Dapur Tanpa Sempadan...

Selasa, 29 September 2015

Dalam dilema !

 

Buntu sekejap ! Hurmm..

Trip ke Jepun bersama Air Asia X , pada 5hb ni.. hingga 8hb ! Patutnya minggu lepas tapi ditunda tarikhnya. Wife lak dah amik cuti untuk cover sepeninggalan aku tu tapi segala perancangan berubah..

Dan wife pulak kena outstation dari 7hb hingga 9hb. Persoalannya , sapa nak jaga dua permata hati aku ni ?

image

Pening kepala jap !

11 komen :

irra yyan berkata... [Reply to comment]

semoga dipermudahkan urusan ben

Haffizul Iskandar berkata... [Reply to comment]

kena minta tolong dengan yang maha esa.. :)

PeRdU cINta berkata... [Reply to comment]

Ini betul betul dilema..Allahu..

Jueliza Jamani berkata... [Reply to comment]

hmm memang dalam dilema..

Atiqah Aziz berkata... [Reply to comment]

comeynya depa...memang tak sampai hati nak tinggal ni

Jie Susanos berkata... [Reply to comment]

haha..sudah..

mmg dilema la..

Min Aina Ila Aina berkata... [Reply to comment]

Zikir Ya Baari' banyak-banyak, Dia Yang Maha Merancang. In sha Allah Dia aturkan agenda terbaikuntuk kita.

Afidah Azmi berkata... [Reply to comment]

punah..mesti tak tidur mlm memikirkannya kan..

Raihanah Ahmad berkata... [Reply to comment]

dilema sungguh tu, semoga dipermudahkan

Mama Kembar 3 berkata... [Reply to comment]

Moga dipermudahkan dan dpt yang terbaik untuk ben & family

Rozita berkata... [Reply to comment]

alahai kesiannya...

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI