SEGMEN BEN ASHAARI : BLOGLIST APRIL 2012

 

Buat mereka yang dah pernah join segmen BLOGLIST FEB ari tu , maka mereka dah boleh delete bloglist mereka sbb ‘kontrak’  dah tamat.. Sbb menurut perjanjian , bloglist tu akan tamat hujung bulan FEB 2012 , yakni hari ini .

Jadi malam ni hingga esok , kita buat group bloglist yang baru .. Ok ? Bagi aku , pertukaran bloglist ni mmg berbaloi la .. Terbukti memberi kesan pada blog blog yang baru nak mencari tapak untuk mengembangkan lagi sayap mereka .. Eceh ..

Caranya ? Ikut je arahan kat bawah ni . Wajib ke buat entri ? Yup , sebagai tanda persetujuan untuk menyertai pertukaran link ni .. Kira cam ada kontrak laa .. ok ? Jom … Mula- mula ..

  1. Letak header BENASHAARI.COM

  2. Sediakan satu entri khas yang bertajuk : BEN ASHAARI : BLOGLIST APRIL  2012 dan linkkan ke entri ini

  3. Jelaskan kenapa mereka patut pilih blog anda  ?

  4. Tinggalkan link url korang di ruangan komen ini .

Bahagian penting !

  1. Sediakan satu bloglist yg baru bertajuk APRIL 2012

  2. Sila pilih blog-blog yang korang minat untuk bertukar tukar link.. Masuk ke blog mereka , kemudian tinggalkan pertanyaan di ruang komen tersebut , dengan ayat yang bertulis begini ..

ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ? “

Dan jika blogger tersebut bersetuju , maka sila balas kembali lawatan ke blog mereka dan tinggalkan komen di entri segmen ini dengan ayat ..

“ YA . SAYA BERMINAT DENGAN TAWARAN ANDA “

Selesai perjanjian , maka masukkan link blog masing masing ke dalam bloglist tersebut  dalam tempoh 24 jam. Selepas 24 jam , kembali pastikan link anda dah dimasukkan . Jika tiada , sila kembali tanya pada blogger tersebut. Jika tiada respon, remove link dia ! Senang citer .. Tak yah gaduh gaduh .. ok ?

Setiap bloglist boleh memuatkan lebih 200 blog. Maka pandai pandai la pilih yer ..

Bloglist yg dah diwujudkan itu akan kekal sehingga hujung APRIL 2012 dan selepas tamat tempoh perjanjian , blogger ada hak untuk hapuskan bloglist tersebut berdasarkan persetujuan di segmen ini . Cam lawyer lak aku… hehe..

Pertukaran link blog ini adalah salah satu usaha untuk menambahkan dan menukar pembaca di kalangan blogger sendiri. Ini bukanlah satu segmen utk tarik trafik atau untuk jadi popular .

Dengan cara ini juga diharap dapat meningkatkan lagi semangat blogging .. InsyaAllah ..

Aku sekadar membantu  .. Bloglist aku ? Padat dah.. ni pon berat dah pon masa loading..

Tamat segmen ini , jam 8 malam , 1/3/2012 . Tiada penyenaraian list dibuat . Geledah je kat ruangan komen ni yer ..

Terima kasih ..

120 ulasan:

  1. http://blurrr4evablurr.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-bloglist-april-2012.html

    Kenapa ? kenapa ? kenapa ? hehe ,.
    saya join segmen ni sebab nak bertukar pembaca sambil saya juga update dengan blog anda .(*^o^)
    so sapa2 nak tukar dipersilakan, cepat2 ;) haha ..

    BalasPadam
  2. Salam~ Saya nak join lagi bloglist terbaru ni, & thanks utk bloglist Februari sblm ni ;)

    http://zamani84.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-bloglist-april-2012.html

    BalasPadam
  3. SAYA join

    http://aisyalieza.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-bloglist-april-2012.html

    BalasPadam
  4. MARI KITA TUKARRRRRRRRRRR ~

    http://swardah.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-bloglist-april-2012.html

    KEDATANGAN ANDA AMAT DIALU2KAN . CARPET PUTIH DHA BENTANG DAH KAT BLOGG :P HAHAHA

    BalasPadam
  5. Mieya join nie

    http://budakshumort.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-bloglist-april-2012.html

    BalasPadam
  6. assalam, sangat berbesar hati dapat join segemen ini...t kasih


    http://www.abhamz.com/2012/02/ben-ashaari-bloglist-april-2012.html

    BalasPadam
  7. http://eyfaaliasstory.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-bloglist-april-2012.html

    :)

    BalasPadam
  8. Join!!!! Jom terjah secara berhemah :)

    http://nanieybarnieylurviey.blogspot.com/2012/02/segmen-ben-ashaari-bloglist-april-2012.html

    BalasPadam
  9. salam saya join jugak:
    http://nadiyahashim.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-bloglist-april-2012.html

    BalasPadam
  10. salam...
    cik lynn join...

    http://lynnlinda.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-bloglist-april-2012.html

    BalasPadam
  11. http://sayagilerpurple.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-bloglist-april-2012.html

    BalasPadam
  12. Join :D

    http://blogbudaksengal.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-bloglist-april-2012.html

    BalasPadam
  13. http://si-polarbear-cute.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-bloglist-april-2012.html

    BalasPadam
  14. yuyuk join siniiii..lama xjoinnn

    http://yuyukstandalone.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-bloglist-april-2012.html


    jommm ikut sayerr ~

    BalasPadam
  15. saya nak join...tp x faham lah bahagian yg penting tu...boleh tolong jelaskan lagi x?...

    BalasPadam
  16. maksudnya...saya kena buat bloglist baru ke? hohoho...nampaknya ada 2 bloglist lah dlm blog saya...ok2..xpe..tp untuk April ke? bukan esok March??? ...??

    BalasPadam
  17. @Nurul Aisyah bloglist ni kekal hingga hujung bulan april ..

    BalasPadam
  18. Hye! Sandra Joined :)

    Mari terbang ke blog Biru sandra.

    http://www.benashaari.com/2012/02/segmen-ben-ashaari-bloglist-april-2012.html

    BalasPadam
  19. oh ye ke? ok2 :) saya faham...terima kasih

    saya join..sini2..hehhe

    http://tiniersakura.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-bloglist-april-2012.html

    BalasPadam
  20. http://www.nancypoh.com/2012/02/segmen-ben-ashaari-bloglist-april-2012.html


    Blog Sikarap sedia bertukar link dengan sesiapa saja.... :)

    BalasPadam
  21. Join --> http://inassyuhaidah-mystory.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-bloglist-april-2012.html

    BalasPadam
  22. join. salam kenal. saye minat anda sume. ;)

    http://farizafairuz.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-bloglist-april-2012.html

    BalasPadam
  23. Mr. Ben, saya join ~

    http://vanessa-mockingbird.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-bloglist-april-2012.html

    BalasPadam
  24. joinnnn

    http://mulan-sahbanu.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-bloglist-april-2012.html


    mai singgah yer..n jika sudi leh kita tukar2 link..

    BalasPadam
  25. http://kisahsidairy.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-bloglist-april-2012.html

    hanya berkongsi segala ape yang terjadi dalam kehidupan seharian,semasa dan berkongsi pendapat antara blogger-blogger di Malysia Nie..Untuk mencari pengalaman dalam Dunia blog.Suka melihat blog-blog yang menarik dan dapat berkongsi pengetahuan isu semasa kat dunia nie jugak.
    “ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ? “
    saya sentiasa akan membalas kunjungan anda juga...terima kasih

    BalasPadam
  26. join!

    http://suzlinazreena.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-bloglist-april-2012.html

    BalasPadam
  27. join~

    http://suzlinazreena.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-bloglist-april-2012.html

    BalasPadam
  28. SB join sini ya. tq :)


    http://diarihatimuslimah.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-bloglist-april-2012.html

    BalasPadam
  29. http://gebangkembangwiflea.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-bloglist-april-2012.html

    BalasPadam
  30. http://blueranger-theonlyone.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-bloglist-april-2012.html

    Joined! Jom tukar bloglist..

    BalasPadam
  31. http://kayrunnadeabunga.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-bloglist-april-2012.html

    saya join :)

    BalasPadam
  32. Saya join :)

    http://nourayuadieb.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-bloglist-april-2012.html

    BalasPadam
  33. http://akusukebiru.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-bloglist-april-2012.html

    join yea.. :)

    BalasPadam
  34. Saya nak join jugak!

    Silala lawat blog sy ye ;)

    http://fizah-sukhri.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-bloglist-april-2012.html

    BalasPadam
  35. join..
    http://sayurlemak.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-bloglist-april-2012.html

    BalasPadam
  36. http://yayahnasake.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-bloglist-april-2012.html

    why? why? why?
    ku sertai contest ini untuk menambahkan follower di blog ku berserta nak publish blog ku kepada semua umat manusia around the world :)

    silalah singgah blog saya dan tinggalkan link blog anda d ruang komen blog saya....

    BalasPadam
  37. Assalamu'alaikum... Saya pun nak join..

    Jom bertukar-tukar link.. Maceh.. :)

    http://sajejer.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-bloglist-april-2012.html

    BalasPadam
  38. Sila...siilaaa :)

    http://sipengatpisang.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-bloglist-april-2012.html

    BalasPadam
  39. dya join http://yayabunga.blogspot.com/2012/02/segmen-ben-ashaari-bloglist-april-2012.html

    BalasPadam
  40. Nanak join jugakkk....!!
    http://arifraziq.blogspot.com/

    BalasPadam
  41. SAYA BERMINAT GILE LAH NAK JOINNN YE HEHEHEHHE...

    http://viniyamey.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-bloglist-april-2012.html

    BalasPadam
  42. saya join..tapi sy xfaham pada bahagian penting tu..bole explain lagi detail x..

    http://kisahamrara.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-bloglist-april-2012.html

    BalasPadam
  43. Miera pun nak join ..

    http://mieraluve.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-bloglist-april-2012.html

    BalasPadam
  44. Fisha join tau.

    http://coretandakfisha.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-bloglist-april-2012.html

    BalasPadam
  45. pilih la saya. hehehe.

    http://mohdnaser.blogspot.com/2012/02/segmen-ben-ashaari-bloglist-april-2012.html

    BalasPadam
  46. Tiera join .. hehehe

    http://tieralover.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-bloglist-april-2012.html

    BalasPadam
  47. Dengan Ini Saya Mengisytiharkan Saya Join Segmen Ini ^_^

    http://manssmile.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-bloglist-april-2012.html

    BalasPadam
  48. datang sini, join!

    http://mimishyou.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-bloglist-april-2012.html

    BalasPadam
  49. Sy join:)

    http://sempadanjiwa.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-bloglist-april-2012.html

    BalasPadam
  50. join jugak ... jom tukar-tukar link

    http://mindasegarku.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-bloglist-april-2012.html

    BalasPadam
  51. saya ada tolong buat penyenaraian. boleh tengok kat link bawah. saya cuba buat terbaik.

    http://mohdnaser.blogspot.com/2012/02/segmen-ben-ashaari-bloglist-april-2012.html

    BalasPadam
  52. ulasan? jom xchange~~

    http://suziesanji.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-bloglist-april-2012.html

    BalasPadam
  53. assalamualaikum abg ben n semua ! hehe. yuyu join. jom2, pilih yuyu. :)

    http://matakaca08.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-bloglist-april-2012.html

    hope dapat ramai kenalan blogger !

    BalasPadam
  54. blog saya bukan yang terbaik,
    tetapi setiap blog itu ada baiknya~

    http://recycleboxes.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-bloglist-april-2012.html

    terima kasih,

    BalasPadam
  55. Peminat N0.1 Ben join segmen!

    http://mohamadisamuddin.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-bloglist-april-2012.html

    BalasPadam
  56. cik iena nak join(^_~)
    bru nk kembali aktif berblogging..
    jemput singgah

    http://www.ienaeliena.com/2012/02/segmen-ben-ashaari-bloglist-april-2012.html

    BalasPadam
  57. sy join!

    http://www.qesahqasehqmaridh.com/2012/02/ben-ashaari-bloglist-april-2012.html

    BalasPadam
  58. ramainyer.... hey guys!

    http://luvmaxle.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-bloglist-april-2012.html

    BalasPadam
  59. heee join jugak :)

    http://faridahnazuahthesinge.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-bloglist-april-2012.html

    BalasPadam
  60. http://duniakebahagiaanku.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-bloglist-april-2012.html


    join yerk abg ben...

    BalasPadam
  61. Assalammualaikum,saya join segmen terbaik anjuran EN.BEN.thanks..:)


    SAILORMOON BERTUKARRRRRRR DENGAN ULTRAMAN!!!

    BERTUKARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR!!!!

    http://wwwmarina-arina.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-bloglist-april-2012.html

    TAPAK TANGAN ANDA TADAHKAN.DUIT SYILING SAYA HULURKAN..hehehe.jemput singgah blog ye semua2.ngeeee..

