Hadiah harijadi untuk wife ! - BEN ASHAARI

Hadiah harijadi untuk wife !

Walaupun lama lagi harijadi wife , aku dah plan nak hadiahkan dia sesuatu yang dia memang dok sebut sebut selain handbag... hehee.. dia nak sunglasses atau cermin mata hitam. Maka semalam , alang alang aku ke Sungei Wang untuk melibat kedai cermin mata yang viral minggu lepas dek kerana harga jualan bingkai dan kanta tak masuk akal ( RM38 jer !! ) , aku nak cari sunglasses untuk dia.

Kedai baru cawangan Eyes Smart Vision... Eye Pro Vision. Memang murah la bingkai kat sini. Walaupun murah , kualiti dan tahan lasak . Tu yang penting. Nak beli yang branded , hurm... bukan apa tau.. kita yang pakai spek ni , setiap tahun kena tukar. Kalau nak main yang branded , larat ke ? Haaa... Macam aku beli kat sini.. dengan kanta aku ni yang biasanya mencecah RM1K ke atas , aku buat kat sini baru RM100++. Kanta je tuu. Bingkai amik yang latest design. Baru RM200+ . Dah ok dah.. hensem !


Kedai baru. Cari je William dan mereka akan layan baeekk punya. 

Promosi terkini. 

Ray Ban aku. Siap ada power. Memandu di kala matahari di atas kepala , memang sedap gile !

Kat sinilah aku dapat tahu mereka jual sunglasses original dengan harga tak masuk akal. Alang alang tempah spek biasa , terus rembat satu Ray Ban. Dan untuk hadiah harijadi wife aku , aku suruh dia pilih je mana spek yang dia minat.. 

Dan dia pilih.. 


Cantik ? Haaaa... Harga dia kasi lepas diskaun.. memang aummm punya ! Tu pasal ramai readers aku atau rakan di FB yang pergi sana , awalnya nak beli spek biasa tapi bila tengok yang berjenama.. terus tertarik ! Hahahaha..

Kalau nak cari berjenama , boleh ke .. Eyes Vision Optical. Cari Jun. Hahahaha.. Cakap 'saya baca blog Ben Ashaari punya.. nak diskaun ! '. Haaa..inshaAllah dia kasi punya ! Hahaha.. Baik punya orang ok !



Haaa... aku kasi contact big boss terus ! Hahahaha... Gi sana cari jer. Bagitau je berapa bajet korang. Mudah dibawa berbincang. Takda kedekut.. cam aku ! Huhuhuh... 

11 ulasan:

  1. Gi sana cari jer. Bagitau je berapa bajet korang. Mudah dibawa berbincang. Takda kedekut.. cam aku ! Huhuhuh...

    Setuju dengan statement di atas!

    BalasPadam
  2. bestnya boleh pilih mana nak.. Untung Kak Zila

    BalasPadam
  3. Bestnyaa rayban ada power,,, penyelamat orang rabunnn tapi nak bergaya, haha.

    BalasPadam
  4. cantik pula.Hebatnya ni,boleh bincang harga

    BalasPadam
  5. Ye ke?
    Nak pergi jugakla.
    Harap2 dpt murah.
    Power tinggi 800+ ... Kalau kat kedai biasa caj samppai RM1200

    BalasPadam
  6. asal skrg ni ramai la plak yg beli spek matani haha

    BalasPadam
  7. Cantik! Nanti nak beli jugaklah sunglasses kat sana.

    BalasPadam
  8. spek itam ada power buat kat kedai mi memang power ...dapat pulak harga mampu milik ...merasalah bergaya macam org lain yang tak rabun...

    BalasPadam
  9. untung isteri Ben..dapat hadiah best..brand Escada tu

    BalasPadam

Dikuasakan oleh Blogger.