Wanita lahirkan kembar 11 ??

 

image

Kembar 11 ?? Pergh.. camana la gamaknya dalam tu perut ibu tu eh ? Kuasa Allah .. Tak boleh nak dinafikan . Tapi kesahihan mengenai berita ni , tiada namun tiada juga penafian mengenainya .

Aku cuba google dan mencari maklumat mengenai berita ibu berwarganegara India lahirkan kembar 11 ini namun yang ada pun tidak dapat mempastikan kesahihannya ..

Benar atau tidak , tunggu je la berita sebenarnya .. Entah bila , tu tak sure la eh .. sbb aku pun terkedu gak tengok .. 11 ??? Pergh..  Wife aku baru satu pon dah sakit pinggang ! Haa.. tau pun ! Hormatilah ibu dan isteri anda yer ..

18 ulasan:

  1. wow..! 11 tu....ibu kompom xdapat tidur lepas ni..

    BalasPadam
  2. tiada yg mustahil. pnh gak t'bace psl ni. urm. btw ur quote the best la abg ben.. 'Hormatilah ibu dan isteri anda' loike!! :)

    BalasPadam
  3. kembar 11 ? saya yang 4 beradik ni pun kekadang pening mak nak menjaga , hihi .

    BalasPadam
  4. ada dengar gak.. huhu.. subhanallah..

    BalasPadam
  5. kembar 11 ? cyalahh ! klau mak dia dh ad ank sblum ni ? Ohh ! tntu ssh nk mnjgenye . huhu . .

    BalasPadam
  6. uihh..kembar 11? hrmm..semua besar2 or kecik2 baby tu? mcm mana lah agaknya mereka tu keluar..

    BalasPadam
  7. ini link dia bro...http://www.emirates247.com/offbeat/india-s-next-xi-surat-woman-delivers-11-kids-at-one-go-2012-02-08-1.441860

    BalasPadam
  8. kuasa Allah..apa pun boleh berlaku :)

    BalasPadam
  9. pehh 11 tuu , lepas nie takleh tido laa ibunya,

    BalasPadam
  10. salam..
    bukan kah ini ttg bayi-bayi yg lahir pada tanggal 11-11-11?

    sebelas orang kesemuanya~

    BalasPadam
  11. Rezeki Allah, beruntung wanita ni.

    BalasPadam
  12. Salam,.actually x betol pun. 11 bayi ni dilahirkan 11 ibu yg berlainan pada tarikh 11.11.11. Ni 11 bayi yg lahir pada hari yg sama di india.

    BalasPadam
  13. Omak aih! Ramainyeh. Mintak 1. Huhu.

    BalasPadam
  14. hohoho~ nk bersalinkn sorg pn seksa, ney kn 11.. (cm pnh b'salin jek)

    BalasPadam

Histats

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI