Dapur Tanpa Sempadan...

Selasa, 22 September 2015

YEO’S : ‘I LOVE MALAYSIA’ Video Contest 2015

 

RM25 ribu untuk dimenangi ?????

Wowwww…. Menarik sungguh ni  ! Sapa sapa kaki buat video di media sosial , ni la masanya untuk mencuba nasib ! Bukannya susah pon.. Tajuknya I LOVE MALAYSIA jer ! Mudah !! Ajak kengkawan berlakon dalam video korang tu.. Perghhh.. Ajak ramai ramai .. kasi meriah !

Pertandingan video Yeo’s ‘I Love Malaysia’ ni terbuka untuk semua rakyat Malaysia tanpa kira jantina, bangsa dan agama !!Bertujuan menunjukkan kepada masyarakat di luar sana betapa rakyat Malaysia sememangnya bersatu padu dan saling memerlukan di antara satu sama lain ! Bersatu teguh , bercerai roboh !! Yearghhhhh !!

Cuba tonton video Yeo's I Love Malaysia Video Contest 2015  ni dahulu.. Dapatkan idea pastu.. jeng jeng jeng.. buat laa !

We are Malaysians, We Love Malaysia…What’s your story ?

image

Syarat Pertandingan :

  • Terbuka untuk rakyat Malaysia yang berumur 18 tahun ke atas sahaja.
  • Tiada had penyertaan samada berkumpulan atau individu. Daftar dengan lengkap seperti nama penuh dan sebagainya.
  • Hantar video anda samada melalui email kepada Yeo’s atau melalui online seperti yang terkandung dalam terms and conditions. 

Untuk keterangan lanjut sila ke www.yeos.com.my/ilovemalaysia-videocontest atau sila hubungi Public Relations team di 03-7787 3553 or 03-7787 3811  atau email ke ILoveMalaysia@yeos.com. Boleh juga terus bertanya di FaceBook Yeo’s di Yeo's Malaysia.

Tarik Tutup : ·  31hb Oktober 2015

Hadiah : Para pemenang akan menerima :

Tempat pertama  – RM 25,000 tunai  & Produk Yeo’s
Tempat kedua  –  RM 5,00 tunai  &  Produk Yeo’s
3rd Prize – RM 3,000 tunai  & Produk Yeo’s
10  hadiah saguhati –  RM 1,000 tunai & Produk Yeo’s

 

 

Hurm… ajak team Kelab Blogger Ben Ashaari buat pon best gak ni !! Mana tau rezeki kan ? Heeee…

#yeosmalaysia  | #yeosmerdeka |  #yeosvideocontest

22 komen :

Faziera193 berkata... [Reply to comment]

jom jom !! meh buat ramai2! hehe

Azlinda Azman berkata... [Reply to comment]

Nak join

anazarin dotcom berkata... [Reply to comment]

Jom kita buat ramai-ramai

Lisa Nurulain berkata... [Reply to comment]

Wahh nak join gakk.mana tau dapat 25k

Dkna Abza berkata... [Reply to comment]

Beben.. jom la kbba wat bidio ni. Menang,kita p holiday ramai2, tapi lokasi bukan kat hulu langat tau..hahahaa

razzwey razz berkata... [Reply to comment]

Nak join lagi tahun ni. Last year dapat jadi finalis, hooe tahun ni ada rezeki...

Allene typicalmommy berkata... [Reply to comment]

Mcm best je idea buat by group tu... Lg besar peluang nak menang... Hihihi

Akif Imtiyaz berkata... [Reply to comment]

Wah menarik ni..hadiah pon best ..jom ler pakat2 join ..mana tahu ada rezeki menang ..

Mama Kembar 3 berkata... [Reply to comment]

Mak aihhh hadiah lumayannya!

irra yyan berkata... [Reply to comment]

Hadiah menarik sangat. Nak kena buat video.. InsyaAllah try lah.. Hehee

mOoN IzzaN berkata... [Reply to comment]

Part blakon tu yg semangat tu.. hehe

Julia Johari berkata... [Reply to comment]

Mai la parlimen kbba buat video contest depan tugu ni...kalau x menang x tau la nak ckp habis cantik dah hehehe

Nadia Johari berkata... [Reply to comment]

hadiah lumayan tu

Hanim Hashim berkata... [Reply to comment]

ok rasa macam nak masuk je kontes ni hehe

merahussain berkata... [Reply to comment]

Wahhh!!, bestnye!nak join la.. mane tau menang! HEhehe

Cikk Mimin berkata... [Reply to comment]

Jum buat aben. Ajk mera sekali

maryam assiddeeqah berkata... [Reply to comment]

nak join!!!!!!!!!!!!

PuteraOhtraBulan berkata... [Reply to comment]

Nak masuk contest ni sekali lah dengan orang rumah, anak-anak,mak, mak mertua , pak sedara...lagi win ni Bro Ben.. :)

yanie yusuf berkata... [Reply to comment]

wahhh menariknya..nak join jugak...

yaya cendana berkata... [Reply to comment]

nak joinnnnn...................ihhiihhiiiii

Shahkhairul Nizam Ramli berkata... [Reply to comment]

Nak try la.. Untung2 dpt makan2.. ahahaha

Kak Sue berkata... [Reply to comment]

nak join jugak..

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI