Dapur Tanpa Sempadan...

Isnin, 21 September 2015

Wajarkah aku beli laptop baru ?

 

Yang sedia ada camana ? Huhuhuh.. Yang inilah aku guna , dan yang inilah aku bawak travel ! Hurmm.. Kondisinya ? Hurmm.. masih ok tapi dah menampakkan aku wajar tukar yang baru !

DSC01318

Usia laptop ? Aku rasa dalam 2 tahun dah kot guna yang ni.. Agak lasak jugak yang ni tapi selepas kehadiran Zahra , nampaknya.. Hurmm.. Zahra cukup teruja nampak laptop ni.. Dengan pantas dia amik kedudukan aku dan mula menaip !

Dan dia ingat skrin laptop ni touch screen ! Kesannya ??

DSC01312DSC01316

Haish.. dah la kerja banyak nak disettlekan.. Hurmm.. Tadi , ada la gi tengok kat Sen Heng , Bandar Baru Nilai. Plan nak amik satu tapi bila tengok sana sini .. hurm.. takde lak yang berkenan ! Hurmm…

Camana la nak bawak laptop g Jepun nanti ! Nak g cari kat Low Yatt , tak sempat dahhh … Esok nak balik Kelantan. Selasa balik KL balik.. Cuma ada sehari je sebelum berlepas ke Jepun.

Jawabnya , kena usung jugak laaa .. Huhuh.. Ke beli kat Jepun jer nanti ? Woww.. hahahaha..

5 komen :

Nizam Riadzi berkata... [Reply to comment]

if beli angkat jenama Sony bang, tapi tu pun kalau ade lg la since Sony da jual Vaio kat company lain...tapi as penguna Sony, sangat puas hati...dari zaman degree habis master kerja then nk smbung study balik ni...Sony still tiptop...elok xmeragam...cume berat la..haha

YB Shehan berkata... [Reply to comment]

hihi.. kt jepun, my hasbeng grab nikon d90 2nd hrga 300 je. ekeke. kondisi tbaik.

PeRdU cINta berkata... [Reply to comment]

ole ole dari jepun untuk diri sendiri..huuhuh...

Nurfaezah Abdullah berkata... [Reply to comment]

kena beli baru ne ehe

Haffizul Iskandar berkata... [Reply to comment]

Beli dekat jepun je abg ben. hahahaha

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI