Blog korang tersenarai tak dalam list mereka ?

 

Segmen hari ni yang dah berakhir. Saja aku buat segmen ni utk meriahkan dunia blog sekali sekala .. Yelah , mana tau ada rakan baru kan ? Haa .. Tapi segmen kali ni berbeza skit . Mereka kena senaraikan 5 blog baru dan 5 blog senior . Sapakah pilihan mereka ? Tu korang kena tengok sendiri ..

46 blog kesemuanya . Hehe .. ok la .. Kalau dulu sekali buat , beratus ratus join dan paling banyak , hampir 2 ribu blog .. Adoi.. penat woo nak copy paste url. Bila sedkit , ok la .. Tak rasa bersalah sangat bila nak blogwalking kan .. hehe ..

Terima kasih buat mereka yang sudi join .. Jumpa lagi …

25 ulasan:

  1. YAYY ! nombo 35 . hehe
    Masing2 bz kott

    BalasPadam
  2. tersenarai dan berasa di no 46!hahaha.

    lg 10 minit nk tutup buat..sambil makan sambil buat..

    BalasPadam
  3. saya no 30. http://pkaemerald.blogspot.com/

    terima kaseh bang ben! :)

    BalasPadam
  4. Penat weh main copy paste link mcm ni. huhuhuhu...banyak tu

    BalasPadam
  5. alahai..blog sy xde pun..hehe..
    http://theprofmie.blogspot.com/

    BalasPadam
  6. mungkin sebab masa yg kurang sesuai..

    apa pun, ok la ada juga sambutan yg tak pernah hilang =)

    BalasPadam
  7. tengah join, tapi sambil taip masa berlalu akhirnye tak terlebih masa, huhu, sedihnye tak sempat, . . . .

    ni link tak jadi tersebut >>>>>

    http://jali-ashburn.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-tiada-lama-tiada-baru.html

    meh terjah kalau rajin, hehe =D

    BalasPadam
  8. giler rajin ak jln suma blog nie..~
    ak blogger bru..jd agak sakai ckett~
    eheheh...(^__^)

    BalasPadam
  9. http://thankz2you.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-tiada-lama-tiada-baru.html lawat NUR yg no.40 tu.. :)

    BalasPadam
  10. selalu terlepas segmen abg hehe :)

    BalasPadam
  11. alamak. tak perasan ada segmen plak. huhu. melepas.

    jemput ke blog saya.

    http://mohdnaser.blogspot.com

    BalasPadam
  12. hancur hatikuuu ~ sobsobsob . :(

    BalasPadam
  13. ngak masuk senarai ni tapi sudi lah singgah blog akak dik..http://jikaduniaakuyangpunya.blogspot.com/.....peace :))

    BalasPadam
  14. http://littlejibamsecret.blogspot.com/

    BalasPadam
  15. okay. blog shake x tersenarai :'(

    BalasPadam
  16. okay, habis dah semue blogwalking.

    BalasPadam
  17. ok, bru hbis blogwalking...tak sempat nak join ^-^

    BalasPadam
  18. phew. dah abis pun BW. tenkiu BA. ;)

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI