Dapur Tanpa Sempadan...

Rabu, 30 September 2015

Restoran pilihan aku !

 

Terletak di Presint Diplomatik , Putrajaya .. restoran masakan arab ni sering jadi pilihan aku andai aku kebuluran ! Hehehehe.. Lapar betul , baru aku gi sini sebab memang berbaloi makan sehingga kenyang !

Restoran Mr. Kebab & Briyani kalau tak silap aku namanya , sememangnya dah cukup popular dikalangan mereka yang kerap berkunjung ke Putrajaya dan juga mereka yang tinggal di sini.

Pelbagai pilihan makanan yang sedap sedap cuma yang tak beberapa best ialah harganya namun segalanya akan tenggelam bila merasai keenakkan masakan disini . Takde la mahal sangat tapi agak mahal gak la.. hehehe ..

imageimage

Selain dua makanan ni , aku suka pizza kambing dia ! Fuhhh.. serius ! Memang berasap bila makan kat sini ! Jangan melatah part harga je la.. Apa nak buat kan ? Menda sedap memang mahal skit.. Tak la mahal gila pon.. mampu bayar lagi la kalau makan beramai ramai.. hehehe.. Kasi tong tong makan.. hehe..

7 komen :

ct cheery berkata... [Reply to comment]

Mak oiii..nengok gambar pun terliur.cmner nih

my-koleksi berkata... [Reply to comment]

Selalu jg makan dkt sana, nasi briyani masin sikit...tp oklah

Aku kalau pergi sana mesti order Nan cheese....sedap

TQ
mykoleksi

http://my-koleksi.blogspot.my/

Bahrain Ramlan berkata... [Reply to comment]

jarang makan kat putrajaya, biasa makan area bangi je. :D

Amanda Suria berkata... [Reply to comment]

Ok SA baca x tengok gambar...hehehehe..takut nanti terliur

Dunia Zumal berkata... [Reply to comment]

Pizza kambing??? Wah, first time dengar, mesti best yer...

PeRdU cINta berkata... [Reply to comment]

Tak nak nasi..nak ayam goreng je..hehe..

Cr. Siti Hazreen Shahrom berkata... [Reply to comment]

hanya pernah ke sabak, yang ini belum pernah jejak lagi

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI