Btw, thanks sudi follow eyra, terharuuuuuuuuu! ^^,

    BalasPadam
  16. bang ben , macam mane nak delete `click here to enter` tu ? abg ben reti tak ? plesh tlogg . saye dah tatau n buat ape lagi . blog saye dah taley view .

    BalasPadam
  17. suruh dok dendiam pulak yer...camana???? bangun22222

    BalasPadam
  18. sapa yg mkn cili, terasalah pedasnyer

    BalasPadam
  19. input yg sgt berguna.... hahahaha tq abg ben =)

    BalasPadam