    BalasPadam
  62. Hai Miss Dalila Join siFu Ben sEgmen!!!

    http://eiyla-wandalila.blogspot.com/2012/02/segmen-ben-ashaari-bloglist-april-2012.html

    BalasPadam
  63. http://itsmetira.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-bloglist-april-2012.html

    nak join jugak :)

    BalasPadam
  64. abe ben, thank you :)

    nana join segmen ni..

    http://shazanahanisnamadiberi.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-bloglist-april-2012.html

    BalasPadam
  65. join segmen abg ben ..
    http://iejais2325.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-bloglist-april-2012.html

    BalasPadam
  66. http://operasihitam.blogspot.com/2012/02/segmen-ben-ashaari-bloglist-april-2012.html

    BalasPadam
  67. SAYA JOIN :)JEMPUT SINGGAH BLOG SAYA YE.

    http://pkaemerald.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-bloglist-april-2012.html

    BalasPadam
  68. Salam en Ben... Dieyna join yer..
    http://wardahilmu.blogspot.com/2012/02/segmen-ben-ashaari-bloglist-april-2012.html
    Jemputlah singgah blog Dieyna yer... Salam persahabatan...

    BalasPadam
  69. Saya Join jugak :)

    http://ilusi-fantasidunia.blogspot.com/2012/03/segmen-ben-ashaari-bloglist-april-2012.html

    BalasPadam
  70. YA...SAYA BERMINAT MENUKAR LINK BLOG SAYA DENGAN CIK IENA... :)

    BalasPadam
  71. http://ayuejean.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-bloglist-april-2012.html

    sudi-sudilah semua ye....... =)

    BalasPadam
  72. @Uzumaki Nasake
    tq Uzumaki Nasake ..
    ci iena pn berminat tukar link dgn kamu..
    hihi ur blog pn da msk dlm list(^_~)

    BalasPadam
  73. hara join :)

    http://nurulhafizahramli.blogspot.com/2012/02/segmen-ben-ashaari-bloglist-april-2012.html

    BalasPadam
  74. Saye nak join walau ape pon nk jadik... hahahaa

    http://shar90bez.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-bloglist-april-2012.html

    BalasPadam
  75. http://ubibadok.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-bloglist-april-2012.html

    aku join ben,,hehe

    BalasPadam
  76. yeayyyyyyyyy shaz join segmen Abg Ben untuk kali kedua.
    http://bee-shawal.blogspot.com/2012/03/segmen-ben-ashaari-bloglist-april-2012.html

    BalasPadam
  77. Anda berminat untuk menukar link dgn saya????

    reply me at :

    http://ayuejean.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-bloglist-april-2012.html

    p/s : jgn lupe tggl link blog anda skali kalau sudi nk tkr link untuk memudahkan urusan..... =)

    BalasPadam
  78. Join :

    http://masrinasidek.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-bloglist-april-2012.html

    BalasPadam
  79. hai..first time join segmen abg ben..

    http://littlegurlzdiary.blogspot.com/2012/03/segmen-ben-ashaari-bloglist-april-2012.html

    BalasPadam
  80. http://www.itjuzablog.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-bloglist-april-2012.html

    amaran!! ini blog, blog budow-budow je..

    BalasPadam
  81. pacik joinnnn

    http://mencaribelog.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-bloglist-april-2012.html

    BalasPadam
  82. yeahh..Jaja nk join jugak.. :)

    http://biarkandakuberbicara.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-bloglist-april-2012.html

    BalasPadam
  83. Join Jugak

    http://sysygawk.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-bloglist-april-2012.html

    Kenapa anda patut pilih blog saya sebab saya nak berkenalan dengan semua kawan-kawan blog dan saya suka bercerita tentang anak-anak...mungkin para ibu boleh berkongsi pendapat dan tips untuk menjaga anak dengan lebih baik dan terancang...Mampu mendisiplinkan anak-anak dan ibu bapa perlu memainkan peranan yang penting untuk penjagaan mereka...

    BalasPadam
  84. hana pun join :D jom bertukar-link~

    http://haruno-hana.blogspot.com/2012/03/125ai-no-kotoba-ben-ashaari-bloglist.html

    BalasPadam
  85. http://bla-bla-blub-blub.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-bloglist-april-2012.html

    BalasPadam
  86. Seronok join Abg Ben yg giler sempoi ni..jom singgah pekene teh trik..

    BEN ASHAARI : BLOGLIST APRIL 2012

    BalasPadam
  87. as salam...
    saya join... ^_^

    http://kehidupankusyurgakukebahagianku.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-bloglist-april-2012.html

    BalasPadam
  88. join...
    http://msvelentine.blogspot.com/2012/03/segmen-ben-ashaari-bloglist-april-2012.html

    sudi2lah bertukar link dgn saya tq

    BalasPadam
  89. join..

    http://ciknisa89.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-bloglist-april-2012.html

    BalasPadam
  90. Mencari bloglist APRIL 2012

    http://sejutarasamakusu.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-bloglist-april-2012.html

    BalasPadam
  91. Salam , join jugak =)

    *syg la nak buang bloglist feb :p

    http://dismybelog.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-bloglist-april-2012.html

    BalasPadam
  92. sudikah korang add blog LR to ur bloglist?? sudi-sudikan la ek?

    http://bilajejarimamamenari.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-bloglist-april-2012.html

    BalasPadam
  93. join..!

    http://cahayacita2.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-bloglist-april-2012.html

    BalasPadam
  94. Salam ..
    hehehe
    Dah join jugak!!!

    http://ceritacintachenta.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-bloglist-april-2012.html

    BalasPadam
  95. join gak Bloglist April nie
    Meh singgah..byk tip2 menarik

    http://sharecrite.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-bloglist-april-2012.html

    BalasPadam
  96. join dgn senang hati.

    http://aku-innocent.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-bloglist-april-2012.html

    BalasPadam
  97. Kita join lagi...

    http://therainbowjourney.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-bloglist-april-2012.html

    BalasPadam
  98. farah join segmen nie :)

    http://faraheyllaitusaya.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-bloglist-april-2012.html

    BalasPadam
  99. Saya mesti la nak join kannnnn.......

    http://mind-rezduan.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-bloglist-april-2012.html

    BalasPadam
  100. lamo den x join segmen pak cik ben kito ni..

    moh le yee ke sini..
    http://anorawxia.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-bloglist-april-2012.html

    BalasPadam
  101. saya join

    http://dabelaa.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-bloglist-april-2012.html

    BalasPadam
  102. ASSALAMUALAIKUM...
    SAYA JOIN

    http://wadahberbicara.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-bloglist-april-2012.html

    jemputlah singgah ye

    BalasPadam
  103. join lagi untuk segmen bulan april..: )
    http://lovepinkylife.blogspot.com/2012/03/segmen-ben-ashaari-bloglist-april-2012.html

    BalasPadam
  104. http://susiyantisoleman.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-bloglist-april-2012.html

    BalasPadam
  105. saya join segmen ini...

    http://kayyana85.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-bloglist-april-2012.html

    mari kita berkenalan !!!!

    BalasPadam
  106. saya join
    http://szainun.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-segmen-ben-ashaari-bloglist.html
    *TQ Abg Ben sebab buat segmen begini..dan salam kenal untuk rakan-rakan baru :)

    BalasPadam
  107. kenapa?? why?? Sebab blog saya best macam saya..hehe..:)

    JOIN..
    http://gumoks.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-bloglist-april-2012.html

    BalasPadam
  108. saya join :)

    http://amaninajailani.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-bloglist-april-2012.html

    BalasPadam
  109. http://yayahnasake.blogspot.com/2012/02/april-2012.html

    http://yayahnasake.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-bloglist-april-2012.html

    why? why? why?
    ku sertai contest ini untuk menambahkan follower di blog ku berserta nak publish blog ku kepada semua umat manusia around the world :)

    silalah singgah blog saya dan tinggalkan link blog anda d ruang komen blog saya...

    BalasPadam
  110. http://yayahnasake.blogspot.com/2012/02/april-2012.html

    http://yayahnasake.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-bloglist-april-2012.html

    why? why? why?
    ku sertai contest ini untuk menambahkan follower di blog ku berserta nak publish blog ku kepada semua umat manusia around the world :)

    silalah singgah blog saya dan tinggalkan link blog anda d ruang komen blog saya...

    BalasPadam
  111. http://mydaniaeryati.blogspot.com/2012/03/segmen-ben-ashaari-bloglist-april-2012.html

    tu pun klu sempat lagik

    BalasPadam
  112. 1st time j0in segmen Abg Ben Ashaari sebab nak cari ramai kengkawan lagi..Sape-sape yang berminat jom tukar-tukar link..

    http://l0llalici0us.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-bloglist-april-2012.html

    BalasPadam
  113. blh lg ke nih

    http://mamayana10.blogspot.com/2012/03/segmen-bloglist-april-2012.html

    BalasPadam
  114. DONE ABG BEN !

    http://anakgadischot.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-bloglist-april-2012.html

    BalasPadam
  115. da lama siap abg~ tenet problem tu lambat leave comment

    http://apit555.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-bloglist-april-2012.html

    BalasPadam
  116. Nak join lg boley tak..hihi..

    http://azrulin.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-bloglist-april-2012.html

    harap2 dapet join la walaupun dh terlewat..

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI