Anda blogger ? Nak IPhone 7 atau wang tunai ??

by - Februari 25, 2017


Heehehhee.. Ada satu contest yang sedang berlangsung di blog aku. Giler senang punya contest ar ! Sebagai blogger , korang kena kreatif kan ? Takkan nak jadi blogger copy paste atau sekadar keyboard warrior je kan ? Sesekali try la cuba nasib. Mana tauuuu.. cam aku pernah la gak menang hadiah cam handphone dan juga tablet.
Contest anjuran TYZARA ni akan berlangsung selama sebulan. Hadiah utama ialah Iphone 7 ! Ada yang kata nak cash ! Adeh.. Apa laaa.. Kalau menang , jual la hp tuuu ! Dapat la cash ! Adehh.. kan kan ?
Tak paham cara atau peraturan dia ? Mudah jer.. Korang ikut je langkah yang diberikan. Ada banner.. pastu letak tajuk.. backlinkkan ke entri pertandingan.. pastu sms ke penganjur.. bagitau nak join ! Haa.. pastu buat la entri ! Part entri ni , kena kreatif ! Jawapan mengenai Tyzara boleh dapat di point yang ada telegram iaitu di www.telegram.me/shampoosoya .  Haaa.. Nak lagi syiok.. selfie la ngan produk ! Oh yaa.. produk tak wajib kena beli tauuuu.. nak beli lagi bagus.. kot kot rambut bermasalah.. hehee.. leh buat review lagi gempak kan ?
Ok..tu je tips untuk kali ni ! Kalau korang tak join, aku join ! Gilerrrr tak nak Iphone 7 ! Menang leh jual tuuuu.. hahahaha..
Amacam ? Nak join ? Klik Sapa nak IPhone 7 ? Meh sini mehh !
image
2 kategori hadiah untuk korang.. Artikal dan share terbanyak !

You May Also Like

5 comments

  1. Alhamdulillah.. Sahut cabaran... Jemput baca : http://www.erazfadli.com/2017/02/kenapa-aku-pilih-tyzara.html

    BalasPadam
  2. Wah best je contest tu..

    BalasPadam
  3. Wahh macam menarik jer ni.. Ok nnt ada masa kita buat entri join jugak nnt..

    BalasPadam
  4. baru nak tulis entry .. hehehe .. wish me luck !

    BalasPadam