Qhaliff guna Movida Pomade ! - BEN ASHAARI

Qhaliff guna Movida Pomade !

 

Sian tengok dia gi tadika hari hari , rambut kering. Aku ada la letak aku punya minyak rambut tapi cam tak kena dengan dia lagi. Kebetulan , ada kawan mintak aku promote satu brand pomade yang mana ramai kawan kawan blogger dah promote dan beri komen positif.

Yer.. aku gunakan pada rambut Qhaliff ketika Hari Keluarga #KBBA9 di De Rhu Beach Resort , Sabtu lepas. Ternyata dia suka sangat. Siap bergaya depan cermin lagi.

image

Gambar dia tanpa guna minyak / gel rambut

Aku try gak kat rambut aku yang baru nak tumbuh secara berjemaah ni.. hehe.. tapi tak beberapa kena lagi. Tunggu panjang sikit , confirm dapat lawan rambut Qhaliff walaupun aku bakal tewas !

Bagusnya.. Movide Pomade ni tak melekit bila digunakan pada rambut Qhaliff. Dan bila basuh , terus hilang. Tak payah bershampoo gitu !

image

Satu lagi yang bagusnya ialah.. bau yang wangi. Suka dia bau terutama yang blue tuuu.. heee.. Aku suka dua dua punya bau ! Ada banyak pilihan kalau korang berminat !

 

image

image

Harga , RM30 ! Haaa..ok la kan ? Rambut bergaya perlukan pengorbanan kecil.. Hahaha.. Jangan kedekut untuk bergaya ! Biar bergaya baru kaya ! Heeee.

Dan Qhaliff tak sabar nak gi sekolah dengan gaya rambut baru !

Bagi yang berminat nak beli , sila hubungi Hezlee di 014 613 6232

4 ulasan:

  1. Qhaliff dah pandai bergaya dah sekarang...hihihi.

    BalasPadam
  2. Akiff pun sama pakai pomade movida... problem aku kalau pakai g skolah die xnak pakai helmet sbb takut rosak... hahaha... sbb aku hntar die g tadika naik moto jer..

    BalasPadam
  3. Si kembar ni dok mintak nak pakai pomade gak, tapi i tak bagi sbb risau susah nak cuci nanti. Tapi kalau yg senang cuci camni boleh laa try kot

    BalasPadam

Dikuasakan oleh Blogger.