Restoran pilihan aku !

 

Terletak di Presint Diplomatik , Putrajaya .. restoran masakan arab ni sering jadi pilihan aku andai aku kebuluran ! Hehehehe.. Lapar betul , baru aku gi sini sebab memang berbaloi makan sehingga kenyang !

Restoran Mr. Kebab & Briyani kalau tak silap aku namanya , sememangnya dah cukup popular dikalangan mereka yang kerap berkunjung ke Putrajaya dan juga mereka yang tinggal di sini.

Pelbagai pilihan makanan yang sedap sedap cuma yang tak beberapa best ialah harganya namun segalanya akan tenggelam bila merasai keenakkan masakan disini . Takde la mahal sangat tapi agak mahal gak la.. hehehe ..

imageimage

Selain dua makanan ni , aku suka pizza kambing dia ! Fuhhh.. serius ! Memang berasap bila makan kat sini ! Jangan melatah part harga je la.. Apa nak buat kan ? Menda sedap memang mahal skit.. Tak la mahal gila pon.. mampu bayar lagi la kalau makan beramai ramai.. hehehe.. Kasi tong tong makan.. hehe..

7 ulasan:

  1. Mak oiii..nengok gambar pun terliur.cmner nih

    BalasPadam
  2. Selalu jg makan dkt sana, nasi briyani masin sikit...tp oklah

    Aku kalau pergi sana mesti order Nan cheese....sedap

    TQ
    mykoleksi

    http://my-koleksi.blogspot.my/

    BalasPadam
  3. jarang makan kat putrajaya, biasa makan area bangi je. :D

    BalasPadam
  4. Ok SA baca x tengok gambar...hehehehe..takut nanti terliur

    BalasPadam
  5. Pizza kambing??? Wah, first time dengar, mesti best yer...

    BalasPadam
  6. Tak nak nasi..nak ayam goreng je..hehe..

    BalasPadam
  7. hanya pernah ke sabak, yang ini belum pernah jejak lagi

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.