Wajarkah aku beli laptop baru ?

 

Yang sedia ada camana ? Huhuhuh.. Yang inilah aku guna , dan yang inilah aku bawak travel ! Hurmm.. Kondisinya ? Hurmm.. masih ok tapi dah menampakkan aku wajar tukar yang baru !

DSC01318

Usia laptop ? Aku rasa dalam 2 tahun dah kot guna yang ni.. Agak lasak jugak yang ni tapi selepas kehadiran Zahra , nampaknya.. Hurmm.. Zahra cukup teruja nampak laptop ni.. Dengan pantas dia amik kedudukan aku dan mula menaip !

Dan dia ingat skrin laptop ni touch screen ! Kesannya ??

DSC01312DSC01316

Haish.. dah la kerja banyak nak disettlekan.. Hurmm.. Tadi , ada la gi tengok kat Sen Heng , Bandar Baru Nilai. Plan nak amik satu tapi bila tengok sana sini .. hurm.. takde lak yang berkenan ! Hurmm…

Camana la nak bawak laptop g Jepun nanti ! Nak g cari kat Low Yatt , tak sempat dahhh … Esok nak balik Kelantan. Selasa balik KL balik.. Cuma ada sehari je sebelum berlepas ke Jepun.

Jawabnya , kena usung jugak laaa .. Huhuh.. Ke beli kat Jepun jer nanti ? Woww.. hahahaha..

5 ulasan:

  1. if beli angkat jenama Sony bang, tapi tu pun kalau ade lg la since Sony da jual Vaio kat company lain...tapi as penguna Sony, sangat puas hati...dari zaman degree habis master kerja then nk smbung study balik ni...Sony still tiptop...elok xmeragam...cume berat la..haha

    BalasPadam
  2. hihi.. kt jepun, my hasbeng grab nikon d90 2nd hrga 300 je. ekeke. kondisi tbaik.

    BalasPadam
  3. ole ole dari jepun untuk diri sendiri..huuhuh...

    BalasPadam
  4. Beli dekat jepun je abg ben. hahahaha

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009