Segmen Cerita Kreatif : Blogger dan Cermin mata

 

Haa… Ada yang cuti , ada yang kerja kan ? Dan ada yang takde idea nak update blog kan ? Apa kata join segmen ni dari ternganga sambil gigit pen tu .. Hehe.. Kotor ler ..

Segmen ni memerlukan kreativiti dan imaginasi blogger .. Haaa.. Kenapa aku kata gitu ?  Aku kata gitu sebab , blogger kena buat cerita kreatif berdasarkan gambar di bawah ni !

 

image

Yeargh .. Aku akan pilih 5 cerita terkreatif ( bagi aku ) dan seterusnya pembaca akan menentukan sendiri mana yang paling kreatif dan menarik sekali ! Haaa.. Amacam ? Berani sahut cabaran ? Hahaha ..

Untuk join segmen ni , mudah jer .. Cam biasa , buat entri khas ..

  1. Letak header BENASHAARI.COM
  2. Tajuk , SEGMEN CERITA KREATIF BEN ASHAARI dan linkkan ke entri ini ..
  3. Buat apa saja cerita kreatif dan menarik berdasarkan gambar cermin mata diatas tetapi perlulah ada kaitan dengan blogger .. Haa .. senang kan ?
  4. Siap ? Tinggalkan url entri lengkap korang di ruangan komen ini ..

Tutup segmen ni , kul 5 petang ni ( 1/2/2012 ) .. Haa.. banyak masa kan ? Yang lambat hantar tu , maaf la yer .. sbb malam ni nak senaraikan 5 cerita yang menarik dan kreatif ..  Ok ? Tunggu apa lagi ?

40 ulasan:

  1. Macam best je. Rasa macam nak join lah. Huhuhuhuhu

    BalasPadam
  2. ayokkk..! hari de meeting le plak...bila masa nk mgarangnyer..hhuhuh

    BalasPadam
  3. abg ben ni tutup betul2 time ofis hour le plak.. hurmm.. dh le busy hr ni abg oiii.. huhuhu

    BalasPadam
  4. nak join :)
    http://luahanhatiseoarangperempuan.blogspot.com/2012/01/segmen-cerita-kreatif-ben-ashaari.html

    BalasPadam
  5. nak sgt join tapi lost of ideas la abg ben...adeehhhh~

    BalasPadam
  6. ciap dah enchik Ben. wehuuuu~~~

    BalasPadam
  7. Ciap dah enchik ben. wehuuuu

    http://www.nadzrie.com/2012/02/segmen-cerita-kreatif-ben-ashaari.html

    BalasPadam
  8. join http://yayabunga.blogspot.com/2012/02/segmen-cerita-kreatif-ben-ashaari.html

    BalasPadam
  9. sorry abg ben...ni link bru..silap tajuk td.....

    http://manluqmancoolboy.blogspot.com/2012/01/ben-ashaari-segmen-cerita-kreatif.html

    terima kasih wat segmen ni

    BalasPadam
  10. alahai, manalah nak datang idea nie dok kejor dateline meeting neh...

    BalasPadam
  11. j0in!

    http://lurvelysweety.blogspot.com/2012/02/segmen-cerita-kreatif-ben-ashaari.html

    BalasPadam
  12. Ben Peminat setia kau datang Join.. haha

    http://mohamadisamuddin.blogspot.com/2012/02/segmen-cerita-kreatif-blogger-dan.html

    BalasPadam
  13. lalalala.. join.. :P

    http://aisyalieza.blogspot.com/2012/01/segmen-cerita-kreatif-ben-ashaari.html

    BalasPadam
  14. Dah siap bro!!mekasih sebab bagi kelonggaran xyah letak banner tu..hek3..

    http://remajapower.blogspot.com

    BalasPadam
  15. http://bebeldotsorang.blogspot.com/2012/01/segmen-cerita-kreatif-ben-ashaari.html

    Salam, ini entry dari saya Abg Ben :)

    BalasPadam
  16. SB join jugak. tq ^^

    http://diarihatimuslimah.blogspot.com/2012/01/segmen-cerita-kreatif-ben-ashaari.html

    BalasPadam
  17. http://bebeldotsorang.blogspot.com/2012/01/segmen-cerita-kreatif-ben-ashaari.html

    Salam, ini entry sy Abg Ben :)

    BalasPadam
  18. http://nabilamedan-taipmenaip.blogspot.com/2012/02/segmen-cerita-kreatif-ben-ashaari.html

    BalasPadam
  19. ok siap..

    join..!!

    http://heandsheloves.blogspot.com/2012/02/segmen-cerita-kreatif-ben-ashaari-ray.html

    BalasPadam
  20. Kisah blogger dengan sepasang cermin mata.. :)

    http://sejutarasamakusu.blogspot.com/2012/02/segmen-cerita-kreatif-ben-ashaari.html

    BalasPadam
  21. join (^_^)

    http://merpatipurple-kis.blogspot.com/2012/02/segmen-cerita-kreatif-ben-ashaari.html

    BalasPadam
  22. Join sekali... ^^

    http://dearbella-bella.blogspot.com/2012/02/segmen-cerita-kreatif-ben-ashaari.html

    BalasPadam
  23. oyeaahhh....!!!

    Cik Nur sempat joinn..!!

    http://cahayacita2.blogspot.com/2012/02/segmen-cerita-kreatif-ben-ashaari.html

    BalasPadam
  24. oyeahhh...!!

    Cik Nur sempat Joinn..!!

    http://cahayacita2.blogspot.com/2012/02/segmen-cerita-kreatif-ben-ashaari.html

    BalasPadam
  25. abg ben,dah join..

    http://errahnajwa.blogspot.com/2012/02/segmen-cerita-kreatif-blogger-dan.html

    BalasPadam
  26. eca join..moga2 kreatif lah cerita ne.hahaha

    http://www.ecadwinkyasha.com/2012/02/segmen-cerita-kreatif-ben-ashaari.html

    BalasPadam
  27. dah siap!!!!!
    http://cucutunteja.blogspot.com/2012/02/segmen-cerita-kreatif-ben-ashaari.html

    BalasPadam
  28. juin..juin.. jgn lupa baca tau.. =)

    http://www.lia-irdelia.com/2012/02/segmen-cerita-kreatif-ben-ashaari.html

    BalasPadam
  29. nasib sempat join..hehe

    http://sweetdicember.blogspot.com/2012/01/segmen-cerita-kreatif-blogger-dan.html

    BalasPadam
  30. bro.. saya join..
    http://akubilerrajin.blogspot.com/2012/02/segmen-cerita-kreatif-blogger-dan.html

    tq..

    BalasPadam
  31. http://susiyantisoleman.blogspot.com/2012/02/segmen-cerita-kreatif-ben-ashaari.html

    susie join lagi tau, rindu nak join segmen abang ben selalu je terlepas.

    BalasPadam
  32. Saya pon join


    http://lady-milo.blogspot.com/2012/02/segment-cerita-kreatif-ben-ashaari.html

    BalasPadam
  33. dah siap ! tapi simple je... try nasib ^_^


    http://wanawanachup.blogspot.com/2012/02/segmen-cerita-kreatif-blogger-dan.html

    BalasPadam
  34. http://wanawanachup.blogspot.com/2012/02/segmen-cerita-kreatif-blogger-dan.html

    BalasPadam
  35. http://storyofnurnajwa.blogspot.com/2012/02/segmen-cerita-kreatif-blogger-dan.html


    oppss.sori lambat sikit. Hope abg ben sudi terima jugak walaupun terlambat sikit. hihi ^^

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI