Dapur Tanpa Sempadan...

Selasa, 8 November 2016

Khas untuk Blogger : Hadiah melebihi RM8 ribu menanti korang ! Tak nak ???

 

Untuk blogger jer.. Bukan blogger nak gak ke ? Ok.. sila jadi blogger dulu. Hahahaha.. Tapi boleh je baca dan bagitau kat kawan kawan korang.

image

Hehehe.. Ini pertama kali contest sebegini dianjurkan melalui blog aku. Contest ni sangat mudah jer ! Korang tak perlu kuarkan modal. Semuanya akan diberi secara PERCUMA ! Korang cuma perlu menulis mengenainya saja..

Produk apa ? Pernah dengar tak MINYAK HERBA ASMAK ? Kalau belum , sila baca dulu dan pahamkan mengenai produk ni terlebih dahulu. Senang je kan ?

Apakah hadiahnya ? Camana nak join ? Ok.. kasi zoom banner ni yer ! Kasi terang terang baca ! Tak nampak ? Ok.. aku kasi tauuu ehh..

  • Terbuka kepada semua blogger warganegara Malaysia !
  • Artikal berkenaan produk Minyak Herba Asmak
  • 2 kategori iaitu SEO TERBAIK dan ARTIKAL TERBAIK
  • Pertandingan bermula 7HB NOVEMBER hingga 31 DISEMBER 2016

Faham dah ? Camana nak join ??? Mudah jer..

image

Terma dan Syarat : Fahamkan dan ikuti langkah dengan betul yer !

1. Pendaftaran bermula pada 7 November 2016. Untuk pendaftaran, sila taip 'Nak Join Contest Blog' dan hantar Whatsapp ke no 019-9708897.

2. Pihak syarikat akan poskan Minyak Herba Asmak untuk dipakai dan review, bagi yang belum pernah mencuba produk ini.

3. Blogger yang sudah berdaftar akan dimaklumkan link website rasmi untuk mendaftar secara rasmi (jika perlu).

4. Blogger akan dimaklumkan satu tarikh yang dibolehkan publish artikel. Bagi yang publish lebih awal dari tarikh yang ditetapkan, akan dikira batal.

5. Selepas tamat tarikh pertandingan, panel yang akan membuat pemilihan akan mencari artikel yang berada di ranking teratas Google dengan menggunakan beberapa keyword iaitu

(a) Minyak Herba Asmak,

(b) Minyak Herba Asma Mujarab Sdn Bhd,

(c) penawar asma pada bayi ,

(d) penawar asma dan

(e) minyak asmak.

6. Pemenang dijangka diumumkan awal Januari 2017.

 

Hadiah-hadiah yang sedang menanti para blogger ialah :

HADIAH KATEGORI SEO TERBAIK

Tempat Pertama : Wang tunai RM2,000 + barangan Tupperware + hadiah sampingan

Tempat Kedua : Wang tunai RM1,500 + barangan Tupperware + hadiah sampingan

Tempat Ketiga : Wang tunai RM1,000 + barangan Tupperware + hadiah sampingan

5 Hadiah Saguhati : Wang tunai RM300 + hadiah sampingan.

HADIAH KATEGORI ARTIKAL TERBAIK

Tempat Pertama : Wang tunai RM1000

Tempat Kedua : Wang tunai RM500

Tempat Ketiga : Wang tunai RM300

5 Hadiah Saguhati

Ok ? Menarik ? Sebarang pertanyaan , jangan tanya aku ! Sila whatsapp ke HOTLINE : 019 970 8897

Amacam ? Senangkan ? Jangan lupa sharekan entri ini di Facebook korang ! Dan buat yang terbaik ! Kalah menang tu , lain cerita.. yang penting , buktikan korang boleh buat review yang gempak untuk menarik minat client lain.. boleh dapat job lain kan ?  Heeee…

19 komen :

Ishak Ismail berkata... [Reply to comment]

Hmmm menarik gak. Cuma syarat no 4 & no 5 cam blur sikit

Shiqeen Sattar berkata... [Reply to comment]

Insya Allah

Nona Qiyah berkata... [Reply to comment]

Wahhh, ni betul2 kan... tak tipu kann? hehehee..ok, thanks info yaaa~

Semoga ade rezeki..Amin !

ILA shafila berkata... [Reply to comment]

Macam best je. InsyaAllah nak join lah.

Nina Mirza berkata... [Reply to comment]

Wahh.... menarik

Normi Nieza berkata... [Reply to comment]

blh join ni..:)

Nurzakiah Hanum berkata... [Reply to comment]

singgah pagi

Putery Memory berkata... [Reply to comment]

Wahhh macam nak joinnnn jeeeeeee .

Lisa Nurulain berkata... [Reply to comment]

Nak joinnnnnn 😁😁😁😁😁

Mommy Cici berkata... [Reply to comment]

bestnyaa. okay dah wassap ;)

Nurulchumel berkata... [Reply to comment]

ofkos nak join!

dorsett pink berkata... [Reply to comment]

terbaik! boleh gak rasa ade duit kalau menang ni

Aryn Fadz Lee Keluarga Hebat Dot Com berkata... [Reply to comment]

Wow..haidah dia sangat menarik!

lokman amirul berkata... [Reply to comment]

macam best kena join

saidatul shyd berkata... [Reply to comment]

Insya Allah menarik nak join jugaklah

Kisah MamaIqram berkata... [Reply to comment]

Menarik. Nak join!!New Blogger.

Mejuez berkata... [Reply to comment]

Nak join... Tapi boleh ke ? :(

CIK TOM berkata... [Reply to comment]

menarik..dah lama tak join contest..

Mya Farisha berkata... [Reply to comment]

mcm best . kena join ni

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI