Dalam dilema !

 

Buntu sekejap ! Hurmm..

Trip ke Jepun bersama Air Asia X , pada 5hb ni.. hingga 8hb ! Patutnya minggu lepas tapi ditunda tarikhnya. Wife lak dah amik cuti untuk cover sepeninggalan aku tu tapi segala perancangan berubah..

Dan wife pulak kena outstation dari 7hb hingga 9hb. Persoalannya , sapa nak jaga dua permata hati aku ni ?

image

Pening kepala jap !

11 ulasan:

  1. semoga dipermudahkan urusan ben

    BalasPadam
  2. kena minta tolong dengan yang maha esa.. :)

    BalasPadam
  3. Ini betul betul dilema..Allahu..

    BalasPadam
  4. comeynya depa...memang tak sampai hati nak tinggal ni

    BalasPadam
  5. Zikir Ya Baari' banyak-banyak, Dia Yang Maha Merancang. In sha Allah Dia aturkan agenda terbaikuntuk kita.

    BalasPadam
  6. punah..mesti tak tidur mlm memikirkannya kan..

    BalasPadam
  7. dilema sungguh tu, semoga dipermudahkan

    BalasPadam
  8. Moga dipermudahkan dan dpt yang terbaik untuk ben & family

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI