Dapur Tanpa Sempadan...

Jumaat, 25 November 2016

Cuti sekolah dah tiba. Nak bercuti ? Aku ada idea !

 

Minggu depan cuti sekolah dah kan ? Teringin nak bercuti luar negara sekeluarga atau nak ke tempat tempat yang tak pernah pergi tapi takut atau rasa tak selamat ? Yer , aku tau camana rasanya… Teringin tapi sebab tak berpengalaman maka pendam je rasa tersebut.

Guna agen travel je la ! Tapi masalahnya , boleh percaya ke dengan agen travel ni ? Banyak kes agen travel ni makan duit orang ! Beria amik duit pastu , ilang ! Kan kan ? Disebabkan gitu , ramai jadi fobia nak gunakan khidmat agen travel. Atau janji lain , kasi lain ! Haaaaa.. Kes naya la gini !

Ok.. Aku kasi agen travel yang boleh sangat dipercayai ,  Ayden Averroes Travel Sdn Bhd. Team Kembara KBBA9 ( Kelab Blogger Ben Ashaari ) sedang berada di Thailand sekarang ni. Mereka sedang menuju ke Phuket dan Krabi. Pakej mereka ke sana selama 4 hari 3 malam.

image

image

image

Dan kalau korang tengok di Instagram Ayden Averroes Travel , ada banyak dah trip mereka bawak. Ternyata sangat sangat boleh dipercayai. Kalau malas nak keluar negara , dalam negara pon mereka boleh uruskan  Bagitau je nak gi mana.. InshaAllah , akan diuruskn dengan baik.

Team Kembara KBBA9 masih berada di sana dan ternyata aku rugi tak ikut ! Hahahaha.. Betul betul bergembira di sana. Cuaca pon cantik jer..

image

Korang leh follow hastag ni untuk melihat aktiviti mereka.

#krabikamipegang
#aydenaverroestravelsdnbhd
#teamaydenaverroestravel
#kelabbloggerbenashaari #kbba9#kembarakbba9 #nomoreexcusetotravel#pakejmurahmurahkakjoyah

Aku gi bulan Januari tahun depan. Masa CNY nanti.. Hahahaa.. Jommm ! Nak gi sekali tak ? Hahahaha ..

Nak tau dengan lebih lanjut , sila ke..

Fb page: Ayden Averroes Travel
Ig: @aydenaverroes_travel
Ig :@pakejmurahmurahkakjoyah

Gi la bercuti sesekali.. kasi hilang stress tu anak anak yang asyik dengan buku sekolah tu !

13 komen :

Mama Kembar 3 berkata... [Reply to comment]

Syok betul tengok diorang happy je travel ramai ramai macam tu

Nina Mirza berkata... [Reply to comment]

Tak sangka berpatutan murah gak pakej yang ditawarkan..

Cikk Mimin berkata... [Reply to comment]

plan untuk next year >.<

Shark Kay berkata... [Reply to comment]

ada kosong lagi x january.
nk follow.

Kak Sue berkata... [Reply to comment]

Tengah plan nak bercuti gak nie Ben..betul tu sesekali kena bawa anak-anak bercuti bagi depa seronok kan..

Julia Johari berkata... [Reply to comment]

Terbaik team kbba yahooooo krabi

Lisa Nurulain berkata... [Reply to comment]

tula.. jeles tengoknya . rasa hapening lak g sana ... hahah rugi tak join

fizafantagirO berkata... [Reply to comment]

Uwaaa, jeles! best tgkk dorang duk upload gambar .Sobs!

Trip Percutian Bajet Murah berkata... [Reply to comment]

Hai uolls .
Sy Cik Gebu ..
Salah seorg agent sah kpd Ayden Averroes Travel..
Kalaw nak melanvong ke dalam atau luar negara pilih lah ayden !
Sngt2 berpatutan dan bukan hanya harga kami tawarkan itu murah tau !
Tapi kami sangat penting kan servis dri whatsapp hingga lah anda join trip kami dan hingga anda dah jejak kan kaki balik ke rumah kami akn bagi srrvis sebaik mungkin tau !
itu je x cukup kan? Penginapan, transport, driver , tour leader nani sedia hanya yg terbaik untuk pelanggan kami tau ! Tak lupa juga kami sangat2 penting kan feedback dri pelanggan kami ! . Andai ada kekurangan Insha Allah kami akn perbetulkan .
Boleh pergi ke instagran atau fb page sy Trip Percutian Murah untuj tawaran pakej bercuti yang nurah dan berbaloi !

Trip Percutian Bajet Murah berkata... [Reply to comment]

Hai uolls .
Sy Cik Gebu ..
Salah seorg agent sah kpd Ayden Averroes Travel..
Kalaw nak melanvong ke dalam atau luar negara pilih lah ayden !
Sngt2 berpatutan dan bukan hanya harga kami tawarkan itu murah tau !
Tapi kami sangat penting kan servis dri whatsapp hingga lah anda join trip kami dan hingga anda dah jejak kan kaki balik ke rumah kami akn bagi srrvis sebaik mungkin tau !
itu je x cukup kan? Penginapan, transport, driver , tour leader nani sedia hanya yg terbaik untuk pelanggan kami tau ! Tak lupa juga kami sangat2 penting kan feedback dri pelanggan kami ! . Andai ada kekurangan Insha Allah kami akn perbetulkan .
Boleh pergi ke instagran atau fb page sy Trip Percutian Murah untuj tawaran pakej bercuti yang nurah dan berbaloi !

Trip Percutian Bajet Murah berkata... [Reply to comment]

Hai uolls .
Sy Cik Gebu ..
Salah seorg agent sah kpd Ayden Averroes Travel..
Kalaw nak melanvong ke dalam atau luar negara pilih lah ayden !
Sngt2 berpatutan dan bukan hanya harga kami tawarkan itu murah tau !
Tapi kami sangat penting kan servis dri whatsapp hingga lah anda join trip kami dan hingga anda dah jejak kan kaki balik ke rumah kami akn bagi srrvis sebaik mungkin tau !
itu je x cukup kan? Penginapan, transport, driver , tour leader nani sedia hanya yg terbaik untuk pelanggan kami tau ! Tak lupa juga kami sangat2 penting kan feedback dri pelanggan kami ! . Andai ada kekurangan Insha Allah kami akn perbetulkan .
Boleh pergi ke instagran atau fb page sy Trip Percutian Murah untuj tawaran pakej bercuti yang nurah dan berbaloi !

Norliza Nordin berkata... [Reply to comment]

good info ni..

Nadia Johari berkata... [Reply to comment]

syoknya..takpela.mungkin akan ada rezki lain..

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI