Projek besar bersama AGENSI ANTI DADAH KEBANGSAAN !

 

Terus terang , aku bangga bila dipelawa untuk mengadakan satu perjumpaan santai sebelum secara formal untuk membincangkan satu projek bersama Agensi Anti Dadah Kebangsaan ( AADK ).

Sebenarnya ini bukanlah kali pertama aku membantu AADK dalam menyampaikan maklumat tapi kali ni ianya lebih istimewa kerana melibatkan rakan blogger Kelab Blogger Ben Ashaari.

image

Sebenarnya ,bukan mudah nak meyakinkan sektor awam ni untuk menggunakan blogger dalam kerja kerja mereka. Mereka lebih suka gunakan medium yang sedia ada dan kurang berkeyakinan terhadap blogger apatah lagi blogger sering dikaitkan dengan isu politik dan gossip hiburan..

Dan tugas aku menyakinkan orang atasan kenapa dan mengapa perlu gunakan blogger ! Ini projek amal dan aku tak minta sesen pun ! Demi agama , bangsa dan negara yang tercinta ! Perangi dadah sebelum anak cucu kita terlibat sana !

Itu point utama aku !

3 ulasan:

PeringatanIni adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.