Dapur Tanpa Sempadan...

Jumaat, 4 September 2015

Best ke Lexis Hibuscus , Port Dickson !

 

Cam best jer ! Cam menarik jer !!

Siangnya..

image

Malamnya..

image

Dan bilik ?

imageimage

Waduhhhh !!! Tak sabar aku nak ke sana.. Tungguuuu , aku review ehhh !

20 komen :

Si Galah Panjang berkata... [Reply to comment]

memang dah masuk dlm wishlist dah resort nii!!

#jemput ke blog saya ,. peaceee!

Si Galah Panjang berkata... [Reply to comment]

memang dah masuk dlm wishlist dah resort nii!!

#jemput ke blog saya ,. peaceee!

Afidah Azmi berkata... [Reply to comment]

Fidah selalu g PD..tapi tak sempat2 lagi menginap Lexus ni...Pernah masuk sat je..sebab salah jalan..hahahha..tapi guard yg jaga parking situ...baik

PeRdU cINta berkata... [Reply to comment]

wah..rezeki ea abang ben..job ke personal riadah dengan family..lama tak tengok qhaliff dengan zahra..

Myzatul Akma berkata... [Reply to comment]

syioknyeeeeeee! nak jugakkkkk huhu

Salina Johari berkata... [Reply to comment]

wow.....gigih kumpul duit ni....dgrnyer best ke sini...

Eda Michio berkata... [Reply to comment]

Bestnya..tp xmampu lgi pi tdoq situu...

nurrulnadia berkata... [Reply to comment]

Teringin nak pergi tp mahal sgt tuk 1 malam...

Nor Marshaliza Shaidan berkata... [Reply to comment]

Sila review en ben..sy baru ke lexis pun dah syokk.
Mmg berimpian nak merasa kat sini

Saya dapatkan air bersih tapi bil elektrik jimat. Jemput baca sharing saya AIR BERSIH , BIL ELEKTRIK JIMAT

Norma NML berkata... [Reply to comment]

cantiknya..harga pun cantik tu :D

Ar Eirza Japar berkata... [Reply to comment]

mmg best..sy dh penah pegi..n maybe akan repeat lagi nov ni..skung ada matta fair..price dia murah gile...eheh

suhaila Johar berkata... [Reply to comment]

Terbaik!! sangat cantik..wah mengumpul duitla nak ke sini

Nina Mirza berkata... [Reply to comment]

Cantik nya....!! Mesti best snap picture.
Tak mampu nak pegi. Mahal. Huhuu..
Nak ikut Abg Ben~...

Abhamz SSU berkata... [Reply to comment]

ini dah macam bertaraf dunia....sangat mengujakan

Shark Kay berkata... [Reply to comment]

gambar original ker nie..
phergggghhh...
boleh singgah nanti nie.

JunAina berkata... [Reply to comment]

Gila kentang cantiknya...ekslusive you...

amir zahari berkata... [Reply to comment]

lawa betul tempatnya...

Dkna Abza berkata... [Reply to comment]

blogger day out buat kat sini aci tak? kikiiii

Min Aina Ila Aina berkata... [Reply to comment]

Sila review dengan extra gambar ye..nak jadikan wishlist ganjaran siapkan tesis nanti:)

Tapi tengok laut gitu risau gak tsunami..huhu.

masuri24 berkata... [Reply to comment]

cantiknya view ..

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI