Anda blogger ? Nak IPhone 7 atau wang tunai ??


Heehehhee.. Ada satu contest yang sedang berlangsung di blog aku. Giler senang punya contest ar ! Sebagai blogger , korang kena kreatif kan ? Takkan nak jadi blogger copy paste atau sekadar keyboard warrior je kan ? Sesekali try la cuba nasib. Mana tauuuu.. cam aku pernah la gak menang hadiah cam handphone dan juga tablet.
Contest anjuran TYZARA ni akan berlangsung selama sebulan. Hadiah utama ialah Iphone 7 ! Ada yang kata nak cash ! Adeh.. Apa laaa.. Kalau menang , jual la hp tuuu ! Dapat la cash ! Adehh.. kan kan ?
Tak paham cara atau peraturan dia ? Mudah jer.. Korang ikut je langkah yang diberikan. Ada banner.. pastu letak tajuk.. backlinkkan ke entri pertandingan.. pastu sms ke penganjur.. bagitau nak join ! Haa.. pastu buat la entri ! Part entri ni , kena kreatif ! Jawapan mengenai Tyzara boleh dapat di point yang ada telegram iaitu di www.telegram.me/shampoosoya .  Haaa.. Nak lagi syiok.. selfie la ngan produk ! Oh yaa.. produk tak wajib kena beli tauuuu.. nak beli lagi bagus.. kot kot rambut bermasalah.. hehee.. leh buat review lagi gempak kan ?
Ok..tu je tips untuk kali ni ! Kalau korang tak join, aku join ! Gilerrrr tak nak Iphone 7 ! Menang leh jual tuuuu.. hahahaha..
Amacam ? Nak join ? Klik Sapa nak IPhone 7 ? Meh sini mehh !
image
2 kategori hadiah untuk korang.. Artikal dan share terbanyak !

5 ulasan:

  1. Alhamdulillah.. Sahut cabaran... Jemput baca : http://www.erazfadli.com/2017/02/kenapa-aku-pilih-tyzara.html

    BalasPadam
  2. Wahh macam menarik jer ni.. Ok nnt ada masa kita buat entri join jugak nnt..

    BalasPadam
  3. baru nak tulis entry .. hehehe .. wish me luck !

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009