Dapur Tanpa Sempadan...

Sabtu, 24 Mei 2014

Tat Nenas Mama sedap untuk dimakan !

 

Hehehe.. Sampai dah Tat Nenas Mama untuk aku .. Weeeee… Wife , amik bau dari jauh ! Hahahaha ..

Sedap tak Tat Nenas Mama ni ????

Nak aku terus terang ke ? Kang aku kata .. “ sedap gilerrr !!  “

Akan ada yang jawab gini lak .. “ Ala , dah dibayar , memang la kata sedap ! “

Aku jawab semula.. “ Kalau tak sedap , bayar pon aku tak nak.. Wat pe nak tipu orang kan ? “.

Apa yang aku rasa sekarang ni , memang menepati citarasa aku yang memang dari kecil lagi cukup suka Tat Nenas ni .. Aku nak bawak skit bagi kat mak aku dan juga simpan skit untuk wife .. Nak tau camana respon diorang .. Sedia untuk raya nanti ! Tak yah sibuk nak buat apatah lagi skang ni , bil elektrik dah melambung.. Beli ajaaa ..

Kalau ada yang berminat nak order , sila segera yer ! Takut nanti tak terlayan order , korang marah lak ..

Nak order , sila hubungi ATIE BAHARAIN di Facebooknya atau telefon dia di 017 2011 185 !

Order awal awal sebelum … heee.. paham paham je la kan ..

Selain dari tu ada cheese tart .. heee ..

Photo: Noiiiicee cheese tart  Yasir Javed but too bad once u reached home the tart qatam by your hero boy, hyder Javed 

Tart Adleen Sweetie

4 komen :

Nani berkata... [Reply to comment]

telan air liur ler tgk cheese tart tuhh...emmm...

Cik Yatt berkata... [Reply to comment]

terliur sangat!

Masz Health Boutique berkata... [Reply to comment]

yelaahh...terliur sangat...tengok inti dia tu macam sedapp

Ahmad Albab berkata... [Reply to comment]

Terliur bila tengok...

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI