Jumaat, 24 Februari 2017

Aku botakkan Aariz pulak !

 

Heehehe.. bermakna , akulah lelaki paling kacak dalam rumah aku ini selepas berjaya botakkan kepala Aariz ! Heeee…

image

Ni gambar semalam sebelum aku botakkan licin kepala dia ! Kenapa aku botakkan ? Sebab rambut dia naik tak beberapa cantik. Huhuh.. Kesilapan ketika aku botakkan pala dia masa lahir dulu. Tak kemas  sangat aku mesin sebab kelam kabut !

Nasib baik masa aku botakkan kepala dia ni , dia tak banyak karenah. Diam jer.. layankan aja mesin tu.. Huhuh.. Dan bila dah botak , baru nampak di kulit kepala dia ada problem ! Berkuping gituu.. Siann dia..  Nasib baik aku botakkan.. kalau tak ??? Tak sedar la sampai dia kawin ! Huhhh..

Hehehe.. Qhaliff lak aku nak botakkan ! Dia dok perasan dia hensem sangat dari daddy dia ! Tunggu la dia tidur nyenyak nanti.. Aku kerjakan rambut dia !

image

2 komen :

PeRdU cINta berkata... [Reply to comment]

Bekuping sampai kawin tu yang tak boleh tahan..huhuhuhu...

Calrase Patrick berkata... [Reply to comment]

Handsome qhaliff macam daddynya hoho

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI