Rabu, 30 September 2015

Projek besar bersama AGENSI ANTI DADAH KEBANGSAAN !

 

Terus terang , aku bangga bila dipelawa untuk mengadakan satu perjumpaan santai sebelum secara formal untuk membincangkan satu projek bersama Agensi Anti Dadah Kebangsaan ( AADK ).

Sebenarnya ini bukanlah kali pertama aku membantu AADK dalam menyampaikan maklumat tapi kali ni ianya lebih istimewa kerana melibatkan rakan blogger Kelab Blogger Ben Ashaari.

image

Sebenarnya ,bukan mudah nak meyakinkan sektor awam ni untuk menggunakan blogger dalam kerja kerja mereka. Mereka lebih suka gunakan medium yang sedia ada dan kurang berkeyakinan terhadap blogger apatah lagi blogger sering dikaitkan dengan isu politik dan gossip hiburan..

Dan tugas aku menyakinkan orang atasan kenapa dan mengapa perlu gunakan blogger ! Ini projek amal dan aku tak minta sesen pun ! Demi agama , bangsa dan negara yang tercinta ! Perangi dadah sebelum anak cucu kita terlibat sana !

Itu point utama aku !

3 komen :

mOoN IzzaN berkata... [Reply to comment]

Alhamdulillah.. semoga dpt membantu..

Shahkhairul Nizam Ramli berkata... [Reply to comment]

Terbaek ben... Semoga suksess... Insyallah hendaknya...

Pokok Manggis Depan Rumah berkata... [Reply to comment]

Tahniah Abg ben. Bersama membantu untuk memerangi dadah.

PeringatanIni adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI