Best ke Lexis Hibuscus , Port Dickson !

 

Cam best jer ! Cam menarik jer !!

Siangnya..

image

Malamnya..

image

Dan bilik ?

imageimage

Waduhhhh !!! Tak sabar aku nak ke sana.. Tungguuuu , aku review ehhh !

20 ulasan:

  1. memang dah masuk dlm wishlist dah resort nii!!

    #jemput ke blog saya ,. peaceee!

    BalasPadam
  2. memang dah masuk dlm wishlist dah resort nii!!

    #jemput ke blog saya ,. peaceee!

    BalasPadam
  3. Fidah selalu g PD..tapi tak sempat2 lagi menginap Lexus ni...Pernah masuk sat je..sebab salah jalan..hahahha..tapi guard yg jaga parking situ...baik

    BalasPadam
  4. wah..rezeki ea abang ben..job ke personal riadah dengan family..lama tak tengok qhaliff dengan zahra..

    BalasPadam
  5. syioknyeeeeeee! nak jugakkkkk huhu

    BalasPadam
  6. wow.....gigih kumpul duit ni....dgrnyer best ke sini...

    BalasPadam
  7. Bestnya..tp xmampu lgi pi tdoq situu...

    BalasPadam
  8. Teringin nak pergi tp mahal sgt tuk 1 malam...

    BalasPadam
  9. Sila review en ben..sy baru ke lexis pun dah syokk.
    Mmg berimpian nak merasa kat sini

    Saya dapatkan air bersih tapi bil elektrik jimat. Jemput baca sharing saya AIR BERSIH , BIL ELEKTRIK JIMAT

    BalasPadam
  10. cantiknya..harga pun cantik tu :D

    BalasPadam
  11. mmg best..sy dh penah pegi..n maybe akan repeat lagi nov ni..skung ada matta fair..price dia murah gile...eheh

    BalasPadam
  12. Terbaik!! sangat cantik..wah mengumpul duitla nak ke sini

    BalasPadam
  13. Cantik nya....!! Mesti best snap picture.
    Tak mampu nak pegi. Mahal. Huhuu..
    Nak ikut Abg Ben~...

    BalasPadam
  14. ini dah macam bertaraf dunia....sangat mengujakan

    BalasPadam
  15. gambar original ker nie..
    phergggghhh...
    boleh singgah nanti nie.

    BalasPadam
  16. Gila kentang cantiknya...ekslusive you...

    BalasPadam
  17. blogger day out buat kat sini aci tak? kikiiii

    BalasPadam
  18. Sila review dengan extra gambar ye..nak jadikan wishlist ganjaran siapkan tesis nanti:)

    Tapi tengok laut gitu risau gak tsunami..huhu.

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009