Dapur Tanpa Sempadan...

Khamis, 3 September 2015

Ben Ashaari dalam MASAM MASAM MANIS !

 

Alhamdulillah.. sekali lagi diberi peluang untuk ‘masuk’ dalam television dan kali ni , untuk rancangan temubual MASAM MASAM MANIS.

Menarik ! Satu perbincangan yang mana nampak santai tapi memberi kesan mendalam terutamanya pada aku. Kehadiran Imam Muda Faris untuk memberi pandangan dari sudut Islam telah sedikit sebanyak memberi impak kepada aku.

Katanya ada kebenaran dan aku sendiri akuinya. Inilah hakikat yang berlaku dalam masyarakat kita sekarang..

Oh , isu apa ? Tunggu !!! Dan jangan lupa tonton..hehheee.

imageimageimage

Jangan tegur ! 

Owh.. bila keluar eh ? Nanti aku bagitau yer.. Dan rancangan Masam Masam Manis ni disiarkan setiap hari Khamis di Tv  Al Hijrah , jam 11.30 pagi.

Dan jangan lupa follow MASAM MASAM MANIS di Facebook !

15 komen :

Julia Johari berkata... [Reply to comment]

tahniah ben, hari tu kak nani masuk masam masam manis now ben cayalahhhhhh...khamis? alamak time tu kt shangrila ada conference...harap ben amik video penuh ye share dlm blog boleh tgk nanti

Puan Wawa berkata... [Reply to comment]

Tahniah ben..😊

Afidah Azmi berkata... [Reply to comment]

Yup..setuju..masukkan dlm blog video dia nanti...Fidah tak ada astro kat umah...

Salina Johari berkata... [Reply to comment]

tahniah aben...mesti tonton...

Mama Kembar 3 berkata... [Reply to comment]

Wahhh tak sabar nak tonton. Tp khamis tu...harap ada yg tlg rekodkan huhu

PeRdU cINta berkata... [Reply to comment]

Alhamdulillah tahniah abg ben..moga terus success dunya wa akhirah..amin,,

NURUL AQIDAH AZAHAR berkata... [Reply to comment]

thniah...nmpk besar plak abg ben..rasanya lebih kurang bdn semua ida je..hehehe

Allene typicalmommy berkata... [Reply to comment]

jgn tegur apa ben?? hahahahah *gelak jahat*

Haffizul Iskandar berkata... [Reply to comment]

wah. Tahniah. Nampak abg ben yang paling tinggi kat situ. Hehehehe

Jue Amzura berkata... [Reply to comment]

Tahniah Abg Ben... melangkah terus ke hadapan..😊😊

ubai ismail berkata... [Reply to comment]

tahniaahhhh !

Shuhaida Kabdy berkata... [Reply to comment]

tahniah Ben..semoga terus succes..

Muhammad Khairuddin Lim berkata... [Reply to comment]

tahaniah

nur nabihah yunus berkata... [Reply to comment]

Tahniah!!! Mesti tengok nanti :)

suhaila Johar berkata... [Reply to comment]

tahniah,

semoga terus berjaya

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI