Dapur Tanpa Sempadan...

Jumaat, 10 Februari 2012

Blog korang tersenarai tak dalam list mereka ?

 

Segmen hari ni yang dah berakhir. Saja aku buat segmen ni utk meriahkan dunia blog sekali sekala .. Yelah , mana tau ada rakan baru kan ? Haa .. Tapi segmen kali ni berbeza skit . Mereka kena senaraikan 5 blog baru dan 5 blog senior . Sapakah pilihan mereka ? Tu korang kena tengok sendiri ..

46 blog kesemuanya . Hehe .. ok la .. Kalau dulu sekali buat , beratus ratus join dan paling banyak , hampir 2 ribu blog .. Adoi.. penat woo nak copy paste url. Bila sedkit , ok la .. Tak rasa bersalah sangat bila nak blogwalking kan .. hehe ..

Terima kasih buat mereka yang sudi join .. Jumpa lagi …

25 komen :

Rozuan Ismail berkata... [Reply to comment]

saya no 14.hehe

Yasmin Aris ♥ berkata... [Reply to comment]

YAYY ! nombo 35 . hehe
Masing2 bz kott

AIN MUSTAZA berkata... [Reply to comment]

tersenarai dan berasa di no 46!hahaha.

lg 10 minit nk tutup buat..sambil makan sambil buat..

Pka Rahim berkata... [Reply to comment]

saya no 30. http://pkaemerald.blogspot.com/

terima kaseh bang ben! :)

AMMAR YASIR berkata... [Reply to comment]

Penat weh main copy paste link mcm ni. huhuhuhu...banyak tu

kikilala berkata... [Reply to comment]

yeah, no ke 38. ^ - ^

profmie berkata... [Reply to comment]

alahai..blog sy xde pun..hehe..
http://theprofmie.blogspot.com/

dyla atsuya berkata... [Reply to comment]

sye no 25 =)

sha my heart berkata... [Reply to comment]

mungkin sebab masa yg kurang sesuai..

apa pun, ok la ada juga sambutan yg tak pernah hilang =)

NURFERL berkata... [Reply to comment]

huu.. xdan !!!

NURFERL berkata... [Reply to comment]

huu.. xdan!!

BuDaK KaMPuNG berkata... [Reply to comment]

tengah join, tapi sambil taip masa berlalu akhirnye tak terlebih masa, huhu, sedihnye tak sempat, . . . .

ni link tak jadi tersebut >>>>>

http://jali-ashburn.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-tiada-lama-tiada-baru.html

meh terjah kalau rajin, hehe =D

chinta ku~ berkata... [Reply to comment]

giler rajin ak jln suma blog nie..~
ak blogger bru..jd agak sakai ckett~
eheheh...(^__^)

nur berkata... [Reply to comment]

cantik no tu.. 40. :)

nur berkata... [Reply to comment]

http://thankz2you.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-tiada-lama-tiada-baru.html lawat NUR yg no.40 tu.. :)

Khairiz berkata... [Reply to comment]

selalu terlepas segmen abg hehe :)

NasZ berkata... [Reply to comment]

alamak. tak perasan ada segmen plak. huhu. melepas.

jemput ke blog saya.

http://mohdnaser.blogspot.com

hudahassan berkata... [Reply to comment]

hancur hatikuuu ~ sobsobsob . :(

susumanis berkata... [Reply to comment]

ngak masuk senarai ni tapi sudi lah singgah blog akak dik..http://jikaduniaakuyangpunya.blogspot.com/.....peace :))

Meyra MohdNor berkata... [Reply to comment]

http://littlejibamsecret.blogspot.com/

Shaky Shake berkata... [Reply to comment]

okay. blog shake x tersenarai :'(

Ahmad Haziq Azlan berkata... [Reply to comment]

siapa yg tag teman?
nak tau juga

Mish Apple berkata... [Reply to comment]

okay, habis dah semue blogwalking.

karmilaillang berkata... [Reply to comment]

ok, bru hbis blogwalking...tak sempat nak join ^-^

9n0L4 berkata... [Reply to comment]

phew. dah abis pun BW. tenkiu BA. ;)

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI