Dapur Tanpa Sempadan...

Jumaat, 10 Februari 2012

Wanita lahirkan kembar 11 ??

 

image

Kembar 11 ?? Pergh.. camana la gamaknya dalam tu perut ibu tu eh ? Kuasa Allah .. Tak boleh nak dinafikan . Tapi kesahihan mengenai berita ni , tiada namun tiada juga penafian mengenainya .

Aku cuba google dan mencari maklumat mengenai berita ibu berwarganegara India lahirkan kembar 11 ini namun yang ada pun tidak dapat mempastikan kesahihannya ..

Benar atau tidak , tunggu je la berita sebenarnya .. Entah bila , tu tak sure la eh .. sbb aku pun terkedu gak tengok .. 11 ??? Pergh..  Wife aku baru satu pon dah sakit pinggang ! Haa.. tau pun ! Hormatilah ibu dan isteri anda yer ..

18 komen :

:: Cik Nur :: berkata... [Reply to comment]

wow..! 11 tu....ibu kompom xdapat tidur lepas ni..

Budak-lollip0p berkata... [Reply to comment]

tomeinye baby2 tu abg Ben!!

cx's berkata... [Reply to comment]

tiada yg mustahil. pnh gak t'bace psl ni. urm. btw ur quote the best la abg ben.. 'Hormatilah ibu dan isteri anda' loike!! :)

Nalisa Syahira berkata... [Reply to comment]

kembar 11 ? saya yang 4 beradik ni pun kekadang pening mak nak menjaga , hihi .

Huda berkata... [Reply to comment]

betul ke? huhu

Chekgu Azrine berkata... [Reply to comment]

ada dengar gak.. huhu.. subhanallah..

Atirah ★ berkata... [Reply to comment]

kembar 11 ? cyalahh ! klau mak dia dh ad ank sblum ni ? Ohh ! tntu ssh nk mnjgenye . huhu . .

steffany daph berkata... [Reply to comment]

uihh..kembar 11? hrmm..semua besar2 or kecik2 baby tu? mcm mana lah agaknya mereka tu keluar..

Norizwan berkata... [Reply to comment]

ini link dia bro...http://www.emirates247.com/offbeat/india-s-next-xi-surat-woman-delivers-11-kids-at-one-go-2012-02-08-1.441860

anis aniesa berkata... [Reply to comment]

kuasa Allah..apa pun boleh berlaku :)

Citarasa Rinduan berkata... [Reply to comment]

subhanallah.

cinnamon.com berkata... [Reply to comment]

cantik2,comel2 semuanya.

Daya Aziz berkata... [Reply to comment]

pehh 11 tuu , lepas nie takleh tido laa ibunya,

Fatin Mraz berkata... [Reply to comment]

salam..
bukan kah ini ttg bayi-bayi yg lahir pada tanggal 11-11-11?

sebelas orang kesemuanya~

Eyra. berkata... [Reply to comment]

Rezeki Allah, beruntung wanita ni.

ieyka_Nz berkata... [Reply to comment]

Salam,.actually x betol pun. 11 bayi ni dilahirkan 11 ibu yg berlainan pada tarikh 11.11.11. Ni 11 bayi yg lahir pada hari yg sama di india.

Nurhasliza Jeffry berkata... [Reply to comment]

Omak aih! Ramainyeh. Mintak 1. Huhu.

ratu zuleyqha berkata... [Reply to comment]

hohoho~ nk bersalinkn sorg pn seksa, ney kn 11.. (cm pnh b'salin jek)

Related Posts with Thumbnails

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI